Jump to content

Golf III 1.4

SAurelian

Postare recomandată

detalii tehnice nu prea pot sa iti dau (nu stiu marca arcurilor) doar ca sunt de culoare rosie 150 RON toate 4, si le-am pus cu telescoape normale pe ulei UNIX 130 Ron bucata

garda la sol a coborat cu 5 cm

pai am facut numai asa in graba 2 poze cu telefonu

img172q.jpg

img174d.jpg

img170.jpg

o sa revin si cu impresi despre confort fiabilitate dupa ce mai umblu cu ele ca nu am avut timp numai asa o tura prin oras

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SAurelian

73

• GTI_85

12

• mabial

11

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta a fost cam ce-a mai buna mutare care ai putut-o face .Sa nu te puna ala mic si negru sa nu vi miercuri ,abea astept sa o vad.Felicitari !

Link către comentariu

Crezi ca vor rezista amortizoarele noilor arcuri?!

Link către comentariu

pai nu rezista la fel de mult dar rezista...pedeasupra(am garantie 2 ani) daca tin 2 ani eu o sa fiu ff multumit

Link către comentariu

Tin in conditii normale de functionare (adica cu arcuri stock) ori vanzatorul nu o sa-ti dea garantie ca le-ai folosit cu arcuri sport pentru care nu sunt facute. Oricum bafta in continuare :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata bine joasa...eu credeam ca ai si amortizoare sport...dar e ok si-asa :P

Link către comentariu
pai am facut numai asa in graba 2 poze cu telefonu

Las` ca acum o sa ai de la domnu` Biszak :Driver: Asteptam sa le vedem! Tin sa spun ca in realitate arata mai bine decat in poze.

Link către comentariu

Subscriu la cele spuse de GTI 85, categoric arata mai bine in realitate.

Drumuri bune!

Link către comentariu

Din ce am ''pipait' suspensia,e cam moale si cand ai facut tura aia ieri la poze peste un hop s-a cam leganat,nu-ti freaca la hopuri ?Ieri nu am mai apucat sa te intreb.Cat despre aspect,asa e cum spun colegii..e mult mai frumoasa in realitate.Merita si amortizoare :rolleyes:..hai ca le dibuiesti tu cumva ,ca am vazut ca esti descurcaret.

Link către comentariu

pai de frecat nu stiu ce sa zic ca nu am apucat sa mah dau cu ea:)) cred ca urmeaza cat de cutand sa vad cum se comporta si cu greutate pe ea desi nu cred ca o sa frece ca pana acum nu am avut probleme si e de mentionat ca am mers si 5 in masina plus plina de bagaje(stundetie, studentie) si nu freca cu vechile suspensi. sper sa nu am probleme din acest aspect

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

arata super bine cu arcurile astea, au coborat exact cat trebuie

Link către comentariu

sincer nu prea...pentru ca sunt ff sensibile dupa si la ce-a ai mica atingere sare/se zgarie vopseaua clujul e aglomerat si diferite pers in trafic si mai ales prin parcari...am avut ceva neplaceri din cauza asta..asa ca raman asa

Link către comentariu

Daca sunt facute cum trebuie se comporta ca si vopseaua de pe tabla... mie mi-a harjait unu bara spate in colt si nu a sarit deloc vopseaua, doar s-a luat in zona respectiva. Ar arata mai frumos cu rosu si f putin negru cat pt contrast. Si la mine masina era cu accesoriile astea negre si acum arata cu totul altfel. Si eu sunt pentru vopsit :(

Link către comentariu

pai licenta a ocupat cam tot timpul in ultima perioada...nu am mai adus nici o modificare dar colegul' biszak mi-a facut cateva poze la intalnirile de la Cluj

imgp5011.jpg

imgp5014.jpg

tin sa ii multumesc pe aceasta cale

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

pai urmele de pe asfalt sunt pentru decor...si nici decum nu sunt facute de mine ca nu vreau sa schimb inca cauciucurile...

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Un 10* de la mine pentru masinutza si inca unul pentru Biszak :( :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

dupa o lunga absenta o sa mai pun ceva poze cu masinuta in momentul in care i-am vopsit etrierele si butucii

ms colegu @angel-eye care a dat o mana de ajutor si care a tinut de urat:D

20100817165600.jpg

20100817162606.jpg

20100817165636.jpg

20100817171958.jpg

20100817172419.jpg

scuzati ca era cam murdara masina

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Frumoasa masina, ma ajuti si pe mine cu o informatie ? de unde ti-ai luat leduri pentru bord ?

Link către comentariu

ms ..cum sa nu te ajut colegu .....de pe Napoca este un gang cu electruce Econisx

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!