Jump to content

trapa de sticla

taz21
 Share

Postare recomandată

am cumparat masina cu trapa deja montata si siliconata. Fostul mi-a zis ca baga apa si deaia a astupat-o. Eu dorindu-mi foarte mult o trapa am incercat sa o repar, i-am dat siliconul jos, am incercat sa gasesc alta garnitura, dar pana la urma am reusit sa-i rup si manerul, si de facut tot un tub de silicon am pus :)

Intrebarea mea este, daca stiti pe unde pot sa gasesc o trapa buna noua sau second, la un pret acceptabil.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De gasit gasesti sigur la dezmembrari.

Link către comentariu

Am vazut Duminica trecuta o trapa in targ la Vitan, la un tip care vinde piese de golf (scaune, arcuri, amortizoare, etc). Are un transporter vechi de culoare maro, cred ca Duminca asta il gasesti acolo. Succes.

Link către comentariu

@ Angel_Dust

eu zic ca mai bine il indrumam catre un parc de dezmembrari din orasul lui ( constanta ) .. nu cred ca vine in buc special ca sa isi cumpere o trapa...

@ taz21

trapa a fost pusa de catre cel ce a avut masina ? sau asa este venita din fabrica ??

pt ca daca a fost pusa de el si nu e tocmai cea de la vw atunci si tu la randul tau poti opta pt o trapa sh de ex de opel am vazut la un amic si chiar e super nu intra deloc apa .... sau una chiar originala de vw... ideea e sa fie pe dimensiunile care le ai tu ( decupajul in plafon )

Link către comentariu

am cumparat masina cu trapa deja montata si siliconata. Fostul mi-a zis ca baga apa si deaia a astupat-o. Eu dorindu-mi foarte mult o trapa am incercat sa o repar, i-am dat siliconul jos, am incercat sa gasesc alta garnitura, dar pana la urma am reusit sa-i rup si manerul, si de facut tot un tub de silicon am pus  :)

Intrebarea mea este, daca stiti pe unde pot sa gasesc o trapa buna noua sau second, la un pret acceptabil.

Multumesc

<{POST_SNAPBACK}>

Acum cativa ani am luat o trapa extraordinar de buna din Vitan. Pretul a fost de 3.500.000 dar zic ca si-a meritat banii si inca isi mai merita. Incearca prin targ

Link către comentariu

Offtopic: eu nu cred ca, daca ai nevoie de ceva pentru masina, mai conteaza drumul pana la Buc. Eu de ex. am pe cineva in Ploiesti care dezmembreaza golfuri pe banda....si cam o data pe luna ma duc cu bani acolo si imi iau ce imi trebuie. Deci, pentru o piesa care este importanta, nu mai ma uit la 16 litri de benzina.

P.S: oricum, pretul la dezmembrari (la cimitirele de masini mai ales) este mult mai mare decat intr-un targ de masini unde oferta este foarte mare si ai de unde alege.

Link către comentariu

pe trapa scrie Farmont, si banuiesc ca a fost montata de cineva din Germania sau din Romania, cele de fabrica am vazut ca sunt din cele de tabla, care intra in plafon.

oricum am intrat la webasto pe site, dar nu pot sa aflu preturile. webasto am vazut ca echipeaza matizurile si m-am gandit ca sunt bune.

in targ (c-ta) am auzit ca sunt turcesti si ca sunt cam proaste...

multumesc pt raspunsuri

Link către comentariu

@ Angel_Dust

intradevar iti dau dreptate intr-o oarecare masura.... dar totusi omu vrea o trapa .. si distanta intre Buc si CT este destul de maricica .. ( poate gresesc eu oricum nu vreau sa se interpreteze gresit eu caut sa ajut prin gasirea unei solutii cat mai bune si cat mai ieftine cam asta e ideea )

referitor la prietenu tau din ploiesti are piese si de diesel :D

pe trapa scrie Farmont, si banuiesc ca a fost montata de cineva din Germania sau din Romania, cele de fabrica am vazut ca sunt din cele de tabla, care intra in plafon.

oricum am intrat la webasto pe site, dar nu pot sa aflu preturile. webasto am vazut ca echipeaza matizurile si m-am gandit ca sunt bune.

in targ (c-ta) am auzit ca sunt turcesti si ca sunt cam proaste...

multumesc pt raspunsuri

<{POST_SNAPBACK}>

Farmont --- parca ... din cate am inteles eu ... astea sunt produse in u.s.a. .. poate gresec ... in legatura cu cele turcesti.... uitate mai la toti cei care au trape tucesti ..... mai toti au bonus banda de schoth :D

eu unu repet .. as merge pe varianta cumpararii uneia sh de opel... in primul rand e nemteasca .. si inafara de asta este si mai mare decat cea turceasca :blink:

Modificat de ali_press
Link către comentariu

Da, tipul are piese pt. orice....mi-a zis la un moment dat ca poate sa imi faca un "switch" la motor, cu unul diesel, cu 500Euro si motorul meu pe benzina la schimb. O sa caut nr. lui de tel si o sa iti dau PM.

Oricum, referitor la treaba cu trapa, stie el ce sa faca mai bine, dar atentie la montare (cheder, fixre, etc).

Succes

Link către comentariu

farmont - scria made in germany pe ea

eu tot incerc sa aflu preturile de la webasto de pe site dar nu resusesc. daca reuseste altcineva sa ma anunte si pe mine

bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!