Jump to content

Scartieturi in masina.


florinutzu2
 Share

Postare recomandată

In curand trebuie sa merg la revizia de 1 an.

De la bun inceput am simtit cativa greierasi undeva in fata in bord in partea stanga la sofer. Am mers la reprezentanta, ca nu mi-a convenit, si au spus ca la revizie se rezolva... sa astept si ... nu e problema. Acu parca mai aud ceva scatieturi si in dreapta da nu sunt sigur. Da pentru greierasii din stanga bag mana in foc ca sunt.

Eu intreb cum le demonstrez lor ca sunt acesti greierasi, ca trebuie sa ii iau cu mine in masina si sa le arat? Oare chiar vor desface bord, eu stiu, diverse planse ca sa izoleze si sa lipeasca partile ce scartie? Ce parere aveti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, si mie mi sa parut la un moment dat ca aud niste greirasi prin bord chiar in coltul din stanga (deasupra ceasurilor) dupa care a disparut.Acum insa am alta problema si anume se aud niste greierasi la scaunul din partea dreapta.Am verificat suruburile si nimic, daca v-ati lovit de problema va rog sa ma anuntati si pe mine.

Ps:Eu nu am ajuns la reprezentanta si sincer sa fiu nici nu prea imi doresc sa ma mai lovesc de ei pentru ca mi se par cam neseriosi.

Cu Blitz am avut o discutie legata de aeroterma (axul aerotermei) si am cerut niste lamuriri la reprezentanta din Sibiu.Nici pina in ziua de azi nu am primit raspuns,asa ca va las pe voi sa trageti concluzile!!

O zi buna !

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si totusi trebuie sa faca ceva ca sa nu te deranjeze scartielile la o masina noua. Nu spun ca sunt exagerate si nu se rezolva cu dat muzica mai tare. Dar parca la banii dati pe o masina noua te zgarie in orgolilu si la pretentiile avute. Acu parca nici nu as fi deacord sa imi defaca bordul bucati bucatele ca sa imi elimine scartielile. Nu stiu daca nu putut fi eliminate din fabrica daca pot cei de la o firma de vanzari sa le elimine.

Nu stiu ce sa cred. De asta am apelat la colegii de pe forum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Problema cu scartaitul scaunului am avut-o si eu la scaunul sofer. Doar intr-o pozitie scartaia. La revizia de una an am adaugat in fisa si problema asta si s-a uns cu ceva pe sub scaun si acum nu mai scartaie.

Problema cu zgomot in stanga bordului o am si eu. Se aude incet totusi fata de scartaitul care il aveam al scaun.

Cred ca si drumurile din orasele plien de gropi duc la aparitie zgomotelor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

Am si eu aceiasi problema la scaunul din dreapta. Nu cred ca e un scartait provocat de sina scaunului. Ma gandesc sa nu se auda datorita airbagului montat in interiorul scaunului. Se aude in mers chiar daca nu sta nimeni pe scaun. In general la denivelari. Se aude ca un tacanit nu e un scartait fier pe fier.

Mai astept sfaturi sau pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut deja revizia la 15000.

Le-am spus despre scartieturi si sa stiti ca nu m-au tratat cu ... fundu.

S-a urcat un reprezentant al lor si am dat o tura cu masina. El era la volan, eu pasager si trebuia sa aud unde si cand se aud scartaielile. Bineinteles ca nu se auzeau, e ca la stomatolog, cand ajungi la usa lui iti trece durerea de masele. Cand a devenit mai insistent si a luat-o pe drum de piatra cubica au inceput sa cante greierasii dar fara vlaga. Mi s-a spus ca e ceva normal si ca daca am avea drumuri bune nu ar fi nici un greieras. Are dreptate, da parca as fi vrut sa puna fabricantul mai multe suruburi, lipici, cauciucuri amortizoare, asa incat sa nu zornaie plasticele de loc.

Oricum am apreciat interesul de a ma ajuta.

Nu as fi dorit sa desfaca bordul decat daca era musai necesar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am pus folie pe geamuri.

Pentru asta a trebuit desfacuta placa de usa.

Va recomand sa izolati cele 3 fire metalice ce duc la oglinda, cu un burete pe care-l prindeti cu scotch sau banda. Astea sunt o sursa de zgomot pentru ca pot atinge placa de plastic sau tabla portierei si totodata pot zornai si ele intre ele. Altceva nu are ce sa mai zornaie pe acolo pentru ca toate firele sunt izolate in burete... poate doar macaraua de la geam sa mai faca zgomot.

Despre folie... numai de bine. Recomand.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!