Jump to content

GOLF 6 GTI

briella

Postare recomandată

daca nu ma insel si in seara asta ne-am intersectat pe Poitiers .. dar nu eram prea atent... am vazut cu coada ochiului masina :blah: .. si tot prietenul era la volan

da, i-am zis sa te salute, nu vii si tu la vw fest, noi mergem cu ambele masini ar fi mai interesant sa fim mai multidin iasi

daca mergi da pm sa luam legatura

Link către comentariu
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• briella

28

• Dragos A

11

• blordc

4

• lucian_90tud

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sper ca am citit bine si ca n-am probleme cu "dioptriiile", dar cumva te-ai decis sa vii cu acest frumos GTI 6 la VW Fest maine ?! :rolleyes:

Misto, ca asa masina ta si cu un Scirocco vor fii atractiile evenimentului :cool:

Sa mai punem la socoteala ca vor fii cele mai intens vizitate/admirate ?! :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Sper ca am citit bine si ca n-am probleme cu "dioptriiile", dar cumva te-ai decis sa vii cu acest frumos GTI 6 la VW Fest maine ?! :rolleyes:

Misto, ca asa masina ta si cu un Scirocco vor fii atractiile evenimentului :cool:

Sa mai punem la socoteala ca vor fii cele mai intens vizitate/admirate ?! :D

DA, maine dim. plecam spre brasov, am renuntat la Liberty Parade in favoarea la vw fest, ne vedem acolo .. :D

Gabi

Link către comentariu

Suna si arata foarte frumos (masina :banghead:) .... Felicitari ! Eu cred ca m-as plictisi repede de caii din dotare si i-as face o resoftare :)

Link către comentariu

Vazut masina de foarte multe ori (copou), foarte frumoasa, felicitari.

Modificat de DAaWeed
Link către comentariu

Ai stat foarte putin azi la vwfest. Cum s-a ales masina cu zgaritura aia pe bara spate ? :icon_thumright:!

Link către comentariu

E de apreciat ca a venit nu si cat a stat...felicitari incaodata pentru masina... :) :icon_thumright:

post-38681-1247926874_thumb.jpg

post-38681-1247926918_thumb.jpg

Link către comentariu
Ai stat foarte putin azi la vwfest. Cum s-a ales masina cu zgaritura aia pe bara spate ? :icon_thumright:!

da, intr-adevar am stat putin dar era prea cald acolo in parcare si nu ma impac foarte bine cu caldura

referitor la zgarietura .. cred ca a fost facuta intentionat de catre "prieteni"

Link către comentariu

Ce oameni cumsecade.... Vezi prietenii la nevoie se cunosc :(

Sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente si sa ai grija de ea. Te-ai gandit la vreun upgrade sau apreciezi GTI-ul original mai mult? :P

Link către comentariu
Ce oameni cumsecade.... Vezi prietenii la nevoie se cunosc :(

Sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente si sa ai grija de ea. Te-ai gandit la vreun upgrade sau apreciezi GTI-ul original mai mult? :D

nu cred ca are rost sa aduc modificari eu sunt f. multumita de masina asa cum este :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina . Sunt impresionat ca o fata si-a ales GTI ca masina personala , si nu cred ca sunt singurul pe aici .

Tot respectul in special pentru faptul ca nu ai de gand sa o modifici . Daca o pastrezi originala pana la ultimul surub si o intretii corespunzator peste ani poate fi o masina de colectie .

Link către comentariu
Felicitari pentru masina . Sunt impresionat ca o fata si-a ales GTI ca masina personala , si nu cred ca sunt singurul pe aici .

Tot respectul in special pentru faptul ca nu ai de gand sa o modifici . Daca o pastrezi originala pana la ultimul surub si o intretii corespunzator peste ani poate fi o masina de colectie .

:banghead: Este destul de greu sa rezisti tentatiei de a nu o modifica. Cred ca ar merge perfect jantele Detroit pe ea :banghead:

Link către comentariu

Masina frumoasa, proprietara si mai frumoasa, sunt de-a dreptul invidios! :lol:

Link către comentariu
;) Este destul de greu sa rezisti tentatiei de a nu o modifica. Cred ca ar merge perfect jantele Detroit pe ea :icon_thumright:

Pai pana la urma daca faci un upgrade la ceva care exista si din fabrica e OK din punctul meu de vedere. Nu se poate considera tunata .

Si da arata mai mult mai bine cu Detroit . De ce nu le-ai luat ?

Link către comentariu

pt ca asa cum a zis si initial, a luat-o de pe stock si asa era configurata, nu mergea schimbat la ea. ulterior isi poate lua alte jante, evident.

Link către comentariu

Frumoasa masina, e prima pe care o vad. Insa eu zic ca i-ar trebui niste jante cu personalitate ...

Link către comentariu

Rar mi se intampla ca sa incerc un asemenea sentiment de satisfactie. Combinatia intre o moldoveanca apriga si o masina legendara este senzationala.Felicitari modoveanco!(o urare sincera si entuziasta de la un alt moldovean).Mi-ar placea sa vad "live" obiectul tentatiei.Ma refeream la masina evident.

Modificat de Boggy72
Link către comentariu

foarte mijto masina.sa o stapanesti sanatoasa:D

Modificat de ALEXIO
Link către comentariu
si cand te vedem la intalniri vecin=o

am fost la o singura intalnire dar erau doar 3 - 4 membrii cred ca este prea cald si lumea nu vine .. poate ajung sambata asta dau o tura pe acolo sa vad daca este lumea adunata

:)

ps: chiar suntem vecini ? :D

Rar mi se intampla ca sa incerc un asemenea sentiment de satisfactie. Combinatia intre o moldoveanca apriga si o masina legendara este senzationala.Felicitari modoveanco!(o urare sincera si entuziasta de la un alt moldovean).Mi-ar placea sa vad "live" obiectul tentatiei.Ma refeream la masina evident.

Am fost in bacau cand s-a organizat vw fest de acolo am plecat in coloana cu cei din Bacau ...

Link către comentariu

Cam ce consum are? Ca fiecare si-a tot dat cu parerea si la un moment dat este undeva postat ca are 18 % in oras si 10 % afara. Multumesc anticipat pt raspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!