Jump to content

Passat B6 2008

catarad

Postare recomandată

misto passatu , scuze ca-ti zic dar volanu e cam naspa fara suparare , dar foarte rar vezi passat b6 2.0 t 200 cp , chiar deloc

nu am de ce sa ma supar, ca ai perfecta dreptate, volanul e nasol. :Driver:

dar sunt cam pisicos de felul meu si nu am curaj sa ma bag sa schimb volanul, avand in vedere ca de acolo iese airbag-ul.

o sa pun cand spal masina si alte poze de la exterior, desi diferente mari nu sunt. difera grila fata prin faptul ca semnul este parca mai mare decat la modelul european (55 de mm fara de 35 mm parca) + faptul ca eu nu am placuta aia de metal turnata in masca de crom (suportul de numar se prinde direct pe crom - adica eu am grila de crom plina, in timp ce cea europeana are o insertie de platisc de care se pinde suportul de numar), iar pe spate am bara mai proeminenta si taiata special pentru numar american (mai patratos).

mda, bat campii. in loc sa scriu 5 randuri, mai bine puneam 2 poze.

dscn3352e.th.jpg

dscn3302n.th.jpg

dscn3299.th.jpg

dscn3327.th.jpg

Modificat de catarad
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!