Jump to content

GOLF 6 GTI

briella

Postare recomandată

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• briella

28

• Dragos A

11

• blordc

4

• lucian_90tud

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

sooper un golf 6 gti :rolleyes: te asteptam la VW FEST 2009 sa sarbatorim acolo si sa mai faci din "rodaj"

Link către comentariu
sooper un golf 6 gti :) te asteptam la VW FEST 2009 sa sarbatorim acolo si sa mai faci din "rodaj"

am sa fac tot posibilul sa vin si eu sa vedem daca din Iasi mai vine cineva :rolleyes:

Link către comentariu

Ar fi super sa aduci bijuteria, intreaba pe topicul de intalniri in Iasi, daca mai vrea sa vina careva... poate faceti o coloana. :rolleyes:

Link către comentariu
briella, vrei sa fi sotia mea? :D

vezi ca fata are gagiu... :) :blah_:

Link către comentariu

Felicitari colega...sa te intelegi minunat cu Golful naravas :icon_thumright: ! O minune de masina...sunetul evacuarilor m-a facut sa oftez melancolic...uzina de adrenalina !

Briella, o mica curiozitate te rog :huh: ...ce masini au mai fost pe lista la concurenta cu GTI-ul?

Modificat de Green
Link către comentariu
Felicitari colega...sa te intelegi minunat cu Golful naravas :) ! O minune de masina...sunetul evacuarilor m-a facut sa oftez melancolic...uzina de adrenalina !

Briella, o mica curiozitate te rog :( ...ce masini au mai fost pe lista la concurenta cu GTI-ul?

a fost singura pe lista :Driver:

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Frumoasa masina ai ales.Se potriveste de minune cu soferita.Multa bafta in continuare si las-o mai moale spre binele tau :D

Link către comentariu

Rodajul s-a terminat deja ?...nu de alta dar am vazut ca schimbai la 6000+ RPM ! Drumul pe care accelera imi parea destul de liber (nu arata a oras) !

Link către comentariu

da, am terminat rodajul si intr-adevar NU a fost filmat in oras.

multumesc moderatorilor ca au sters link-urile cu filmulete

Link către comentariu

Cand vi in buc la hothaches ma dai si pe mine o tura :offtopic:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina!

Am avut ocazia sa o vad prin trafic de vreo 2 ori. Inca nu sunt obisnuit cu Golf 6, asa a fost la inceput si cu design-ul la golf 5.

Link către comentariu

vazut masina de multe ori -_- foarte frumoasa .. am vazuto si in seara asta pe copou dar o conducea un baiat:)) imi place cum se aude :)

Link către comentariu

bestiala :icon_thumright: ce fel sunaaaaaaaa wow

S-o stapanesti sanatoasa.

Link către comentariu
vazut masina de multe ori :P foarte frumoasa .. am vazuto si in seara asta pe copou dar o conducea un baiat:)) imi place cum se aude :D

asa-i mai da si prietenul meu cate o tura cu GTI-ul .. asa din cand in cand .. am iesit si eu in seara asta nu m-ai vazut ? :))

daca ma vezi in trafic flash me :D

bestiala :D ce fel sunaaaaaaaa wow

S-o stapanesti sanatoasa.

ms ms ms :)

Link către comentariu

Te felicit pt masina si in special pt alegerea facuta . Ma bucur sa vad fete care sunt pasionate de masini :))

Ai mare grija de ea pt ca este o bijuterie ....... cel mai mult imi place culoare :D de ce oare ? :):P

Te astept la VWFest :D

Link către comentariu

wow, o masina pe cinste si o ai printre primele persoane din tara!

felicitari si cati mai multi km fara probleme...ca plini de satisfactie sunt oricum :)

iar pt ca e esti fata...rosu iti vine la fix!

Link către comentariu

...superba masina,sa o stapanesti sanatoasa.M-am suit si eu intr-una la reprezentanta

Link către comentariu
asa-i mai da si prietenul meu cate o tura cu GTI-ul .. asa din cand in cand .. am iesit si eu in seara asta nu m-ai vazut ? :lol:

daca ma vezi in trafic flash me :biggrin:

ms ms ms :biggrin:

daca nu ma insel si in seara asta ne-am intersectat pe Poitiers .. dar nu eram prea atent... am vazut cu coada ochiului masina :biggrin: .. si tot prietenul era la volan

Link către comentariu

Frumoasa "roscata"! Felicitari pentru alegerea facuta si sa-ti aduca numai bucurii!

Evacuarea suna intr-un mare fel. Jantele de 18" ar fi dat bine de tot pe masina ta, dar mai tarziu poti opta pentru unele after market.

Foarte buna optiunea pentru cutia manuala si lipsa xenoanelor, astfel ai mai redus din costuri, care nu cred ca au fost mici chiar si asa.

Suspensia este adaptiva sau sport?

Have fun but drive safe! :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!