Jump to content

Golf III 1.4

SAurelian

Postare recomandată

buna cam bate vantu pe aici, de mult nu am mai scris nimi ...din cauze pe care sigur o sa le intelegeti

Sa incep cu inceputul

La ultima ninsoare din cauza unei doamne cu un matiz care nu stie sa se asigure masina a suferit un mic accident. Asa arata masina

25022011001.th.jpg

25022011002.th.jpg

Apoi au urmat 2 saptamani de cautari si studiere a pietei in cautarea celor mai avantajoase preturi pentru piesele deteriorate si inlocuirea lor

20110314164220.th.jpg

20110314133700.th.jpg

20110314164208.th.jpg

20110314164155.th.jpg

Acum masina este la atelier in procesul de pregatire pentru vopsire.

O sa revin cu alte poze diseara sau maine.

Va cer si o parere despre nuanta de ROSU pe care sa il dau iarasi manini.

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SAurelian

73

• GTI_85

12

• mabial

11

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi pare rau pentru cele intamplate:(. O nuanta foarte tare de rosu e Misano red de la audi

post-60607-0-86662500-1301326341_thumb.j

Link către comentariu

Imi pare rau pt cele intamplate. Spor la treaba, sa ajungi cat mai rapid si mai ok cu ea pe strada :)

Link către comentariu

Am revenit dupa cum am promis si cu pozele cu masina in starea actuala

dsc01473lx.th.jpg

dsc01475s.th.jpg

dsc01472zv.th.jpg

Link către comentariu

Acum cateva luni bune pe acolo pe undeva statea si dricul meu ,asteptand randul la infrumusetat !:)

Bafta si sa o vedem cat mai repede printre batrane icon_thumright.gif si alte tinere !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut baieti si sper ca si fete,

Am revenit si eu sa mai scriu cate ceva pe aici, ca e cam liniste, dupa ce masina a suferit o revopsire.

Las pozele sa vorbeasca de la sine.

dscf3749hdr.th.jpgdscf3746hdr.th.jpgdscf3681hdr.th.jpg

dscf3676hdr.th.jpgdscf3672hdr.th.jpgdscf3692hdr.th.jpgdscf3753hdr.th.jpgdscf3686hdr.th.jpg

dscf3720h.th.jpg

dscf3713l.th.jpg

dscf3712j.th.jpg

Tin sa ii multumesc domnului @angel eye pentru poze

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Uau. Cat a putut sa iasa de frumoasa. Sa ai grija de ea ca arata intr-un mare fel. Felicitari si fotografului

Link către comentariu

Da buey Aurelian, foarte piz%oa$a masina :icon_thumright:

Vezi? Pana la urma, tot raul spre bine, ca daca n-o paleai pe aia, si azi masinuca ta avea tot rosu' ala naspa, chinuit si matuit, da' asa arata de nota unshpe. De fapt, numa de vreo 9, ca mai sunt unele zone unde Picasso putea fi ceva mai atent (ti-am aratat io ce si unde) da' pe de alta parte, mai is doua lucruri: 1) io si asa-s prea tipicar si fixist, chiar si pentru gusturile mele, si 2) au fost banii tai la mijloc, nu ai mei, tu stii cati ai avut de cheltuit pentru reparatii si te cred ca ti-ai calculat bugetu' cu atentie dupa cum te stiu.

Oricum, una peste alta, acuma ai masina ca noua; adica, sunt altele de 2-3-4 ani care nu-s nici pe departe la fel de faine ca Golfuletele rosu :)

Sa-l :Driver: cu placere.

Link către comentariu

multumesc mult baieti pentru felicitari...o sa incerc ca de acum in colo sa o tin cat mai frumoasa posibil

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

daca tot am avut putina vacanta am profitat de timpul frumos si i-am mai facut ceva poze cu ajutorul domnului Marian ( multumesc )

dscf4836.th.jpgdscf4802o.th.jpgdscf4800e.th.jpg

dscf4793m.th.jpgdscf4797i.th.jpgdscf4790a.th.jpg

dscf4786h.th.jpgdscf4770a.th.jpgdscf4769u.th.jpg

dscf4761.th.jpgdscf4748r.th.jpgdscf4740z.th.jpg

dscf4736j.th.jpg

am ajuns la concluzia ca nu prea am frane...si am o intrebare catre cunoscatori... as vrea sa trec la frane mai mari 256 sau mai mari pe fata ...a mai facut cineva? Ce implica si ce trebuie sa schimb?

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Foarte misto masina !!! :icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

astazi avand un pic de timp am facut ca si haoinul sa se deschida de la telecomanda dar in acelasi timp daca sunt in masina sa mearga si de la buton...

poze nu am facut ...dar o sa fac si le pun..poate si un filmulet

multumesc @angel eye pentru timpul sacrificat de a da o mana de ajutor

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

ieri masina a primit schimbul de ulei si toate filtrele, precum si placutele de frana deoarece se apropie ITP-ul

Link către comentariu
  • 6 months later...

Buna baieti,

De mult nu am mai postat nimic pe aici si acum am decis sa reinviu acest topic dupa ce am mai parcurs cu ea inca 9000 de km .

In tot acest timp masinu nu a suferit mari modificari decat un manson din piele pentru schimbator, schimbat capete de bara, un cap planetara si astazi schimbate bucsele spate(unde tin sa mentionez ca am avut ce da la baroase ca sa le pot scoate pe cele vechi).

Pun cateva poze de la lucrarile de astazi.

20111121135318.th.jpg

20111121135324.th.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

pai da nu au fost schimbate de cand e masina (94) si cum am vrea sa arate si mai els pana le-am scos am avut ce bate la ele si tot incalzi

Link către comentariu

astazi masina a implinit frumosul numar de km...222222

iata si dovadac( cu telefonul pe fuga ca eram oprit in loc interzis)

20111127125031.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!