Jump to content

Seat Leon 1m

IONUTBLV

Postare recomandată

lucian_90tud

Pai ma plimbam pe jos si ai trecut pe langa mine :D

Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• IONUTBLV

57

• TIBI_84

5

• DeathRider

4

• lucian_90tud

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daaa,pai Lucian se obisnuieste cu postura de pieton,face antrenament :)

Ionut,arata foarte bine,bravo!

Link către comentariu

Mersi Cataline, acum sa vad sa gasesc o strada cat mai goala, sa fie sunetul clar :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Frumoasa toba.Cat te-a costat si unde ai facut decupajul din fusta?

Link către comentariu

Andrei, e cumparata de la dealer ,Moldotrans, vreo 500 ron , cu tot cu montaj, si cu tot cu teava cumparata pentru prelungirea noi tobe.Decupajul era facut, tot ce au facut ei, a fost doar "

Link către comentariu

Am pe acasa un aparat de masurat decibelii, poate la intalnire masuram cu exactitate 'bestia' :somnmare:

Link către comentariu

@Cip...pana ajung eu in bucuresti :P , gasesc eu o solutie :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Aseara inainte sa depistez problemele cu inchiderea, am facut ceva achizitii optice.

2 bucati DRL, cu inchidere din telecomanda.

5UV1A.jpg

5UXwJ.jpg

5U_0S.jpg

5V1w0.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sa ne povestesti finalul cu DRL-urile si RAR-ul@Politia Rutiera... :))

Chiar sint curios ce zice RAR-ul...

Link către comentariu

Sa intelegem ca te-au oprit baietii (rar sau politie?) si ti-au dat amenda si suspendarea talonului pentru montarea unui sistem de iluminare suplimentar (cele din bara) sau pentru ledurile din faruri ?

Link către comentariu

Se mai intampla,eu acuma 2 luni era sa iau amenda pt 2 leduri care imitau lumina de xenon.....am facut un pic de vrajeala cu certificatul de omologare de la foliile de la geamuri,si leam spus ca trebuia sa treaca omologare si pt leduri :)) dar probabil uitasera baiati de la service,am scapat cu avertisment.

Super frumoasa si intretinuta masinutza,multi km fara probleme

Link către comentariu

probabil o sa mai pierzi inca 400ron cu recuperatul certificatului pe la rar autenticitatea masinii iar de facut si amenda de platit daca nu ma insel,am patit`o si eu odata cu militia din iasi si am ramas fara certificat,bafta si sper sa iti recuperezi certificatul cat mai repede.

Link către comentariu

La rar nu o sa ai mare cheltuiala cateva verificari ... pana in 100 ron , si eu am fost recent pentru folie pe stopuri insa m`au pus sa ridic geamurile pe fata si surpriza folie 5% , am revenit cu folia data jos si s`au legat de jante ca sunt pe 17" insa m`au trecut dupa o verificare a directiei .. cost 100 ron.

Link către comentariu
  • 1 month later...

de cand nu am mai scris :mellow:

ce am mai schimbat:

poi, am schimbar IAR :huh: amortizoarele pe fata cu tot cu flanse, am trecut pe MONROE, cele stricate au fost BILSTEIN(schimbate in martie anul 2010).

:ceuameni:

Pus si insonorizator pentru capota, cu tot cu sistem de prindere:) :D

Revin maine pe lumina, cu pozele. :cool:

Link către comentariu

Dragul mieu, decat 362 lei :D cu tot cu sistem de prindere + montaj :blah_:

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

unde scump, ca am gasit pana in 400 lei, dar fara sistem prindere, cat mai dadeam pe transport :unsure:

Link către comentariu

De ce nu apelezi la un parc de dezmembrari? Un bun prieten si-a luat pentru Golf 4 cu 40 ron cu tot cu sistem de prindere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!