Jump to content

Golf III 1.4

SAurelian

Postare recomandată

o sa pun cateva poze cu masina din ultima calatorie (trebuie specificat 5 oameni + bagajele aferente pentru o mini vacantza de 3 zile) si nu m-a dezamagit deloc

las pozele sa vorbeasca de la ele...

1003911d.jpg

p1010644d.jpg

1004022.jpg

p1010819g.jpg

p1010823f.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SAurelian

73

• GTI_85

12

• mabial

11

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

(trebuie specificat 5 oameni + bagajele aferente pentru o mini vacantza de 3 zile) si nu m-a dezamagit deloc

Nici nu o sa te dezamageasca. Sa te tina 1000 de ani. Si la fostul G3 tot 1.4 60 de mustangi cu 5 persoane in masina iarna cu cauciucuri M+S urca serpentina la munte de zici ca era 4x4. Multi erau pe dreapta, montau lanturile... eu n-aveam treaba :biggrin:.

Link către comentariu

Grozava priveliste! Masina nu te-a lasat la greu si nici nu te v-a lasa. Pacat ca nu am ajuns si eu pe Transfagarasan anul asta... :) La anu' sigur!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

pai eu zic ca e un consum bun mai ales ca am fost asa de incarcat ...si am facut 2 urcari de la cascada pana la lac

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

mah baieti cer aici un sfat

Doresc sa imi schimb farurile si nu stiu inca ce sa pun.

Am 2 variante:

a) sa pun faruri tuning

b) sa pun lupe bixenon si sa schimb sticla si sa vopsesc oglinda

dau aici exemple

downloadic.jpg

sau

vwgolfiiifaruri12003501.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

pentru ce vrei tu, cred ca mult mai simplu e cu faruri aftermarket.

Toate bune!

post-35366-1284038387_thumb.jpg

Modificat de steffan
Link către comentariu

@steffan si farurile ce le-am pus eu sunt tot aftermarket

si tin sa mentionez ca tin si de pret mult...(criza, bugetar -25%)

Link către comentariu

decat sa pui farurile aftermarket care ai pus u poza mai bine pui lupa o sa vina multtt mai frumos si mai interesant. sau cauti alt model de faruri aftermarket sau chiar golf IV second

Link către comentariu

Si eu as recomanda tot de Golf IV, o sa arate muult mai bine masinuta decat cu orice far aftermarket. Si daca iti pui aftermarket vezi sa iti pui ceva fara angel eyes, nu prea dau bine pe alte marci decat BMW (parerea mea). Foarte frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente! :blush:

Link către comentariu

Sustin ideea anti-angel eyes, din acelasi motiv...e de la bmw si acolo ii e locul. Golfuletele au ce-i al lor si asa le sta bine. Faruri asemanatoare cu ale mele am vazut la ~700+ Ron , de la InPro (eu am hella).

Nu as pune faruri cu interior cromat (nu le suport - cele aftermarket - arata a chinezarie, chiar daca sunt de firma). Daca vrei sa-i pui candva xenon, pune din start cu lupa, look golf 4. Fara lupa n-o sa poti (doar daca vrei sa fii injurat de ceilalti). Ideal ar fi un model care arata foarte aproape de stock, adica sa fie un tuning curat, fara chestii impopotzonate. Pana la urma depinde ce gusturi ai.

Link către comentariu

trebuie sa imi spun si eu parerea

am proiectoare cu lupe pe farurile originale de aproape un an si sunt foarte multumit de ele

si printre avantaje se numara:

1. o singura instalatie xenon - nu incarci instalatia electrica a masinii

2. bixenon - mai multa lumina pe ambele faze, cu cate un singur bec

3. ai libertatea de a te juca cu designul interior al farurilor

4. ieftine (acum au ajuns pe la 100 e) - nu cred k gasesti la banii astia faruri AM cu bixenon (tehnologie + iluminare)

5. mai usor de revandut - daca e cazul - pt ca se potrivesc pe orice masina cu H4, fata de faruri care merg doar pe golf 3

poate mai sunt, dar acum nu imi vin toate

oricum am promis k ajut la montaj :icon_thumright:

o sa vezi imediat diferenta fata de becurile incandescente si o sa fii mult mai multumit de utilitate (care o s-o vezi imediat cu astea) fata de design (care l-ai vedea cu faruri AM)

si daca nu schimbi imediat sticla cu una transparenta, nu e problema, pt ca functioneaza foarte bine si prin asta originala (facem noi proba)

interiorul il poti vopsi negru oricum

parerea mea :screwy:

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Recomand si eu lupele care acum vad ca s-au ieftinit bine de tot. Dar in cazul farului tau nu stiu cum se vor impaca cu sticla care nu este clara si cred ca va imprastia prost lumina si mai ales va deranja foarte tare. Daca exista posibilitatea sa gasesti sticla clara (nu stiu daca exista sticla clara pe golf3 deci nu dati cu paru :icon_thumright: )in dezmembrari poti face o treaba buna si de lupe iti garantez ca vei fi multumit ori cat de chinezesti sunt ele.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Aprob spusele colegilor.Nu angel eyes-ului,nu e pt wv.Da,stiu eu am ,am gresit pe la inceputuri ,dar am sa repar gresala.Lupe,cum ti-am spus si miercuri ,facut interiorul negru s.a.m.d

Link către comentariu

multumesc de sfaturi...este doar un proiect deocamdata....o sa mai caut sa vad ce gasesc dar cu am vazut lupele s-au ieftinit ff mult si optez pt ele ca e si xenon

in legatura cu angel eyes-urile si daca imi iau din alea care le poti pune pozitia sa fie pe ele tot pe becuri/leduri o sa fie

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

astazi avand mai mult timp liber am reusit sa fac o curatenie generala in masina

scos caune si bagata in masina de spalat tapiteria de pe ele iar mocheta spalata si astirata fara mila :icon_thumright:

pun si cateva poze

scuzati claritatea...telefonul nu mah ajuta

img346k.jpg

img347.jpg

img352g.jpg

img353.jpg

img354v.jpg

img355p.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Ala da ! Mai stiu eu pe unu` care facea treaba asta acum cativa ani ,beneficiarul era golful 2. Cu cea din prezent nu am apucat sa fac asemenea minuni, dar imi propun...

Felicitari pentru felul cum o intretii ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!