Jump to content

Passatul meu B6

kelu2001

Postare recomandată

va salut! a venit momentul sa-mi prezint si eu masina, sa o vada lumea si pe ea, sa nu se supere.

Passat B6 2.0TDI 4motion 140cp, culoare Mocca Anthracite Pearleffect

Nivelul de echipare Highline:

Dotari standard

post-4018-1248099679_thumb.jpg

post-4018-1248099727_thumb.jpg

post-4018-1248099734_thumb.jpg

post-4018-1248099739_thumb.jpg

post-4018-1248099746_thumb.jpg

post-4018-1248099780_thumb.jpg

post-4018-1248099803_thumb.jpg

post-4018-1248099817_thumb.jpg

post-4018-1248099857_thumb.jpg

post-4018-1248099863_thumb.jpg

post-4018-1248099871_thumb.jpg

Modificat de kelu2001
Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kelu2001

31

• Riddler

7

• Adrian_S

4

• CT 10 VWP

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pot spune doar: Foarte foarte foarte frumoasa si dotata masina!

Link către comentariu

Foarte dotata si imi place mult de tot oglinda cu semnalizare pe interior - ai facut-o tu sau se gaseste asa ceva ?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si imi permit sa raspund eu in legatura cu trapa cu celule solare. O are si tatal meu pe Passat si pot spune ca este foarte utila mai ales daca ai piele in masina. Cand masina ramane in soare, automat iti baga aer rece prin consumul de energie solar. :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o conduci sanatos.

Imi plac jantele la nebunie :rolleyes: si tipsurile, insa nu sunt fan "lemn" la interior.

Link către comentariu

Am admirato Sambata la VW Fest si pot sa zic decat 2 cuvinte: E SUPERBA! :argue:

Semnalizarile respective sunt criminale, foarte ingenioase, pacat ca nu au si incalzire, dar vorba ta, facem oglinzi de iarna si oglinzi de vara :P

Multi km fara incidente iti doresct :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Foarte dotata si imi place mult de tot oglinda cu semnalizare pe interior - ai facut-o tu sau se gaseste asa ceva ?

le-am comandat din china - 100euro cu tot cu transport. se schimba numai sticla dar nu au incalzire

multumesc tuturor pentru urari!

sa va anunt cand o vand?

:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Jantele sunt super. Imi doresc si eu asa ceva!!

S-o stapanesti sanatos.

P.s. Anvelopele sunt 235/45/17 nu 235/65/17

Link către comentariu

Treaba buna trapa aia.Cand mi-am luat eu masina era vreo 1500E optiunea asta.

Off topic:pozele sunt facute langa sala sporturilor,pe langa bazinul de inot.Locuiesti pe acolo ,pe Aleea Ghioceilor?Pe acolo am copilarit si eu.Frumos oras ,frumoasa masina!!!

Link către comentariu

buna observatia cu anvelopele, intradevar sunt 235/45/17... scuze

am locuit in cornisa, acum stau mai central, din pacate. zona aia e superba intradevar

Link către comentariu

Legat de un post de-al tau din alt topic... masina ta merita sa castige un premiu, cu siguranta!

Link către comentariu

va multumesc pentru aprecieri. incerc sa o pastrez cat mai stock, in eventualitatea viitoarelor concursuri de frumusete :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Am vazut si eu aseara masina. Foarte frumoasa si extrem de bine dotata. Semnalizarile din oglinzi arata foarte bine in realitate. Admir faptul ca siguranta e pe primul loc :blink: (siguranta in trafic, adica mici accesorii telescopice)

Link către comentariu

Super masina si super dotata. De unde ai achizitonat pragurile cromate? Drumuri curate si fara evenimente. Ai grija unde o parchezi....

Link către comentariu

Cred ca e unul dintre cele mai dotate passatu-uri de pe forum. O intrebare pt posesor: eu am passatul din semnatura inclusiv pachet drumuri grele si anvelope 215/55/R16. Vreau sa mai iau un set exact ca ale tale 235/45/R17 (aceasta marime apare si ca cea optima in talonul meu); e ok combinatia de R17 cu 4 motion; sau tinand cont si de faptul ca passatul are suspensii ceva mai tari te "zdruncina" mai mult. merci

Link către comentariu

merci mult! :D

nu am avut nici o problema cu jantele astea pe passat, chiar nu ma zdruncina deloc, sunt ok + ca sunt foarte frumoase :)

cred ca ai exact aceleasi suspesii ca ale mele asa ca nu e nici o problema

Link către comentariu

Frumoasa si dotata!Foarte tare trapa :lol:

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

merci mult de aprecieri din nou. acum sunt in negocieri cu cineva pentru o resoftare. sa vedem :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

sa va zic ce mi-am mai luat, dar nu mi-au venit inca...:

capacul de cheie ma enerva de cate ori il vedeam... cred ca stiti problema cu belitul (cred ca am voie sa zic...) siglei de pe spatele cheii.

adaptorul ala de nokia l-am cam luat degeaba, eu am pregatire de telefon premium - adica nu-mi mai trebuie nici un adaptor sa ma conectez la bluetooth, dar... daca am locul in cotiera, trebuia sa am si de-asta...

de dunga cromata nu va mai povestesc ca va dati voi seama

va salut!

post-4018-1253776581_thumb.jpg

post-4018-1253776602_thumb.jpg

post-4018-1253776699_thumb.jpg

Link către comentariu

Cat ai dat pe capacul respectiv pt cheie ?!

Si daca se poate comandat si capacul cromat ca la mine si ala e julit ("belit") :Driver:

Link către comentariu

O intrebare scurta: ai in stanga butonului de avarii, ceva ce seamana cu o tastatura mica numerica.

Poti sa-mi spui te rog la ce foloseste?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!