Jump to content

golf 2

claus99

Postare recomandată

Va salut pe toti!

Ma numesc Claudiu Popescu sunt din Tg-Jiu si m-am decis sa deschid un topic pentru o stimabila si nu in ultimul rind frumoasa masina - Golf 2. Este o masina extraordinara chiar daca nu are dotari decit o simpla servodirectie. Sunt foarte multumit de ea, o intretin foarte bine si vad ca la frumoasa virsta de 20 de ani imi multumeste printr-o functionare, care le pune pe mai "tinerele" in incurcatura, impecabila. Este un golf cu catalizator, 4 usi, 1,6 l, benzinar, viteze 5+1, consum 4% si cam atit. Am 48 de ani sunt indragostit de masini, iar pina la virsta asta am avut citeva, dar asta mi-a pus capat.

Cu stima si mult respect !

post-17511-1248121798_thumb.jpg

post-17511-1248121809_thumb.jpg

post-17511-1248122207_thumb.jpg

post-17511-1248122211_thumb.jpg

Modificat de claus99
Link către comentariu

Arata foarte bine si cred ca a fost/este intretinuta tot la fel de bine :) S-o stapanesti sanatos cat mai multi km! :Driver:

Uite aici topicul cu intalnirile din Tg-Jiu... poate o sa avem ocazia s-o vedem si pe viu, ca din poze arata bine. :D

Link către comentariu

Ce bine arata, linia caroseriei e f buna, vopseaua la fel... bafta cu ea.

Link către comentariu

Buna, se vede ca masina este si a fost f bine intretinuta are aspect de o "piatra" (solid si dintr-o bucata) Sa ai grija de ea.

Link către comentariu

multumesc la fel. sanatate maxima si bucurii fel de fel. cu stima

si tie la fel. stima!

Link către comentariu

Admirabila varsta si km pe masura, intr-adevar si-a facut treaba :icon_cool: insa...consumul de 4% imi vine greu sa-l iau ca pe unul veridic, inca n-am vazut benzinar de 1.6 sa consume 4% :blah: dar cine stie :rolleyes:

Numai bine!

Link către comentariu
Admirabila varsta si km pe masura, intr-adevar si-a facut treaba :icon_cool: insa...consumul de 4% imi vine greu sa-l iau ca pe unul veridic, inca n-am vazut benzinar de 1.6 sa consume 4% :blah: dar cine stie :rolleyes:

Numai bine!

Poate chiar 4 si eu zic ca nu, da un 5-5,5 eu zic ca e posibil, tine cont ca masina aia are 900 de kg, pana si Matizu e mai greu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!