Jump to content

ITP Octavia

Daniel26
 Share

Postare recomandată

Eu merg supra-turat tot timpul in Bucuresti.

La ITP, in iunie 2009, direct din trafic, la masina mea din 2000 cu 207.000km la bord acum, am scos 1.3 la opacitate gaze.

Deci, se poate, daca se merge corect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am facut ITP-ul la Avia si nu am avut nici o problema,desi aveam ceva emotii pt ca umblasem la evacuare dar nu si la catalizatoare.M-a costat 150 RON.

Link către comentariu

joi sunt programat la ITP la Elcar gid. mi-au spus ca o sa coste 75 lei. nu-mi fac griji. sigur iese bine :zzzzz:

Link către comentariu

totul in regula. efectuat azi. a fost sora mea cu masina.

Link către comentariu

• 1 month later...

dar de ITP imi poate sune cineva ceva? unde, cat costa? ar trebui sa merg in ianuarie.

Link către comentariu

LA orice service care are statie ITP si acreditare RAR. Pretul cred ca e 100 lei.

Link către comentariu

La ITP asteapta-te in mod realist la 80% din statiile din Bucuresti mai ales in prima luna din 2010 intre 120 si 150 lei. Poti cauta foarte mult daca nu iti recomanda cineva sa gasesti la 90-100 lei (vorbesc de diesel care la majoritatea e mai scump). Dupa ce am sunata la 7-8 statii ITP am mers la unii cu 120 ron (cam jumatate din oferte erau la 120 ron, restul peste)

Link către comentariu

La ITP asteapta-te in mod realist la 80% din statiile din Bucuresti mai ales in prima luna din 2010 intre 120 si 150 lei. Poti cauta foarte mult daca nu iti recomanda cineva sa gasesti la 90-100 lei (vorbesc de diesel care la majoritatea e mai scump). Dupa ce am sunata la 7-8 statii ITP am mers la unii cu 120 ron (cam jumatate din oferte erau la 120 ron, restul peste)

ai intampinat probleme? (limbaj indecent de genul celor ce fac itp-ul, pt a sari cu banul). care e service-ul la care ai fost?

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

• 1 month later...

Wow... sunt risipitor. Eu nu am gasit decat de la 150Ron in sus (am fost la 2 "ateliere") unde invariabil voiau sa semnez de asumarea riscului la distrugerea motorului in timpul testului de noxe.

Am mers din nou la Sama (cca 240Ron) unde esti tratat civilizat si au asigurarea lor de risc, asa ca nu te pun sa semnezi. Tot a turat-o pana la rosu, dar... m-am obisnuit. Macar a verificat-o pe dedesupt, test amortizoare, frane, jocuri. Personal, am zis ca merita - pt 80 Ron in plus, am primit o cafea gratis :salut:

Daca stiti vreun alt service ITP unde sa nu-ti fie frica s-o lasi - in sectorul 1 - va rog sa-mi spuneti.

Link către comentariu

Wow... sunt risipitor. Eu nu am gasit decat de la 150Ron in sus (am fost la 2 "ateliere") unde invariabil voiau sa semnez de asumarea riscului la distrugerea motorului in timpul testului de noxe.

Se pare ca au crescut mai mult decat previzionam in Noiembrie. Eu cei 120 RON la care ma refeream (care mi s-au parut foarte mult fata de ce era in Martie - Mai 2009 i-am platit in August 2009,

deci cu aproximativ 6 luni inainte. Sunt convins ca mai gaseasi un 150 daca mai cautati mai bine si de ce trebuie sa mergi neaparat in sectorul 1 care prin definitie e cel mai scump din Bucuresti ? Poti merge si in Dambovita, Ilfov, Sector 3 etc

Link către comentariu

Am facut acum 10 zile la Brady Trade ITP-ul, masina din semnatura, 100 RON, acum 2 ani a fost 80 RON.

Link către comentariu

ITP facut vineri 15.01 tot la Brady, 100 lei masina din semnatura.

Macar a verificat-o pe dedesupt, test amortizoare, frane, jocuri. Personal, am zis ca merita - pt 80 Ron in plus, am primit o cafea gratis ^_^

De verificat pe dedesubt , test amortizoare, jocuri si console :D (glumesc) nici gand. Am stat langa ei/el (ma cam sufla vantu pe afara) si din ce am vazut numai noxe si frane au operat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Guest jepcarusam

statie de ITP ok pe fundeni chiar sub pod .... au o macheta cu o masina inaltat ... usor de reperat ....... parca era 150 revizia ...

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Salut!Am fost si eu cu octi 2 la ITP, in Mihai Bravu(Ploiesti).Nu stiu sa va spun coeficientul la noxe,dar ce am ramas trasnit ca la franare,fata OK,iar spatele (pur si simplu) a sarit dupa stand,am ramas cu gura cascata ca la dentist:)).Am echipat-o cu cauciucuri de iarna noi pana sa ma duc la ITP.Cine este in masura sa imi dea si mie o explicatie clar,de ce mi-a sarit masina(spatele)dupa stand?Apropo am platit ITP-ul in jur 70 ronipana intr-o 100 roni nu mai tin bine minte).Cu respect pt toata lumea

Link către comentariu

Am sunat azi la Brady sa intreb de ITP. Se pare ca pretul variaza intre 89 lei si 115 lei in functie de motorizare (cel putin asa mi s-a comunicat telefonic). Mi-am facut programare pentru luni dupa-amiaza.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

A mea , la 2 ani si 29000de km a scos 0.42 la emisii (limita e 3.2 parca) . ITP-ul a fost facut la RAR si a costat 120 de lei . Totul e in regula ( inspectia a fost facuta la sange ) .

Link către comentariu

• 2 months later...

Astazi am facut si eu ITP-ul la a mea masinuta, 150 RON la AVIA Pantelimon, a scos un frumos rezultat de 0,21 la emisii. Masinuta are 2 ani si 1 luna.

Link către comentariu

• 5 months later...

a mea s-a descurcat bine pt primul ei ITP,doar trusa era expirata :) pret 85 lei :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am facut ITP-ul la masina din semnatura in Timisoara la reprezentanta Renault, a durat cam 40 de minute,verificata la sange pt ca s-au anuntat baietii de la RAR, cost 70 ron, masina a trecut testul fara emoti. Nu stiu valoarea de la noxe

Link către comentariu

Am facut ITP ul la o2 la galati la Sherr si a durat 30 min, cost 80 Ron.

A trecut fara nici o problema. Km 55000

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 2 years later...

Am facut azi ITP-ul de 6 ani la Anda Trading si a fost super ok- pret 80 lei pt Diesel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!