Jump to content

Seat Leon 1m

IONUTBLV

Postare recomandată

Ceva de genul pentru ca, am stat 4-5 zile dupa sms , nimic.Merg si intreb pe cineva de acolo, si el imi spune: dar nu am dat drumul la dosar, ca nu avem factura de la faruri.Le-am dus factura luni si azi am primit mesajul, cu mici interventii :)

Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• IONUTBLV

57

• TIBI_84

5

• DeathRider

4

• lucian_90tud

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

continuare:

Si am ajuns la CARPATICA , dupa ce am trimis si factura de la faruri, dupa ce domnul de la asigurari mi-a facut dosarul de dauna si a trimis o suma aproximativa pentru reparatii(aprox 3500 ron) ghiciti ce suma a venit de la carpatica-sibiu? aproximativ 1500 lei. POFTIM???

Dupa ce am citit pe acea hartie, DUPA EI: se repara BARA/ARIPA, farul costa 150 lei=)),toate piesele NOI(aftermarket CHINA) de la auto total...

Am vorbit deja cu un avocat :)

Daca aveti alte sugestii ...

Link către comentariu

sincer ma asteptam la un astfel de raspuns; este grav ce se intampla pentru ca "teoretic" masina ta trebuie refacuta pe RCA -ul celuilalt participant la trafic si sa fie refacuta exact cum era anterior incidentului. Practica e cu totul alta asta pentru ca toate structurile din tara asta sunt corupte. Firme precum Carpatica, Euroins, Ardaf si mai stiti voi care exista si functioneaza cu acordul CSA.

Link către comentariu
  • 1 year later...

ai facut ceva pauza la scris... ce s-a intamplat cu avaria?

jantele cer masina mai jos...asa e "sus pe bar"

Link către comentariu

Rezolvat 100% , pus si faruri dayline, da, te carpatica :$.

Fac maine 2-3 poze mai bune.

Putin ar merge coborata , dar vine iarna :((

L.E. Au pus tot ce era stricat, daca au platit 2 faruri cu 1000 ron dayline. cred ca m-au ajutat cei de la service si pila :)

Am rotile de vara , dar schimb anvelopele de iarna.

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

pai cu jantele alea faci iarna?

nu am inteles ce ai vrut sa spui de carpatica...ai ramas cu cei 15mil sau au plusat?

Link către comentariu

Impresii dupa montajul rotilor, sincer ma asteptam sa fie o diferenta "mare" in sensul plecarilor de pe loc dar momentan nu se simte .

Nu stiu cauza dar masina merge bine cu ele.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Am schimbat anotimpul , am schimbat si rotile de vara :) + un mic bonus, triple led  :hi 

Dupa cum puteti vedea  :mrgreen: 

CAM00170.jpg

CAM00171.jpg

CAM00172.jpg

CAM00173.jpg

CAM00174.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!