Jump to content

Passatul meu B6

kelu2001

Postare recomandată

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kelu2001

31

• Riddler

7

• Adrian_S

4

• CT 10 VWP

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si cum ti se pare cu 6000k in loc de 4300k?Merita schimbarea?Te intreb pt ca ma gandesc si eu de ceva vreme sa fac schimbarea asta.Si poti sa-mi spui te rog cat te-au costat becurile si daca este complicat de schimbat becurile...ca auzisem ca trebuie recalibrate sau ceva de genu si nu se poate numai la service cu ceva scule speciale.

Link către comentariu

la mine s-a meritat schimbarea pentru ca se ducea unul din becuri. se vad un pic mai albastre atat. la reprezentanta d1s-urile sunt undeva pe la 1168 ron/buc. eu am luat 2 cu 58 euro de pe ebay cu tot cu transport din germania. la masina mea trebuie data jos bara ca sa schimbi becurile. la alte modele se schimba ca un bec normal. nu trebuie recalibrat nimic. la mine le-a pus si am plecat...

Link către comentariu

la 1%. nu ma lasa sa modific setarea... am inteles ca alti colegi au modificat-o, dar la mine nu se poate. e suficient si asa

Link către comentariu

Am vaz topicul mai demult....dar nush de ce nu am si postat...imi place la nebunie masina ta....mai ales interiorul..la care ma refer la volan la care pun si o intrebare...are functia de incalzire?...sa o conduci cu placere in continuare poate ne zarim prin trafic ca suntem moldoveni si vin des la bc bft

Link către comentariu
la 1%. nu ma lasa sa modific setarea... am inteles ca alti colegi au modificat-o, dar la mine nu se poate. e suficient si asa

vrei sa spui 10%:)) superba masina

Link către comentariu

@Eto - inca nu m-am gandit. spune tu cat crezi

@Alinushu2007 - eu tin minte de 1%.... o fi 10....

@ioneljohn - mersi de complimente. din pacate nu au facut incalzire in volan decat la touareg si phaeton. poate vi la o intalnire, vinerea la 19 la stadion

Link către comentariu
  • 1 month later...

va doresc la toti un paste fericit alaturi de familie! :Driver:

Link către comentariu
  • 3 months later...

am mai pus astea... nu mi-au placut la inceput, dar dupa... sunt ok! nu?

post-4018-1279707037_thumb.jpg

post-4018-1279707045_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi am observat ca becurile de la portiere, cele de la picioare si cel din torpedou sunt tot galbene. trecusem cu vederea pana azi ca acolo sunt becuri. m-am hotarat sa le schimb cu leduri cat de curand. revin cu poze!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

wow! super tare masina! are cam tot pe ea... mi-ar placea sa-mi pot pune si eu cate ceva pe ea. poate ne vedem la o intalnire in bacau, eu sunt nou pe aici :)

Link către comentariu

multumesc de aprecieri! te asteptam oricand la intalniri.

Link către comentariu
  • 3 months later...

a venit timpul sa ne despartim de aceasta masina... cu parere de rau va pot spune ca are acum 104.000km si o gasiti in aria de vanzari cu 14.000euro neg. sau variante de break audi sau vw dupa 2006 cu dotari aproximaiv similare.... astept ofertele voastre

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

s-a vandut cu 12500 pana la urma. si mie imi pare rau de ea... m-am hotarat la ceva ieftin: passat 2001-2005 variant si automat - 1.9tdi. am gasit ceva, trebuie sa fac o deplasare sa o vad, dar cred ca va fi ok! :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!