Jump to content

Golf 6 SharkBlue

Georgel.M

Postare recomandată

Data viitoare incearca sa faci pozele de pe un trepied si cu timp de expunere mai mare. :)

Interesant faptul ca la tine ai carcasa de plastic la baterie si la TSI=uri au pus un carton :unsure:

Link către comentariu

Sa nu fie cu suparare TDRfx dar comparativ cu marea majoritate a pozelor postate aici in aria Masina mea inclin sa afirm ca pozele lui Dan sunt unele dintre cele mai bune, chiar are cateva cadre foarte reusite (atunci cand i-a facut tratament cu ws platinum daca imi aduc bine aminte). Aici insa nu suntem ca sa atragem atentia asupra calitatii fotografiilor.

Fiecare face poze cu ce poate si cu ce are la indemana, nu toata lumea are aparate SLR de sute de euro sau chiar mii de euro.

Repet sa nu te superi TDRfx dar cu siguranta sunt multe fotografii pe aici pe forum, multe facute cu telefonul de buzunar ...muult mai slabe calitativ si care nu sunt apostrofate (nici macar in gluma :( )

Iar in ceea ce te priveste Dan (sper ca am zis bine GL 17 SEP) ce pot sa zic decat ca sper sa mi se rezolve curand niste probleme ca sa pot intra si eu in cercul fericitilor posesori de VW Golf 6 Trendline 1.4mpi 80cp pana una alta nu pot decat sa iti multumesc pentru ca ne mai incanti si pe noi "inca neposesorii de Golf 6" cu cateva cadre.

...asa ca nu imi ramane decat sa iti urez ca pierderea (cel putin ciudata) a acelui capac de plastic de la motor sa fie cea mai mare problema a masinii tale in toti anii care vor urma :D.

Florin

Modificat de Florinutzu
Link către comentariu

Am inteles si tocmai ca nefacand parte din acele poze slabe din toate punctele de vedere i-am zis ce s-ar putea imbunatatii la pozele pe noaptedeoarece din cate stiu camera lui (sony w35) are si mod manual.

Era un sfat ,nu o critica.Restul de poze sunt foarte OK.

Link către comentariu

multumesc

pozele le-am facut la 2mp(din 7) crezand ca vor fi mai mici ca sa le pot uploada direct pe forum fara sa depaseasca 800kb dar nu a fost asa :icon_cheesygrin:

m-ar bate gandul sa-i pun niste jante pe 16" dar sa vad cum ma descurc cu finantele ca vreau sa-i fac si un mini-garaj,ceva,sa numai stea chiar in aer liber.

am vazut la mine in oras inca un golf 6 tot shark blue cu jante asa si ii veneau foarte bine. Click!

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Ar arata foarte bine cu jante,o schimba mult .

Modificat de TDRfx
Link către comentariu

f frumoasa masina,la cat mai multi km fara probleme. :)

Modificat de slick99
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Fantastic cat de bine poate arata bordul la golf6! :D

Sa o conduci cu placere!

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Salut !

Frumoasa masina si la cat mai multi km fara probleme!

Sunt in "discutii" pt o astfel de masinutza, dar am ceva probleme in a ma hotari privind optionalele. Vroiam sa te intreb: tu ai CB+ sau este cel "standard"? ca arata bine ceea ce ai tu. Nu stiu exact care este diferenta intre ele...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

multumesc!

am CB simplu,cel + are cateva functii in plus cum ar fi temperatura ulei,treapta de viteza si viteza tempopat parca.

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Totuşi, eu cred că tu ai CB+. Eu am CB simplu şi nu arată aşa ca al tău! Sau mă rog, e altfel, nu seamănă cu al tău, nu afişează simultan viteza şi temperatura ca la tine!

Poza e făcută cu motorul oprit.

post-62316-0-02306500-1291840697_thumb.j

Modificat de leinad
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Se intampla ceva aici pe topic,de aseara si pana acum au disparut cateva posturi :vaidecapulmeu:

Spuneam ca am gasit in meniul CB-ului o functie mirror-down care inca nu am descoperit ce face.Ma gandeam ca s-ar da oglinda din dreapta in jos cand dai in marsarier dar nu e asa.

Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ce face aceasta functie?

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

pai am incercat si nu prea a iesit, "mai incearca" :D

P.S. Te-am vazut ieri pe la Tisita,cand vii?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Am facut revizia de 2 ani la 29750km unde s-au schimbat:

Filtru aer

Filtru polen

Filtru ulei

Filtru benzina

Ulei

Total 670RON

+ ITP

Total 770RON

+Actiune update soft motor-gratis

Momentan masina este la reprezentanta pentru o problema,aceea cu zgomotul care se aude cu motorul rece la distributie pentru remedierea problemei(din fericire pe garantie,ultimele 5 zile de garantie)

In rest totul bine. :Driver:

Link către comentariu

multumesc,

mie mi se pare ca se asorteaza mai bine cu bordul fiind asa mai "zgronturos" materialul din care e facut,nu ca nu m-ar incanta un volan din piele dar nici de asta nu ma plang :D

Link către comentariu

Imi place masinuta ta. Tare mi-ar trebui si mie una asa ca a ta, pentru oras :Driver: .

Sanatate si cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!