Jump to content

imi iau leon topsport

strepSils
 Share

Postare recomandată

Da fratilor. Si nu mai am rabdare. In cateva zile plec dupa el in Germania. Sunt ca aia mici care stiu ca vine craciunul sau ziua lor si vor primi jucarii :blink:. Toata ziua citesc specs si ma dau pe spate. Poze, mobile.de, samd :D. Aveti vreunul pe aici modelul asta? Ca nu de alta da e perfect. Nu mai ai nevoie de nimic la el. Le are pe toate. B)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

e o bijuterie. suntem multi invidiosi.

eu nu am avut ocazia pana acum sa tunez nici un ARL (PD 150CP). Poate esti tentat newblush.gif de o remapare punk.giflol.giffirst.gif

Link către comentariu

mmm, nush ce sa-ti zic. ma gandesc ca motorul asta e si-asa supra alimentat de are 150CP. Si oricum pentru mine e saltul mare, de la 75 de cai la 150, e ceva. Deocamdata nu mai caut nici macar stopuri :blink:

Link către comentariu

E ... ce vremuri, specificatii, mobile.de, poze ... parca sunt eu acum un an si ceva :D

Asteptam detalii cand te intorci.

PS: cu stopurile te rezolv eu :blink:

Link către comentariu

Cel mai frumos TDI la clasa lui...

Ceky are asa ceva si la dus pe la 250CP fara probleme de fiabilitate (e adevarat cu turbina, intercooler si kit ambreiaj mai puternice).

Nu sunt probleme la remapare de nici un fel iar Voinea e chiar avantajos la remapare.

Link către comentariu

e o bijuterie. suntem multi invidiosi.

eu nu am avut ocazia pana acum sa tunez nici un ARL (PD 150CP). Poate esti tentat newblush.gif de o remapare punk.giflol.giffirst.gif

<{POST_SNAPBACK}>

La cat se duce remaparea la el stage-ul race? (ma rog... cel mai agresiv) ? adica ce putere si cuplu are dupa...

Link către comentariu

Motorul meu si TDI-ul de 150 au cam aceleasi performante. Eu zic ca e ceva de genul : Stage 0 (cel mai putin) - 185 cai si Race - 204 cai. La mine asa e si sunt curios ce zice Dragos cum e la leon.

Link către comentariu

FELICITARI.

am si eu unul (pe benzina e drept) si sunt foarte multumit de el.

Inca nu i-am facut chip tuning, dar ma bate gandul daca ma ajuta si Voinea :banghead:

Masina e super (in varianta top sport). e foarte bine inchegata are suspensii ok, frane excelente, sta super pe viraje ce mai...

Inca odata Bravo si asteptam detalii.

Link către comentariu

galben caut. acum ce-oi gasi, numai la fata locului am sa stiu exact. deocamdata ma izbesc de bunavointa celor de la ABN :banghead:

Link către comentariu

Bafta la cautare si asteptam impresii.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

n-a fost sa fie, datorita pretului (si eram so close :). m-am procopsit cu o alfa in loc.

voineo, cati CP mi-ar da o remapare la engine-ul din semnatura?

Link către comentariu

• Administrator

2.4JTD de 140CP ajunge la 170CP si cuplul de la 304Nm la 385Nm :D

Pretul va fi cel de forumist 250EURO

Link către comentariu

• Administrator

motorul care l-a spus el este si pe 156 si pe 166 . ce si-a luat ramane sa ne spuna.

Link către comentariu

Asta stiam si eu..de aceea am intrebat :D

Link către comentariu

"Ceky are asa ceva si la dus pe la 250CP fara probleme de fiabilitate (e adevarat cu turbina, intercooler si kit ambreiaj mai puternice)."

eu zic sa mai intrebi si tu in stanga in dreapta in ce stare e motorul lui ceky... toata lumea spune ca e ingropat :D.. turbina a dus-o oricum din ce stiu eu.. acum are alta.. deci "fara probleme de fiabilitate" :D

Link către comentariu

156

am modificat si in semnatura

era cam tarziu aseara...

fuge bine masina, insa motorina de la noi cam lasa de dorit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!