Jump to content

Golf III 1.4

SAurelian

Postare recomandată

Am si eu ceva timp de cand frecventez acest forum si era si timpul sa postez si eu un topic cu maina mea... un golf III 1.4 60CP.

Dotarile masinii sunt cred ca cele mai de low level :icon_cool: nimik electric la ea, doar servo. o sa postez ceva poze cu ea dar acum nu am.

Ma gandesc sa ii aduc unele inbunatatiri pe care o sa le specific tot aici la momentul respectiv.

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SAurelian

73

• GTI_85

12

• mabial

11

• ovidiu89

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bine ai venit si asteptam noutati . Cat despre masina multi km fara probleme .

Link către comentariu

bine ai venit printre noi si asteptam poze cu masina...si ceva mai in detaliu referitor la ea

Link către comentariu
Am si eu ceva timp de cand frecventez acest forum

Da, de 4 zile. :biggrin:

Welcome!

Link către comentariu

:biggrin: @taz21 nu fi rau,baiatul e la inceput

sa o stapanesti sanatos multi km

sa pui si tu niste poze

Link către comentariu

pai sunt de mai mult timp am avut alt cont...numaica la o reinstalare nu mai stiam user si parola ca le memorasem pe firefox si asa ca am fost nevoit sa imi refac contul....

Link către comentariu

am sa va prezint primele modificari facute :

-priza dubla care primeste curent numai la bagarea chei in cantact pt detector si mulator FM (pt ca am numai casetofonul original alpha) urmeaza altceva mai "bun"

-innegrirea stopurilor, a semnalizarilor din aripa si a semnalizarilor fata+proiectoarele de ceatza

stopuri

http://img160.imageshack.us/img160/4933/dscf0729.jpg

semnalizari aripi

http://img129.imageshack.us/img129/6066/dscf0733.jpg

semnalizari bara+proiectoare

http://img169.imageshack.us/img169/7678/dscf0736.jpg

si astept sa imi ajunga o inchidere centralizata pt ea

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

sa iti traiasca multi kilometrii

si ca sa te ajut un pic...pun eu aici niste poze cu masina

pentru incaput exteriorul

dscf0720a.th.jpg

interiorul

dscf0726d.th.jpg dscf0727.th.jpg dscf0728.th.jpg (trapa electrica)

operatiunea de "afumare"

dscf0722.th.jpg dscf0732.th.jpg

si rezultatul

dscf0729.th.jpg dscf0730g.th.jpg dscf0735.th.jpg dscf0736s.th.jpg dscf0737.th.jpg dscf0733y.th.jpg dscf0738b.th.jpg

mie unu mi se pare ca a iesit foarte bine

spor in continuare

Modificat de angel eye
Link către comentariu

Draguta masinuta, si vad ca deja incep modificarile,..., sa ai noroc de ea!Asteptam mai multe poze!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

inca o modificare ... am pus lumina rosie in bord la ceasuri :lol: pozele o sa apara mai incolo ca nu am avut timp...

urmeaza ca toate luminile din interior sa fie rosi dar asta putin mai tarziu ca acum stau cam prost cu timpul....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

inca o modificare... ceasurile din bord au devenit albe :icon_thumleft:

Link către comentariu

frumos ar da niste ceasuri albe

spor la modificat si multi km

LE ulterior am vazut ca ai si postat :icon_thumleft:

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

sincer sa fiu chiar vream sa iti dau un sfat priviind...ceasurile si bugetul dar vad ca s-a adeverit...banuiesc a arata foarte tare cu ceasurile albe...sa o stapanesti sanatos...semnalale nuprea dau bine negre adica cele din bara fata...insa fiecare cu gusturile lui...imi palce masina...sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

multumesc pt aprecieri baieti si o sa apara si ceva poze cu "opera" numai ca nu am aparat numai un telefon dar nu se vede nimik...sper ca la sf de saptamana sa pot sa ii fac cateva poze si o sa le postez

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

masinutza acum a primit un cadou :( o inchidere centralizata aveam in proiect una cu cheie briceag dar nu am reusit sa o montez si are acum una numai la cheie;))

Link către comentariu

salut. sa o folosesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.

cat te-a costat inchiderea centralizata ? ai legat si hayonul la ea ?

Link către comentariu
  • 2 months later...

era si timpul sa mai scriu si ceva pe aici ca e cam liniste....

Acum am avut un motiv mai mare....(un vis implinit) masina s-a ales in sfarsit cu o inchidere centralizata cu cheie briceag.

In rest nu a mai suferit modificari...unele marunte asa pt ca serviciul si faculta nu mai mah lasa sa am timp si pt masina desi idei sunt multe...

Daca o sa mai primeasca ceva "cadouri " o sa le fac cunoscute aici...

Si daca tot a-ti trecut pe aici mai scrieti...:icon_thumright: asta asa ca si o incurajare;)

Link către comentariu

Rosie, ingrijita, e chiar frumusica. Trapa imi place cel mai mult, si ceasurile albe.

Sa o conduci cu placere! :tomato:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumos golfuletz. Curat, ingrijit si incet, incet, o faci pe gustul tau. Cred ca iti stiu masina din trafic (ai un numar interesant :D).

Cele bune !

PS: La Multi Ani ! :D

Link către comentariu

te-am gasit :icon_thumright:..o masinuta ingrijita pe care am vazut-o si la intalniri..km fara sfarsit ..spor la treaba in continuare,daca nu de-acuma ..dupa ce se mai incalzeste :wub:.Si ca sa fiu corect,adevaratul motiv pentru care te-am cautat e ,ca am aflat de pe ''intalniri'' de la colegii nostri ca azi ,23 decembrie e ziua ta.Iti zic la multi ani,sanatate si vorba lui angel eye sa te bucuri de sarbatori de doua ori mai mult .Salutari !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

multumesc mult baieti pentru urari si felicitari....

am cam neglijat aceasta parte si nu am mai scris nimic de modificari sau de ce a mai sufeirt masinuta

Daca e sa mah iau dupa vorbele unui prof "orice sut in fund sa fie un pas inante" asa a fost si cu masina...dupa ce am "ajutat" o Dacia 1300 sa plece de pe loc :) a urmat o mica modificare

img017oq.jpg

URL=http://img51.imageshack.us/i/img016c.jpg/]img016c.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

salut, arata bine masina mai ales ca i-ai pus si grila radiator fra logo wv, oricum ai grija pe cine mai "ajuti" sa plece de pe loc :) . bafta si :) safe.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pt un ambiant placut si un condus mai relaxant masina a fost "dotata" cu un MP3 JVC KD-R401 o satatie si un subwoofer de care sunt pe deplin multumit mai ales ca pe caldura asta cu minus nu e placut sa ai de desfacut masina sa tragi cabluri....

P.S. : o sa revin si cu ceva poze

Modificat de SAurelian
Link către comentariu
  • 1 month later...

pai acum ca s-a mai incalzit putin si am avut ceva timp au mai aparut si alte modificari...deocamdata doar inceputul de acum urmeaza...

img081p.th.jpg

img080f.th.jpg

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!