Jump to content

GOLF 6 GTI

briella

Postare recomandată

Felicitari pentru achizitie. Poate ne-o prezinti si noua live la o intalnire de forum !

Link către comentariu
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• briella

28

• Dragos A

11

• blordc

4

• lucian_90tud

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

primul g6 gti din romania, pacat ca nu sunt si cu 3 usi pe stoc

Link către comentariu

Primul G6 GTI pe care il vad in Romania si pe forum, absolut bestiala masinuta :wub: sa o stapanesti sanatoasa, si sa il conduci cat mai multi km fara incidente! :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa-ti poarte noroc!

de ce nu ai luat-o cu jante pe 18"?

E DSG?

Link către comentariu

super super tare masina, sa o stapanesti sanatoasa

@gdonline: nu cred ca e DSG, daca te uiti pe filmuletul cu evacuarea, cand da cu spatele tureaza masina, ori cu automata nu poti sa o turezi asa in timp de rulezil

Link către comentariu
De asemenea se vede intr-o poza ca are 3 pedale :)

cutie manuala :)

Foarte frumoasa, sa-ti poarte noroc!

de ce nu ai luat-o cu jante pe 18"?

E DSG?

asa era masina pe stoc cu jante de 18 nu erau in stoc si nici in 3 portiere :blink:

Ma nene, au dat fetele iama pe masinii VAG :lol: ...EOS, GT, GTI :cool:

Maine poimaine o sa vedem propietare de S-uri si RS-uri :blah_:

Foarte frumoasa masina, prima prezentarea a unui G6 GTI de pe forum :D

S-o stapanesti sanatosa si multi km fara incidente :wub:

:lol:

P.S.: Nu vii si tu cu jucaria noua la VW Fest weekend-ul viitor sa o admiram si noi mai pe indelete ?! :)

Riddler am sa incerc sa vin si eu in BV dar nu promit nimic

Link către comentariu

foarte frumos!

sa il stapanesti sanatoasa.

i-ar fi stat bine cu xenon,roti pe 18" si comenzi pe volan :wub:, dar si cateva luni de asteptare ...

Modificat de lile
Link către comentariu
frumoasa ! tot rosu a fost si baza pt 5 GTI !

se aude super frumos, astept sa vad filmul in mers, dupa rodaj,...mai turata! sa o stapanesti sanatoasa!

asa a venit sau ai facut comanda? LSD...magnetic ride...ceva?

Bogdan ... am deja 4000 de km am trecut de rodaj mai am niste filmulete dar sunt foarte lungi imi trebuie un soft care sa ma ajute sa le tai

Masina era pe stoc nu am facut comanda am vazut-o .... si cam asta a fost :blah_: , de multa vreme urmaream GTI-urile in trafic :)

Gabi

foarte frumos!

sa il stapanesti sanatoasa.

iar fi stat bine cu xenon,roti pe 18" si comenzi pe volan :wub:, dar si cateva luni de asteptare ...

mda.. cam trebuia sa astept..

eu sunt f. multumita de ea asa cum este :lol:

Link către comentariu

Apriga moldoveanca:) Felicitari pentru gusturile tale in materie de automobile.Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente.

Link către comentariu

vimen & gti`s...lumea a luato razna :wub:

sa o stapanesti sanatoasa....

Link către comentariu

arata mai bine in realitate decat in poze...:)

plus ca am avut placerea sa o si conduc...usurel ca nu erau drumuri bune in prejma...dar cine stie ,poate alta data...

intr-un cuvant : superba :icon_cool:

Link către comentariu

superba, mai bine ca nu ai luat-o cu comenzi pe volan, daca la g6 normal sunt mai utile, aici mi se par mai putin utile. cand iei virajele tare trebuie sa ai de ce sa te tii :), adica de volan :icon_cool:. cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si intr-adevar inspirata alegere cu nuanta asta de rosu - ii vine de minune. Sa o stapanesti sanatoasa!

Ca sa fiu si un pic critic: as pune jante pe minim 18' si i-as scoate 2 usi din configuratie... :blah_:

Link către comentariu

superba masina, sa o stapanesi sanatoasa si cat mai multi km fara incidente neplacute

ceva date referitor la pret, ... daca ai beneficiat de ceva reducere din partea celor de la reprezentanta .... cam ce consum are?

mai am niste filmulete dar sunt foarte lungi imi trebuie un soft care sa ma ajute sa le tai

incearca sony vegas ... pt kit, indicatii instalare si folosire imi poti da un pm

Modificat de faazd
Link către comentariu

Cred ca e singurul topic care a facut 3 pagini in 15 ore :P Felicitarile mele pentru masina, e superba, s-o stapanesti sanatoasa! Drum intins sau mai bine serpentine caci acolo se distreaza GTI-ul!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina (si tu :icon_thumright:); multi km. fara incidente neplacute.

P.S. Va sta bine impreuna

Link către comentariu

felicitari de achizitie!

Modificat de Bobby_19
Link către comentariu

Hm .. Am vazut masina de cateva ori in zona Autogarii Pacurari . Interesanta, foarte interesanta. Am ramas si eu surprins ca de-abea a aparut si a si iesit pe strazi :D !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!