Jump to content

Passat B6 2.0 FSI

moosct

Postare recomandată

Nu am cautat mult si s-a intamplat sa gasesc o masina la care nici nu visam. Dupa ce am platit avansul am aflat ca masina dezvolta 150 CP. Cand am ajuns sa platesc si restul de bani am avut placuta surpriza sa vad ca am jante de 17" iar dupa ce am condus-o am realizat ca are si suspensie sport.

Poate ca va intrebati cum de m-am hotarat sa cumpar o asa masina fara sa stiu de toate astea de la bun inceput? Pai masina arata bine, iar agentul de vanzari de la Tiriac C-ta nu a insistat pe aceste aspecte probabil pt a nu ne speria de costurile mari de intretinere si de consumul (mai) ridicat.

Dupa primii 1500 km sunt placut impresionat de mai toate aspectele masinii. Avand un Passat 1.8 din 99 pe care l-am dus de la 125K km la 280K km si inca merge binisor ( nu am mai bagat bani in el de multisor)am cam stiut la ce sa ma astept, insa asta este cu mult superior. Din pacate pt mine, eu voi conduce masina doar vara cand vin in tara. Dar si asa, sunt multumit.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos,si sa te bucuri de ea fara evenimente deosebite,e o masina frumoasa!

Link către comentariu

Merci mult pt urari.

Doar ce i-am schimbat uleiul si filtrul azi...si ce sa zic... asa masina asa preturi.

Dar am alergat un passat pana aproape de 300k km si inca sunt placut impresionat de calitati si confort. Si nu are decat 125 de cai...lol

Link către comentariu

Apropos,la cat te-a dus schimbul de ulei si filtru(ulei)sau ai schimbat toate filtrele,merci!?

Link către comentariu

manopera pentru schimbul de ulei in craiova la Serpico este 150ron, iar daca schimbi toate filtrele si uleul este undeva la vreo 500ron cu tot cu manopera, eu unu unele filtre le-am schimbat singure iar uleiul l-am schimbat gratis la magazinul de unde am cumparat uleiul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!