Jump to content

Golf 4 1.9 TDI albastru antracit

mariusrous

Postare recomandată

Salutare, de foarte curand am intrat si eu in randul posesorilor de VW.Am cumparat de la firma de unde lucrez fosta masina a sefului meu , un golf 4 din 2003.Din pacate stilul de condus si nepasarea in privinta masinutei a facut-o pe aceasta destul de sifonata.Poate ca sin din cauza asta am cumparata-o la modica suma de 2000E. Ce-mi place mie este sa iau ceva mai vechi mai ponosit si sa-l transform in ceva super, imi da mai multa satisfactie decat daca as cumparata acel lucru de nou.Cu permisiunea moderatorilor voi posta pasii reconditionarii treptate , probleme si costuri legate de aprovizionarea cu piesle de schimb etc.Am sa atasez si cateva poze cu mica broasca urata...cel putin pt deocamdata :)

post-48023-1247638807_thumb.jpg

post-48023-1247639152_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata umpic neingrijita , dar cred ca se poate rezolva cu timpul totul . Totusi la 2000 de euro daca nu are si alte probleme motor sau altceva , cred ca ai luat-o bine .

Cam ce dotari are masina si cati kilometri ?

Te asteptam cu cateva poze si din interior .

In rest succes cu reconditionarea.

Link către comentariu

Intradevar este fooooarte neingrijita , nespalata cu lunile de fostul proprietar , motorul este ALH , 66KW, din 2003, 175000km , i-am schimbat distributia...kitt-ul de ambreiaj tb schimbat fireste si cred ca si turbina , daca se poate repara-curata.Interiorul este acum in renovare: i-am scos toata tapiteriat de la scaune , tetiere , banchete si le-am bagat in masina de spalat, era apa neagra ca smoala cand mergea centifuga, cred ca in 6 ani n-au fost spalate niciodata .Noroc cu posturile si imaginile explicactive ale altor colegi de unde am invatat cu sa scot tapiteria fara sa rup nimica. Deja mi-am facut cu greu comanda la buretele scaunului soferului , acela de sub sezut .Fostul proprietar fiind mai masiv cred ca se arunca din pod pe scaun si i-au iesit insertiile de otel din buretele scaunului care tineau intinsa tapiteria.Am gasit la un nene care se ocupa cu piese de astea la 64 de euro.

Revin cu update-uri

Modificat de mariusrous
Link către comentariu

Salut,

si eu am aceeasi gandire cu a ta, decat o masina noua, mai bine una veche si refacuta dupa placul tau.

Pretul este foarte bun, tinand cont ca pe piata o astfel de masina este in jur de 5000 EUR.

Golf IV este o masina buna dpdv al raportului calitate/pret, iar motorul 1.9 TDI este un motor facut sa dureze.

Felicitari pentru noua achizitie si spor la treaba. ;)

;)

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Este un pret foarte bun pentru o astfel de masina. ;)

Nu-mi fac probleme, o pui tu la punct.

Succes!

Link către comentariu

Felicitari in primul rand pt curaj! Sa o stapanesti sanatos,asta e cel mai important..sa ii aliniezi bara aia ca sta cam urat si poate ar fi indicata o revopsire. Mult succes in restaurarea ei!

Link către comentariu

frate ce stil au unii sa conduca o masina :vaidecapulmeu: ...e total opusa fata de golful familiei mele.

bine ca acum e pe maini bune.

cat mai multi km cu ea si drum intins

motorul ei e super,in mod sigur daca-i cureti turbina,egr_ul o sa traga altfel

spor la modificari :)

Link către comentariu
hangyouridols

Succes la restaurat masina;si a mea a fost ca si a ta si cu rabdare,ceva bani cheltuiti cu chibzuinta,am adus masina pe calea cea buna;sa te bucuri de ea :)

Link către comentariu

Isi merita banii, daca mai bagi 3000€ in ea (si ajungi la pretul cu care ai fi cumparat-o de pe piata) o sa arate foarte foarte bine. In legatura cu vopsitul... eu zic sa nu te bagi la o vopsire completa daca nu este neaparat nevoie, vopsesti doar elementele care trebuie vopsite (portiera/prag/aripa spate - ce se vede din poze) si restul le polishezi, nici nu o sa se cunoasca diferenta.

Imi plac foarte mult proiectele astea, candva o sa ma bag si eu la unul, cred ca ai un sentiment deosebit atunci cand termini masina si stii ca tu ai facut-o sa arate atat de bine.

Sa o stapanesti sanatos si sa aiba grija de tine asa cum ai si tu de ea!

Modificat de SandMan
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Se pare ca va trebui sa ma despart de masina , motive financiare :icon_thumright:

O sa vad cum postez anuntul de vanzare pt interesati.

Link către comentariu

Poate vreun admin sa-mi permita sa postez anuntul de vanzare pe aria de vanzari?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!