Jump to content

Golf 6 SharkBlue

Georgel.M

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Si ca sa zic asa...m-am dat si eu in rand cu lumea...mi-am pus sticker

Este primul sticker si inca am dubii,astept parerea voasta.trebuia mai mic/mai mare,alta culoare,asezat in alt loc? :beerchug:

In rest masina se comporta super bine,16900km,totul bine :D

post-48963-1272725094_thumb.jpg

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu
volnick1986

Arata bine... e ca si noua. Pacat ca in Romania le spalam siin cateva zile, daca nu chiar in aceeasi zi, sunt la fel. :beerchug:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

asa e volnick1986,am spalat masina acum 3 ore si deja sa pus un strat subtire de praf :beerchug:

In legatura cu stickeru ce ma sfatuiti?Trebuia mai mic/mai mare?Alta culoare?Asezat in alt loc? :D

Link către comentariu
volnick1986

Si eu le-am spalat astazi pe ale mele si la fel s-a pus praful. Poti folosi un silicon sau o ceara dupa ce o speli. Avantajul e ca sta mult mai greu praful pe ea, aluneca jos. Daca se prafuieste o stergi cu o carpa uscata si tot praful se duce.

Stickerul e OK avand in vedere ca se asorteaza cat de cat cu culoarea masinii... si de mare e suficient. :beerchug: Eu la a mea mi-am pus albastru de interior.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Folosesc sampon auto cu ceara de la mafra,e destul sa suflu si se duce praful :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pozele promise Florin :D

dsc02134yg.jpg

dsc02139u.jpg

dsc02158u.jpg

dsc02162m.jpg

dsc02165hh.jpg

dsc02166m.jpg

dsc02167v.jpg

dsc02169hh.jpg

dsc02171n.jpg

dsc02175y.jpg

dsc02180v.jpg

Am sa revin cu poze din interior mai pe seara.

Va salut!

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Inca 3 poze ;)

Stiu ca husa de pe volan e inestetica dar tata are mainile aspre si dupa iarna ce a trecut am observat niste mici,mici semne de uzura pe volan si am zis ca ar fi mai bine sa-l protejez.Mi se pare mai confortabil condusul cu husa,mai moale,invarti mai usor volanul...sau poate e doar ca m-am obisnuit eu :icon_confused:

dsc02188w.jpg

dsc02191q.jpg

dsc02194q.jpg

Link către comentariu

Frumoase pozele,dar husa aia e oribila..sper sa nu te superi dar asa o vad..iar privind mainile aspre ale tatalui tau si uzura volanului mi se pare chiar foarte funny :)) nu cred ca e posibil sa se uzeze dupa cateva luni de la maini aspre :icon_bounce:

Link către comentariu

Nu ma supar,chiar voi tine cont de sfatul tau,cred ca am sa o dau jos :))

Am sa pun niste poze in detaliu cu semnele de uzura respective.Au aparut pe interior in partea de jos a volanului unde nu prea se ajunge cu mainile asa des...nu stiu cum as putea descrie acele urme.Se vad doar la lumina mai puternica si daca te uiti atent.

Link către comentariu

Daca tatal tau e mai cu burta sau volanul este dat la maxim in jos acele urme apar de la urcat si mai ales coborat din masina. Crede-ma pentru ca asa este si la masina tataului meu si sa era si la masina mea pana sa ajunga la mine :P Da jos husa !

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Eu zic sa cauti o husa cat mai putin tipatoare,si cat mai subtire,am pus o poza mai jos..enjoy :P

post-20287-1273516071_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos!Dar husa parca nu e la locul ei.Ai putea sa imbraci volanul in piele,ar da mult mai bine si nici pretul nu e foarte mare.Ar merita investitia.Bafta!

Link către comentariu

sunt de acord cu cei de sus referitor la husa de volan :biggrin: . in rest frumoasa masina, felicitari

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumest tuturor pentru sfaturi :D

Daca tatal tau e mai cu burta sau volanul este dat la maxim in jos acele urme apar de la urcat si mai ales coborat din masina. Crede-ma pentru ca asa este si la masina tataului meu si sa era si la masina mea pana sa ajunga la mine :D Da jos husa !

Nu-i nici una nici alta.Acele urme sunt mai mult pe interiorul volanului...arata ca si cum ar fi luat stratul ala ca un fel de piele :P

Eu zic sa cauti o husa cat mai putin tipatoare,si cat mai subtire,am pus o poza mai jos..enjoy :D

Tare asta :))

Frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos!Dar husa parca nu e la locul ei.Ai putea sa imbraci volanul in piele,ar da mult mai bine si nici pretul nu e foarte mare.Ar merita investitia.Bafta!

Unde as putea sa fac aceasta imbracare in piele?La reprezentanta?

Atasez o poza...nu se distinge prea bine acea urma,cu ochiul liber se vede altfel

dsc02216o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Nu la reprezentanta,sunt anunturi pe forum.Cauta la Anunturi online ca trebuie sa gasesti.Am vazut ca e in jur de 200 lei.

Link către comentariu
Nu la reprezentanta,sunt anunturi pe forum.Cauta la Anunturi online ca trebuie sa gasesti.Am vazut ca e in jur de 200 lei.

Mai bine astepti putin si cumperi un volan multifunctional de pe ebay.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pai si cele de pe ebay vin cu tot cu airbag?

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu
Pai si cele de pe ebay vine cu tot cu airbag?

Ar trebui sa se potriveasca al tau,

Link către comentariu

Scuza-mi dezacordul,"cele...vine",m-am grabit

Pai nu ar fi o operatie migaloasa si costisitoate scos volan,scos airbag,pus alt volan,pus airbagu la loc?excluzand pretul volanului :)

Cred ca mai bine m-as indrepta catre niste jante decat la alt volan :D

Link către comentariu

Bravo pentru poze, felicitari pentru masina, multumim pentru poze si ce pot eu sa iti doresc decat sa te bucuri la maxim de ea, dotarile, confortul, stabilitatea, calitatea materialelor ce sa mai... eu unul nu am gasit ceva sa imi displaca, de la a fi un fan Octavia 2 FL am trecut rapid la a fi un fan Golf 6, a fost de ajuns sa ma urc o singura data in Golf 6.

:D bravo inca o data...

Link către comentariu

merci de urari :rolleyes:

astept sa o vad si pe a ta :cool:

Link către comentariu

Superbă maşina, superbă culoarea!!!.....dar oglinzile laterale nu le poţi vopsi

Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc pentru cuvintele frumoase

ba da,se pot dar inca am dubii de cum or sa iasa daca le vopsesc ;)

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am facut in acest weekend o mica plimbarica pana la niste rude si am tras o ploaie pe drum...

a

aici am ajuns la parcul Vanatori-Neamt si am zis sa trag si o poza :D

dsc02240o.jpg

dsc02242t.jpg

dsc02243ur.jpg

Maine cred ca va implini 18000km ;)

EDIT:Proiectorul aprins e de la functia coering :)

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina a primit un nou capac pentru motor(cel cu emblema VW si inscriptia 1.4)care m-a costat 200RON(cam mult pentru o bucatica de plastic...).Cel vechi disparusera ;) nu stiu cum si in ce imprejurari,cand am vrut sa pun lichid de parbriz acum vreo saptamana numai era.Ca l-o fi furat cineva,ca o fi sarit habar nu am...

in rest totul bine,aproape 19000km :)

P.S Stiu ca era cam mult praf,am sa-mi fac maine timp s-o curat :salut:

dsc02316h.jpg

dsc02317xj.jpg

dsc02319k.jpg

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!