Jump to content

Vw Polo - furia argintie

deldonnes

Postare recomandată

Sal !! de aproximativ o luna sunt fericitul posesor al unui VW Polo din 2001!! masina este de 1,4 mpi 60cp si cica are 71000km dar imi este cam greu sa cred!!!

Sunt destul de multumit de ea insa are cateva lipsuri printre care geamuri electrice!! e bine ca are AC , ABS , volan de piele!! Nu mi se pare foarte sprintena tinand cont ca fosta masina a fost un logan de 1.6 full!! insa in treapta I si II trage un pic mai bine ca loganu adica simt cuplu mai bine!!!

Am pus si niste poze pentru a va face cateva idei!!

inca o poza!!

post-47801-1247084375_thumb.jpg

post-47801-1247084500_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare!

In primul rand sa o stapanesti sanatos ! Legat de numarul de Km, asta se poate verifica insa nu stiu daca modelele din 2001 sunt cumemorie dubla sau nu dar poate te ajuta unul din colegi.

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Incearca o resoftare...sigur intreci loganu :coffee_lol:.Planuri de viitor ceva...??

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

deocamdata i-am facut revizia am schimbat distributia precum si discurile si placutele de frana!! in viitor poate o sa ii montez geamuri electrice si probabil o sa ii pun folie!! dar toate astea dupa ce termin cu vacanta si o sa strang bani!! prea multe nu am ce sa ii fac, adica astept idei de la voi!!

e o masina simpla dar care isi face treaba!! ma bucur ca consuma putin!! am fct 400km trecand pe transfagarasan dus-intors si mi-a consumat mai putin de jumatate de rezervor!! mentionez ca am fost 2 persoane cu bagaje multe si ca nu am mers la consum!!

un lucru care ma enerveaza sunt suspensiile sport foarte foarte tari care sper ca nu imi vor rupe gatu cand voi da intr-o groapa!! pe de alta parte ele fac masina mai stabila dar in acelasi timp foarte joasa si deci nu pot urca nici macar o bordura!!

am uitat sa mentionez ca mi-am montat sistemu audio ce l-am avut pe logan respectiv un CD-player pionner care lumineaza exact ca bordu precum si o statie si un subwoofer Blaupunkt care face masina sa vibreze:))!!

o sa mai revin cu poze!!

Link către comentariu
  • 4 months later...

aha,si eu am un polo 6n2 din 2001,1.4MPI,60cp,dar e f.f.sprintena si consuma circa 10% in oras!!1

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!