Jump to content

Silver A4

WNS

Postare recomandată

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WNS

16

• Kostas

3

• R_a_z_v_a_n

2

• slowdriver

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oglinda din interior are doi senzori. L-am acoperit pe cel orientat catre parbriz cu degetul, iar la cel orientat catre interior am pus o sursa de lumina (poti aprinde plafoniera). Daca masina are oglinzile retrovizoare exterioare heliomate, cand oglinda din interior se inchide la culoare, acelasi lucru trebuie sa se intample si cu cele exterioare. :lol:

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina!Sa o stapanesti sanatos!

Mulțumesc frumos. :icon_cool:

sa fie intr-un ceas (cu cuc) bun :rolleyes:

Благодарности :icon_thumright:

Link către comentariu
marius1982.11

Frumoasa masina , no comment, dotata pana-n dinti. Sa ai parte de ea multi km fara probleme.

Un singur comment contra deciziei (nu a masinii): la banii (chiar sub) aia nu gaseai un MK4 .:R32 impecabil?? Sunt constient ca audi e alta clasa pt alti oameni. Dar nici scaune recaro si 240cp nu is de aruncat. Plus ca aia avea aproape toate ghizmo-urile de pe audi sau daca chiar tineai la unele se puteau pune ulterior.

Fiecare cu nevoile si poftele lui.

Numai bine.

Marius.

Link către comentariu

Mulțumesc frumos.
Prețul a fost mai jos decât în anunțul de pe mobile.de. Am reușit să o iau de acolo la 15 850 euro, plus ce am mai cheltuit pe numere și drum, iar cu înmatriculare cu tot, preconizez (sper) să nu sar prea mult peste 17 ooo euro.

Sincer, nici din curiozitate nu m-am uitat după un mk4 R32. Nu s-ar potrivi deloc nevoilor mele, chiar dacă îmi place ca mașină, nu m-ar tenta deloc, poate și datorită vârstei.
Având în vedere suma investită, m-am orientat către un model care să se muleze cât mai bine nevoilor și intențiilor mele. Si intenționez ca această mașină să nu o schimb prea curând, având alte priorități pt viitor. Nu în ultimul rând, a contat și ce îmi doream, respectiv, o mașină diesel, cu cutie automată și neapărat cu xenon OEM, care să fie cât mai nouă și dotată. Eu zic că e o alegere excelentă și sunt super mulțumit, sper să rămân și pe viitor așa.

Link către comentariu

De vineri 24.07.09 am trecut la numere provizorii romanești. A și trecut deja o lună de când am luat-o. biggrin.gif
Trebuie sa-i fac programare la RAR pentru a obține cartea de identitate, după care va urma plata taxei de poluare.
- noile numere de înmatriculare:

post-9546-1248896976_thumb.jpg

Link către comentariu

Super tare.

Banuiesc ca numerele vor fi tot cu WNS, nu? :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Administrator

Banuiesti bine. :D

Nu-ti dai seama ce-ar implica schimbarea lor? Nick, semnaturi etc. :D

Link către comentariu

Ma tenteaza sa-i pun ANX, dar nu stiu ce sa zic ... mai vedem pana atunci. :Driver:

In alta ordine de idei, hop si cu primul upgrade (daca se poate numi asa). :icon_thumright:

De acum avem alt buson de ulei, de Audi R8. Pt care ii multumesc colegului nostru johnyBOY.

post-9546-1248954883_thumb.jpg post-9546-1248954942_thumb.jpg post-9546-1248954981_thumb.jpg post-9546-1248955004_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Este o masina super.

Link către comentariu

Frumos capacul de la ulei :P Pacat ca nu sta pe orizontala manerul sa arate si mai estetic, dar oricum arata foarte bine... masina in general arata foarte bine. ;)

Link către comentariu

Da...frumoasa masina! Ai putea sa mai investesti in niste jante ca in rest le cam ai pe toate.

Si acel mic upgrade cat te-a costat?

Link către comentariu
  • Administrator

Iti spun eu, busonul de ulei - cod: 420 103 485 B - pret 29,88 ron la reprezentanta vw.

Ai putea sa mai investesti in niste jante ca in rest le cam ai pe toate.
Are si jante de aliaj masina!
Link către comentariu

@WNS, felicitari pentru masina. multi km cu ea fara incidente.si cand ma gandesc k unchiul meu a vrut sa isi ia din asta,insa i-a impuiat capul sotia k sunt prea multi bani si si-au luat golf pana la urma :Driver: ..oricum super masina.nah.. doar e audi :))

Link către comentariu

Va multumesc frumos pentru aprecieri domnilor. :Driver:

Si acel mic upgrade cat te-a costat?
Pe mine nu m-a costat nimic, l-am primit cadou. :))
Link către comentariu
Are si jante de aliaj masina!

Stiam k are jante de aliaj pe 16". Ma refeream ca ar merge niste jante mai mari sa scoata masina mai bine in evidenta.

Link către comentariu

Daaa si niste folie nu-i pui? :D

Masina arata si mai bine in realitate. Nu m-ai dat si pe mine o tura cu ea, las' ca te prind eu.

Link către comentariu

Cristi_KWJ deocamdată am alte priorități, iar jantele pe 16' ce le are mașina, îmi plac destul de mult și arată destul de bine, după părerea mea, oferind un compromis optim între comfort și estetică. Dar dacă mă hotărăsc să trec pe unele mai mari, ce pot spune sigur, este că vor fi tot niște jante OEM.

Clodius păi dacă nu ai zis nimic, am crezut că nu te interesează. blah.gif

Link către comentariu

Felicitari, brava, si eu visez la un A4 de mult, dar trebuie sa mai astept (sper ca nu mai mult de 2 ani)

In schimb trebuie sa te cert ca nu ai zis nimic "dincolo"

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

"Merci bocu". smile.gif
Pe "dincolo" în ultima vreme, eu cel puțin, am perceput un "curent" anti-VAG și nu mă mai simt asa binevenit, mă limitez numai să vă citesc.

In privința jurnalului meu de bord, mai notez aici că astăzi am făcut vizita la Registrul Auto Roman.
M-am programat online ieri pe la ora 18.00 pt data de azi la prima oră.
post-9546-1249669812_thumb.jpg
Iar astăzi de dimineață totul a decurs foarte operativ, după o jumătate de oră deja plecasem de acolo.
In consecință de azi avem carte de identitate, certificat de autenticitate și inspecție tehnică periodică valabilă pană la 07.08.2011.
Mi-au trecut in carte si alte anvelope admise:

• 215/55/R16 93W
  • 235/45/R17 93W

de asemenea este menționat în cartea de identitate și că mașina este dotată cu filtru de particule.
Toata distracția m-a costat 346 lei.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Să aduc la zi informațiile pt jurnalul meu de bord.
Am plătit taxa, am înmatriculat-o, am și primit prin postă certificatul de înmatriculare. Suntem în rândul lumii acum.

• taxa de poluare - cost 2400 lei

Plus celelalte cheltuieli necesare, taxa certificat înmatriculare, impozit, taxă parcare, plăcute înmatriculare, etc etc am ajuns la un preț final al mașinii de aprox 17ooo euro. smile.gif

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!