Jump to content

A4 2,5 tdi quattro

falfal

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit!

Tin sa precizez ca urmaresc forumul cam de un an si il gasesc foarte atractiv si constructiv totodata, datorita multitudinilor de idei si sfaturi oferite de colegi.

Cred ca e momentul,si cu ocazia asta imi iau inima in dinti si imi prezint si eu masina achizitionata in oct 2007 si anume: A4 8E,B6, 2,5 tdi quattro full options cu navi si piele din 2001.

Masina arata cam asa:

post-27522-1247814562_thumb.jpg

post-27522-1247814592_thumb.jpg

post-27522-1247814613_thumb.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Ai modelul care-mi place cel mai mult. :))

Interiorul este demential, ma atrage foarte mult. Iar de motor + quattro, nu mai pot sa zic nimic.

........am ramas fara cuvinte. o masina exceptionala.

Sa o conduci cu placere si sa te duca oriunde doresti. :evil:

PS. mai multe poze, sa ma delectez cu ceva frumos :evil:

Link către comentariu

Masina arata demential..interiorul este prezidential iar motorul este mai mult decat descurcaret pe sosea.Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Te-as sfatui totusi sa ii schimbi nuca schimbatorului tot cu una OEM pt ca am obs. ca s-a decolorat/cojit/etc si nu arata bine. Numai bine tuturor!

Link către comentariu

A fost,dar deocamdata m-am gandit sa o mai pastrez ;).Nuca de la schimbator nu mai arata asa,am reconditionat-o!

post-27522-1247855833_thumb.jpg

Modificat de falfal
Link către comentariu

Ar merge un RNS-E :screwy:

Faina masina, motorul la fel :D

Ceva planuri de modificari, ai ?! :blah_:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

vad ca si volanul l-ai re-imbracat in piele. unde l-ai facut, la colegul hussi cumva? a iesit super

Link către comentariu

Nu stiu daca pot sa va raspund,ideea e sa nu se considere ca fac reclama,daca vreti sa va spun,contactati-ma pe pm.Despre modificari,ce sa zic,poate sa-i fac un chip tuning sa o duc la 205 cp,dar in rest mie imi plac masinile stoc :rolleyes: (asa cum ies ele de pe poarta fabricii)!

Link către comentariu

felicitari

si chiar asa merita un cip si jante mai mari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!