Jump to content

ARS - Golf 4 1.9 - "25 Year package"

biszak

Postare recomandată

Pai daca as face cleen look as face de tot :) iar cu remaparea stiu ce pierd, ca are un prieten un Bora exact ca si motorul meu si cu chip, si mai conduc si pe ala, insa vreau sa duc undeva sa-mi verifice motorul, ca sa stau linistit!

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• biszak

28

• BogdanS

3

• steffan

3

• volnick1986

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

:mad: easy, numai ca trebuie sa ajungi la Cluj :D eu nu prea am treaba la B.

Link către comentariu

Faina masina, foarte frumoase pozele... sa ai grija de ea ca drumurile noastre toate...stii cum sunt de "bune" :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

mersi mult, da stiu, exact ieri am scos cred ca toti sfintii ca am dat cu bratul de o denivelare in asfalt (din cauza camioanelor), la 80 nu prea poti sa dai seama cand nici nu te astepti! trebuie sa fi atent non stop pe drumurile noastre :), doamne cand o sa avem si noi "drumuri"? oare poate se va inventa si masinuta zburatoare iar drumurile noastre tot o sa fie pline de gropi :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si inca cateva poze cu ARS,...,pe capota este mizerie, dupa ce am spalat am ridicat stergatoarele si a picurat mizeria pe capota :)

img1561s.th.jpg img1560nxo.th.jpg img1559p.th.jpg img1557k.th.jpg img1550k.th.jpg img1548b.th.jpg img1769aoj.th.jpg img176632tonemapped.th.jpg img1566v.th.jpg img1540d.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Foarte frumoasa masina. Si nu trebuie sa uitam si pozele de nota 10 :frigbaitata:

Link către comentariu
  • 3 months later...

foarte frumos ,imi plac stopurile mult cum dau pe masina..interesanta treaba si cu dungile rosii pe grila,chiar ti-am admirat-o la ultima intalnire.Omule ai si un talent in a ''trage-n chip'' :)..frumoase poze ..a da..pe tine nu te tenteaza sa o mai cobori putin ?..salutari si km fara sfarsit !

Link către comentariu

Frumusica masinuta si se vede ca e ingrijita. Referitor la editia aniversara de 25 ani iti zic sigur ca nu este ca editia aniversara are alte prelungiri de bara fata-spate,eleron, suspensii, jante mai mari, praguri ceva mai joase si a fost pusa decat pe Gti de 1,8T, rasfoieste pe forum ca sunt vreo 2 masinute Gti aniversar.

Am o curiozitate daca se poate sa imi spui cum ai facut rosii dungile de la grila sau ce ai lipit peste ele ca ma tenteaza sa fac rost de o grila fara emblema si sa fac dunga de pe mijloc rosie.

Referitor la faza cu suspensia mai joasa, din ultimile poze chiar mi se pare ca ar fi destul de inalta masinuta, chair nu vad diferenta de un MK4 cu suspensie stock.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

Buna,

Dunga rosie este facuta din autocolant roso, poti gasi la magazine numai este de retinut ca trebuie luat de calitate buna.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Salutare, demult nu am mai scris pe topic, insa am mai facut cateva upgrade-uri la ARS.Nu din pacate nu am reusit sa inmultesc caii (si nu inmultesc seara), dar sunt cateva modificari micute:

1. am pus cotiera - o investitie f buna, inainte ezitam un pic deoarece costa ceva bani, 180 Ron, dar imi place la nebunie, este foarte relaxant mai ales pe drum lung.Aici pot sa va dau un sfat destul de bun,..., daca doreste cineva sa puna cotiera sa nu mai cumpere din tara be e-bay gasiti cu 7-10 dolari, cand am vazut era sa fac "hara-kiri"

2. Tot am vrut sa cumpar faruri negre cu Angel eye, erau scumpe si Angel-eyeul lasa de dorit, asa ca m-am gandit sa modific eu un pic,..., asa ca am cumparat sticle noi, am desfacut de tot farurile, am vopsit interiorul farului si langa oglinda cu negru mat, iar ca sa mearga cu dungile rosii in loc la Angel eye am vopsit niste cerculete rosii.Si imi plac la nebunie.Multumiri lu' Bufu pt ajutor.

3.Tot m-am plictisit de negrul din interior m-am gandit sa pun si folie de carbon inauntru - si asta a iesit f bine insa mai trebuie pus si pe manerul usii din dreapta.

4.Leduri: am schimbat becurile din interior cu leduri, nu numai ca arata foarte bine dar acum consider ca au si un scop. Am schimbat becurile de pozitie fata-spate (multi leduri).

5.Lovitura finala: daca tot am facut farurile am zis ca montez si xenon 6000 K.Stiu ca am zis ca nu o sa pun pe faruri fara lupa xenoane, dar dupa 3 ani de orbire din partea soferilor de pe drum, am facut si acest lucru, asa ca daca vedeti un golf negru cu dungi rosii nu injurati.Totusi eu am reglate farurile (imi pasa si de altii) sper sa fie bine.Si acuma consider ca oglinda la golf este prea mare pt xenon.

Revin si cu poze in curand!

Link către comentariu

Farurile arata foarte bine, la fel si modificarile interiorului.

Felicitari!

Sa o conduci cu placere!

PS: chiar tu sa nu ai poze!? :salut:

Link către comentariu

ei, da...vezi ca se poate...trebuie sa fac cateva poze, poate la intalnirea urmatoare... :)

Link către comentariu
Si inca cateva poze cu ARS,...,pe capota este mizerie, dupa ce am spalat am ridicat stergatoarele si a picurat mizeria pe capota :)

chiar imi plac pozele :D editate in ps?

si e super masina .

Link către comentariu

faza cu farurile suna bine...pana la "dungi rosii in interior"...sa vedem ce si cum...si la cotiera de pe ebay mai adaugi ceva cheltuieli si tot acolo ajungi + ca masina ta, cum zicea cineva mai sus, are suspensie stock,nicidecum sport,se vede clar la distanta dintre aripa si roata, nu vad unde ai vazut tu ca era mai joasa fata de altele :)

PS: bafta in continuare

PS2: la modificari ziceai "pleoape" si "badboy"...care ii ideea ? ori ii pui pleoape, ori faci bad boy (pe asta as merge eu)...doar ca acum ai facut joey mode si nu mai are acelasi efect ca inainte :D

Modificat de Calyn
Link către comentariu

Salut Garo,

Mersi, da, sunt si poze editate in PS si sunt si normale, Iar cele cu cerul portocaliu sunt facute HDR.

Salut Calyn

Incerc sa pun poze cu faruri, cu dungi fara dungi eu zic ca arata bine, mult mai bine decat cele stock si costa putin (mai ales daca nu cumperi sticla)

Intre pleoape si bad boy - normal ca nu doream ambele ca ar fi fost aiurea, insa depinde de bani, pleoapele costa 80 roni (ori fac eu) iar bad boy 500 Ron este o diferenta. :blink:

Pe E-bay trebuie vanat si daca comanzi 3-4 bucati, spun sigur ca iesi mult mai ieftin si cu transportul.

De exemplu ledurile de pe e-bay am luat cu 30 Ron in loc de 100 Ron cum se vinde la noi.

Link către comentariu

Si cateva poze recente, din pacate farurile nu se vad prea bine insa incerc sa fac astazi cateva poze,

imgp4954v.th.jpg imgp4890.th.jpg imgp4888.th.jpg imgp4886.th.jpg

Link către comentariu

arata foarte bine cu farurile asa:)...is curios de aproape...si nu, categoric nu ii suspensie sport :D

Modificat de Calyn
Link către comentariu

Daca sti la ce sa te uiti sa vad bine. Esti un fotograf iscusit!

Link către comentariu

Mersi, o sa pozez si mai aproape insa nici cum nu amintesc cand este aparatul la mine, si cu telefonul nu vreau sa fac poze.

Link către comentariu

Telefonul e de vorbit, aparatul e de faut poze! Si asta... orice telefon ai avea e valabila. :P

Link către comentariu

Am reusit sa gasesc si cateva close-upuri. ca sa aveti idee de dungile din far ;)

imgp4815b.th.jpg imgp4815.th.jpg

Link către comentariu
  • 6 months later...

Toamna am reusit sa repar si exteriorul, vopsit capota, aripa fata-spate din stanga, zgaraeturi mici ce nu ieseau cu polisul (dar ma enerveau), multumesc vecinilor si RATUCului, noroc ca trebuia doar de vopsit ca nu era nimic indoit.

Si cateva poze toamna iarna :)

imgp2087s.th.jpg imgp4477.th.jpg imgp7579j.th.jpg imgp7583.th.jpg imgp7584r.th.jpg imgp7588z.th.jpg imgp7861.th.jpg

Modificat de biszak
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!