Jump to content

Golf III 1.4

SAurelian

Postare recomandată

Cu scaunele fata lipsa si poza de pe bancheta spate, parca esti in sufragerie, lipseste plasma ;). Felicitari :lol:

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SAurelian

73

• GTI_85

12

• mabial

11

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Esti foarte inalt ? Ai o masina prea mica ? Nu-ti incap picioarele, oricum ai aranja scaunul ? Acum e mai spatioasa ca un S Classe, o poti conduce de pe bancheta :))

Link către comentariu

pai da....ca ieri am mers cu masina asa...mi-am pus numai partea metalica de la scaun si am mers prin oras(a fost o urgenta..) senzatie nu gluma::))

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Teoretic , da. Practic, mai ai niste sarme care te incurca, cele care tin materialul mulat (si in santuri, pe langa aripioare) ...e ceva sarma de otel destul de ciudat pusa.

Link către comentariu

da e destul de ciudat pusa sarma ...dar cum zicea un coleg " trebuie sa gandesti nemteste" si merge usor. Pentru inceput (la primul scaun) e mai greu, apoi te obisnuiesti

Link către comentariu

Felicitari pentru modul in care o intretii. Anul trecut am trecut si eu prin aceeasi operatie doar ca am demontat totul mai putin bordul . Fostul proprietar a fumat la greu in ea .... Asa ca stiu cat de greu a fost si nu pot decat sa te felicit pentru ca esti dedicat 100 % masinii tale. Ai facut un alt New Orleans fericit ! Succes pe mai departe !

Link către comentariu

pai sa stiti ca merita pe deplin efortul....acum chiar si dupa o saptamana aproape in care am tot umblat cu masina asa miroase de frumos ("curat") in ea...si parca as sta in ea non-stop

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

de mult timp nu am mai postat nimic pe aici, dar nu prea mai am avut timp de modificari (nu ca nu as avea ce face) si mai ales nu mai sunt nici fonduri.

sper sa pot sa imi mai fac ceva poze sio sa le pun aici

deocamdata una asa facuta cu telefonu:D

img246j.th.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

da ... facuta in parcare in moment ce mergeam in camera si a iesit binisor cu telefonul care nu mah avantajeaza

Link către comentariu

Bine ma acuma ,fa-ti topic si cu telefonul si lauda-l ,biiiiine ma ! :icon_thumright:)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

foarte tare masinuta vecinu :)

sa ai parte de ea .. cati mai multi km fara probleme si spor la modificari

in curand ... prezint si eu masinuta mea :)

Link către comentariu

neavand fonduri...si daca tot nu am mai facut mare lucru pe la masina am sa pun o poza cu ultima gaselnita...cred ca e misto nu stiu cat de folositoare

20101103195725.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

de mult nu am mai scris aici...nu ca imi neglijez masina ci ca nu mai am aparut modificari la ea(asa doar ceva minor) si mai ales acum e cu gumele de iarna si jantele de tabla(arata rau) deci poze nu mai pun:)) cu ea

ca si modificari :

am refacut ledurile de la consola centrala (nu am poze cu modificarea dar cu prima ocazie o sa fac)

am pus leduri la butonul de dezaburire luneta

img408.th.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

demult nu am mai scris pe aici...

Acum sunt foarte mandru de ce consum am scos pe timp de iarna. Ca sa dau mai multe detali: 4 oameni in masina+bagaje (studenti)am parcurs 345 Km cu 20 l de benzina.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

din plictiseala mai mult si cu gandu la un nou Update am schimbat blocul de lumini cu unu cu comutator si pentru proectoarele de ceata si am schimbat nuca schimbatorului cu o bila de biliar (bila nr3) lucrare care inca nu e finalizata, mai am ceva de finisat si de schimbat mansonul.

dsc01046w.th.jpg

P.S. astept parerile voastre

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Tacul il aduc eu :).Interesanta ideea ,o vad eu miercuri,in poza nu prea imi dau seaman .

Link către comentariu

ideea e interesant. acuma sa vedem cum reusesti sa adaptezi mansonul ca sa nu vina urat.

si eu ma gandeam la o minge de golf

Modificat de ovidiu89
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!