Jump to content

ARS - Golf 4 1.9 - "25 Year package"

biszak

Postare recomandată

Cred ca a venit vremea sa va prezint pe ARS!

VW Golf 4 - 6/2001 - 90 CP ALH - 4/5 Usi - Special Edition "25 Year package"

De un an sunt proprietarul masinii, si sunt f multumit de masinuta mea, inca nu am avut probleme cu ea.

A fost fabricat in 2001 iunie si a fost adus in tara in 2005.

Este o editie speciala, a fost facut la aniversarea de 25 de ani a Golfului.

Sub capota:

- Motor: 1.9 TDI ALH 90HP - inca fara tuning, dar sper sa ajut pana la 120 HP

- Cutie 5+1

- Telescoape mai ciudate ca sunt mai joase decat la un Golf normal, insa nu sunt duse ca au fost verificate

Interior:

- Full electric

- Inchidere centralizata cu telecomanda (momentan cu probleme)

- Geamuri cu tenta verzuie, cu folii 80% pe usile din spate si luneta

- Volan piele 3 spite reglabil inaltime si adancime

- maneta frana de mana imbracata in piele cu butonas rosu

- maner schimbator de viteze imbracat in piele cu inscriptia *Golf 25 Year*

- Aer conditionat

- MP3 Pioneer cu 4 difuzoare Blaupunkt si 4 twetere

- suport pahare fata-spate

- cotiera spate

- 4 airbag-uri (cred)

Exterior:

- Culoare: BLACK MAGIC-PEARL EFFECT

- Grila fata normala cu dungi rosii

- Oglinzi electrice incalzite heliomate

- Jante 16" aliaj VW original cu cauciucuri Michelin Pilot

- Etriere vopsite in rosu

Modificari: nu prea am facut , am pus dungile rosii, am schimbat casetafonul original Gama cu un MP3 Pioneer DEH - 2000MPB, am ales acest model deoarece culorile seamana exact cu cea originala, afisaj albastru, butoane rosii si scris negru, am vopsit etrierele, am recuperat jantele de 16" originale cu ce a iesit din fabrica

Modificari ce as face:

- Faruri Angel Eyes cu lupa + Kit xenon pe faza scurta

- Cotiera fata

- Tempomat

- Pleoape

- Chip tuning

- Eleron spate

- Bad Boy look

- Bara GTI fata-spate + praguri

apollo039.th.jpg img9299.th.jpg img1520h.th.jpg img1518j.th.jpg img1515k.th.jpg img1513j.th.jpg img0834n.th.jpg img0830.th.jpg img0822j.th.jpg img0818j.th.jpg img0769fpr.th.jpg img0768i.th.jpg img0767w.th.jpg img0767w.th.jpg img074534tonemapped2.th.jpg img0682.th.jpg img0663n.th.jpg img0658t.th.jpg img0655z.th.jpg img0472b.th.jpg img0467copy.th.jpg img0466b.th.jpg img0463e.th.jpg img0642.th.jpg img0461b.th.jpg img0459d.th.jpg img0455cd.th.jpg img0226p.th.jpg img0228r.th.jpg crw008301.th.jpg 19853858.th.jpg picture113.th.jpg

Poze o sa mai fie ...

Modificat de WNS
Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• biszak

28

• BogdanS

3

• steffan

3

• volnick1986

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Precum ai spus si tu pe prezentarea de la masina mea : In sfarsit ;)

Masina o stiu destul de bine ;). Ce as putea sa spun despre ea : o masina buna care nu face probleme, arata bine si este ingrijita ( pacat de vecini tai care se tot leaga de ea ), primeste ce este mai bun . Legat de modificari ar fi bine sa incepi "sa o faci a ta" ,putin cate putin se aduna.Poze frumoase si multe desi la ritmul in care o pozezi mai sunt multe de urcat :) si de vazut.

Drumuri bune si fara incidente ;)

Link către comentariu

Mersi Bufu - sa avem noroc de masinile noastre, si sa avem "timp" de upgradeuri!Tu ai facut destule deja :P

Link către comentariu
  • Administrator

biszak sa nu te superi pe mine, dar trebuie sa stii ca masina ta nu este "25 Year Anniversary".

25th Anniversary este un model aniversar GTI ediţie limitată, av

Link către comentariu

Nu ma supar, insa la aniversare au facut mai multe modele, nu numai GTI-ul.Intr-adevar pe net gasesti numai de GTI, insa au fost modele scoase si la TDI si 1.6, putine dar au fost.

Link către comentariu

OK, daca tu zici!

Eu tot ce stiu este ca primul Proprietarul (italian) a fost foarte mandru de masina si el a zis ca a fost scos pentru aniversare, masina a iesit din fabrica cu piele pe volan schimbator si maneta de frana de mana, suspensi mai joase, jante de 16 225/45, teleomanda cu cheie cu un singur buton (care este rupt momentan) 4 bifuzoare si tweetere blaupunkt, folii...

Modificat de biszak
Link către comentariu

Insa m-am uitat mai bine si la maneta de schimbator nu scrie anniversary, ci numai *GOLF 25 Year* - trebuie sa mai fac niste investigatii.

... si exista VOLKSWAGEN GOLF "25 YEARS" PACKAGE...

Am mai gasit pe net masini similare 1.9 TDI 90 ps cu aproape acelasi pachet cum am eu interior la fel etc, si cu 4 usi.

Link aici pt una dintre ele

Modificat de biszak
Link către comentariu

@ cip12cip12 - mersi

@ WNS - nu cred ca sunt toate modelele acolo, de exemplu la aniversarea de 25 de ani este trecut numai GTI ul, modelul meu nu am gasit nic unde, am vazut ceva semanator si cu jante ca si mine la poza 06 - dar asta mie nu-mi zice nimica.

Link către comentariu

Nu gasesti decat GTI-ul pt ca numai acest model a fost comercializat intr-o editie limitata sub titulatura "25 Year Anniversary". :P

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul golfului 5, numai GTI-uri au fost comercializate sub titulatura "30 edition". Asa e traditia.

Link către comentariu

Nu ma intereseaza, daca cineva zice ceva legat de asta, ca chiar vreau sa stiu ce si cum....dar cum se vede fiecare stie ceva dar nu complet.

Link către comentariu
am schimbat casetafonul original Gama cu un MP3 Pioneer DEH - 2000MPB, am ales acest model deoarece culorile seamana exact cu cea originala, afisaj albastru, butoane rosii si scris negru

:Driver: si eu tot din ala am... sunt super multumit de el. arata si bine. Ce vreau sa-i fac numa ca nu stiu cum inca e sa-l fac sa scada luminozitatea cand actionez butonul de intensitate ;). mai studiez sa vad...

super frumos arata masina. si dungile alea pe grila sunt interesante. inca nu am mai vazut Golf facut asa. :)

Link către comentariu

biszak - Ai tras concluzia asta doar dupa ce ai vazut maciulia schimbatorului pe care era scris? Sau ai date de la vechiul proprietar despre aceasta editie limitata? Te-ai gandit ca poate maciulia a fost schimbata si pusa una pe care sa scrie ca si la tine acum? E o practica destul de intalnita :icon_cool:

Oricum frumoasa masina, si dotata :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari pt masina! Motorul este unul grozav... f fiabil si deloc gurmand. Am avut si eu unul :) In schimb remaparea e aproape obligatorie! :) E cu totul alta masina.. iar 120cp e safe.

Pune si niste poze "reale", sa ne dam si noi seama de masina... Toate pozele tale sunt "prelucrate" putin... ba se vede un negru mat, gen stealth, ba un negru f lucios.

Nu gasesti decat GTI-ul pt ca numai acest model a fost comercializat intr-o editie limitata sub titulatura "25 Year Anniversary". ;)

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul golfului 5, numai GTI-uri au fost comercializate sub titulatura "30 edition". Asa e traditia.

:rolleyes: Agree!

- Telescoape mai ciudate ca sunt mai joase decat la un Golf normal, insa nu sunt duse ca au fost verificate

Esti sigur? Mie mi se pare ca are exact garda la sol normala pt o suspensie de echipare stock. Si nu telescoapele dau marimea garzii la sol, ci arcurile :) Telescoanele dau doar caracterul mai mult sau mai putin oscilant.. cat de repede opresc oscilatiile arcurilor.

Ca si sugestii: scapa de dungile alea rosii, o suspensie sport (complet, arcuri+amortizoare) si neaparat remapare. Nu o sa regreti! :D

Multi km fara probleme! :salut:

Modificat de BogdanS
Link către comentariu

O masina bine intretinuta , care arata f bine si in realitate nu numai in poze. Bine acum si Biszak e mare fotograf, nu este intalnire fara sa faca cateva poze. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km cu ea.

Bafta

Link către comentariu

Salutare!

Sa va raspund in ordine! :)

@ Aerofan - DA, Pioneer-ul imi place si mie la nebunie, arata fain si merge super OK, inca nu am incercat sa sincronizez cu luminile bordului, sincer cred ca trebuie sa fie in aparat in sine altfel nu stiu daca ar merge, Gama era foarte tare pe partea de radio, insa vremea casetafonului s-a dus deja. :D, si mie imi plac dungile respective f mult!mersi

@ h3llboy - Ai tras concluzia asta doar dupa ce ai vazut maciulia schimbatorului pe care era scris? NU, stiu cand a fost cumparat masina de la italianul respectiv, si era super mandru de masina, el ne a zis de editia asta, schimbatorul nu a fost schimbat.Oricum am mai gasit pe net 2 masini similare cu dotarile respective, si parca si schimbatorul era la fel. mersi

@ BogdanS - DA, motorul este ok, si fiabil, cand am fost la service sa schimb uleiul, era ridicat un golf si zicea tipul ca are motor ca si mine numai ca are aproape un milion de km :), DA, am nevoie de remapare neaparat...dar costa si inainte de nunta nu am de unde, dar dupa sper sa rezolv si asta :)

Culoarea este mai ciudata, da unele poze sunt f prelucrate,...,culoarea normala este ca pe poza din coltul stang jos.Dungile mie imi plac f mult, dar fiecare cu parerile lui, cu inaltimea de acolo stiu ca toate golfurile care au stat langa mine fiecare era mai ridicata (fara inaltatoare).mersi

@ danut82 - da ma straduiesc si eu, multumesc de urari, bafta si tie!mersi.

Chiar doresc sa descoper acest mister de "25 ani", am inteles ca sigur nu este de "25 Year Anniversary", DAR atuncia trebuie sa existe GOLF "25 YEARS" PACKAGE ca altfel nu as fi gasit alte masini similare :)

Link către comentariu

Oricum aia e mai putin important, conteaza sa fii multumit de ea si sa te duca in siguranta! :)

Link către comentariu

@ h3llboy - cum zici tu, sunt foarte multumit de ea, si sper sa nu am probleme!Draguta masina ai si tu, sa ai noroc de ea.

@ robi_zet - grila aceea a fost o inventie de a mea, nu este vopsita ci are niste dungi lipite in fata, in spate este in culoare originala, mie imi place, insa fiecare cu parerile lui :)

Link către comentariu
Dungile mie imi plac f mult, dar fiecare cu parerile lui, cu inaltimea de acolo stiu ca toate golfurile care au stat langa mine fiecare era mai ridicata (fara inaltatoare).mersi

Perfect de acord! :icon_thumright: Mai ales daca "grila aceea a fost o inventie de a mea", inseamna ca ai tu ceva cu ea :P

O alta sugestie ar fi un clean look ;) La cat de ingrijita e si la culoarea aia mai ales, ar merge un de-badge complet... inclusiv stickerul ala alb :D

Link către comentariu

Multu au zis de Clean Look, dar nu prea imi place sincer, la un cleen look este de lucru f mult, de scos sigla, scrisul, clapeta etc...revopsit...eh, mai bine as face atuncia un bad boy look! cu angel eyes! ;) imi place si goanga.

Link către comentariu

Nu.. eu ma refeream doar la scrisuri.. un de-badge, cum am spus :) Asta e usor si ieftin..

Si.. grabeste-te cu banii pt remaparea aia.. nici nu stii ce pierzi! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!