Jump to content

Golf 6 SharkBlue

Georgel.M

Postare recomandată

Salut!

Golf 6 01.2009 1.4 benzina 80cp,manual 5 trepte,trendline cu ceva doari optionale cum ar fi:7 airbaguri(multumesc riddler de precizare,nu stiam ca cele cortina au deschidere in 3 puncte si credeam ca sunt 11 aibaguri de fapt :ceuameni: ),radio cd cu mp3 310+8 difuzoare(foarte bine se aude),pncte de prindere din alea isofix(sincer nu am optat eu pt ele dar asa era masina de la dealer),dublu-climatronic,cotiera cu ventialtie in spate,4 geamuri electrice,oglinzi electrice,incalzite si rabatabile,proiectoare ceata,topedou frigerat,ASR si inca multe altele ce nu-mi vin acum in minte :rolleyes:

dsc01627f.th.jpg dsc01633boa.th.jpg dsc01635s.th.jpg dsc01640q.th.jpg

dsc01532j.th.jpg

Modificat de dudu
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Modificat de falfal
Link către comentariu

Frumoasa masina, mai ales culoarea. :icon_thumright: Sa o stapanesti sanatos si sa scoti cat mai repede mamaliguta de pe ea :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am venit si cu o prezentare video :)

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Chiar ca e frumoasa, am avut si eu un golf IV 1.4 16v 75cp, inainte de passat si pot sa spun ca am fost foarte multumit de el! iti doresc cat mai multi km fara incidente si eu zic ca ai ales bine!

Link către comentariu

multumesc tuturor pentru urari :lol:

numai bine :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Frumoasa.Am vazut-o si la intalnire.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 1 month later...

in pozele de sus este o poza cu proiectoarele aprinse.le-am aprins numai sa fac poza :D

la drum nu am mers decat odata cu ele aprinse...prin luna martie paremise,undeva pe la munte unde era o ceata foarte deasa...nu m-au ajutat sa vad mai bine dar cred ca i-au ajutat pe ceilalti participanti la trafic sa ma observe de la o distanta mai mare. deci nu ma criticati :(

intre timp am scapat de "mamaligile" din geam si am achizitionat un set ws platinum pe care l-am si folosit si a facut o treaba foarte buna.

poze nu am mai avut cu ce sa pun,nefacand vreo modificare vizibila,cum e in pozele de mai sus asa e si acum poate umpic mai curatica si mai stalucitoare(datorita ws platinum),dar doar putin :(

in rest totul bine,am 10600km acum :blah:

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

Felicitari ptr masina, are o culoare interesanta :icon_cool: si dotari f bune ;) Sa te bucuri de ea cat mai multi km fara probleme! :Driver:

Ce planuri ai cu ea? :(

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

anul asta nu am nici un plan cu ea :)

nu ca nu i-as aduce inbunatatiri...dar numai sunt bani

Link către comentariu
  • 1 month later...

ceva putin mai de toamna :beerchug:

dsc01882j.th.jpg

m-a depasit!(conserva aia e un california scents :Driver: )

dsc01921c.th.jpg

va urma...

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu
  • 3 months later...

Multumesc pentru aprecieri!

Si ceva mai de iarna :frigbaitata:

dsc01998ql.jpg

Link către comentariu

S-a facut revizia si s-au schimbat amortizoarele de la hayon(pe garantie) si masina merge perfect :)

14300km in prezent :(

Link către comentariu

pai...

consumul urban(tecuci) vara este undeva pe la 8-9l/100km.acum iarna(zapada mare)cand merg maxim cu a2a se duce pe la 11-11.5 l/100km,asta numai in oras. extraurban vara am reusit si 4.9l/100km(medie pe 500km) dar mers cu viteza legala,2 pers in masina,bagaj usor.acelasi drum de ~500km facut ceva mai sportiv cu 3 persoane in masina+bagaj destul(160km/h prin unele locuri) medie consum 6.3l/100km.este vorba despre traseul tecuci-tg.neamt(dus-intors) ruta:Teuci-Marasesti-Adjud-Bacau-Roman-Tg.Neamt(E85)

motorul mi se pare destul de ok dat fiind faptul ca nu sunt un maniac al vitezei,al depasirilor in scurt etc.

se pot efectua depasiri in siguranta,chiar rapide as putea spune retrogradand intr-o treapta inferioara.ex: la 100km/h vrei sa depasesti unu' cu 110...treapta a3a ~4000-4500rpm si se efectueaza in conditii de maxima siguranta. P.S se aude super motorul la turatia aia :)

consumul mi se pare foarte ok.

este un motor mic,ieftin pentru care taxele sunt mici.

Personal sunt mai mult decat multumit de masina.

Multumesc tuturor de urari si numai bine! :)

Link către comentariu

mai...sincer sa-ti spun nu stiu exact,probabil CB+.

am vazut la alte golfuri computerul de bord avea alt format de text...o fi ala CB ori o fi al meu...

Link către comentariu

nu poate decat sa ma bucure asta :rolleyes:

insa asigurator spunea ca cel "+" are mult mai multe functii ca al meu...dar eu sunt multumit,imi arata toate informatiile de care am nevoie

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!