Jump to content

bora mea

roli_wrc

Postare recomandată

Multumesc mult de tot.

Imi place sa vad ca si altora la place ceea ce incerc si reusesc sa fac. Acelasi lucru iti spun si eu ;)

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• roli_wrc

62

• B_U_T

13

• micnea

10

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai o masina frumoasa. Sa o conduci cu placere. ;)

Imi plac modificarile aduse, te felicit in special pentru computerul de bord.

Nu iti place forma farurilor la bora? De ce sa ii pui pleoape?

Mult succes in continuare si Drumuri bune!

Link către comentariu

o poza cu 2din audi pe timp de zi daca se poate..sau nu mai ai l-ai dat jos ?

Link către comentariu

Multumesc mult..

Pai in primul rand farurile de bora sunt ok, insa de la o vreme mi se par cam mari si daca as pune pleoape am impresia ca pare mai agresiva putin..

Din pacate l-am dat jos acum. Nu intra de tot in bord, insa sunetul este demential o claritate ft. buna..Practic estetic noaptea era de vis adica schimba total masina..Ziua era ieshit in afara si nu ma deranja ca nu ma duceam la o expozitie sau ceva, insa imi este frica de hoti. Chiar acum il am langa mine si ma uit la el ....dar mai bine nuuu il las aici pe masa :)

Incep sa simt semne ca ambreiaju meu o sa ma paraseasca, desi am mers cu masina ca un pisoi pana sa ajunga la mine a fost condusa de o femeie 100 de mii de km si se pare ca isi spune cuvantul acest lucru. Nu am nimic asa in principal cu femeia la volan, insa tehnic mi se par total pe langa. Daca jignesc pe cineva imi cer scuze, insa este o parere personala

Link către comentariu

::: am uitat sa va spun mai sus

astazi m-am dat cu un volvo s60 cu motor 2400 benzina si cu 270 de cai..am ramas si eu WHAT

partea fun este ca proprietarul are 62 de ani :) si merge cu masina sa-si duca nepoata la scoala si sa faca piata si nici nu stia ca are atatia cai...am luat talonul de curios si cand am vz mi s-au intortocheat ochii in cap.

Link către comentariu

astazi masina a primit un schimb de ulei o curatire cu o solutie speciala pentru motor si un tratament + filtrele corespunzatoare.

totul frumos pana acum pe seara cand un tampit cu un logan intr-o intersectie a luat picioru de pe frana dupa ce eu ma bagasem si a intrat cu spatele in mine....va dati seama ce a urmat si politist de la circulatie a considerat ca eu sunt de vina, deoarece el nu parasise intersectia si trebuia sa astept. asa ca masina mea s a ales cu usa si aripa zgariata si eu fara permis timp de 3 luni..

tara unde s a rasturnat caruta cu prosti..nu vreau sa jignesc, insa am simtit ca mi se face rau cand am auzit asa nenorocire

Link către comentariu
croccifixio

nosol moment cu permisul..o sa faci "spume" 3 luni fara permis....ia vezi poate merge varianta sa dai examenul pt permis si sa ti-l iei inapoi intr-o luna...bafta

Link către comentariu

Imi pare rau pt. evenimentul neplacut..mai ales ca a venit vara si e o placere sa te plimbi seara..dar priveste si partea buna..banii pe care ii bagai in benzina in astea 3 luni ii poti strange si sa mai modifici una alta.. Bafta!

Link către comentariu

Da nu stiu sunt demoralizat de toate. Pb. era ca ma angajasem tocmai ieri la o firma pe salariu bun, dar trebuia sa am permis, iar acum daca am pierdut permisul pa si loc de munca. Asta a pus capac ca hai hai am ramas fara permis nu sunt primu nici ultimul, dar s-au intamplat toate asa. Oricum o sa pun o schema care am facut-o cat m-am priceput eu de bine. Va cer o parere daca are rost sa depun contestatie, deoarece mi s-a suspendat permisul de un politist care nu a fost la fata locului, insa mi-a spus ca acolo era sens opus si tot asta a scris si in procesul verbal ca circulam pe sens opus. Acum poate ca trebuia sa ocolesc triunghiul dar atata timp cat eu nu am semn de interzis si am linie intrerupta inteleg ca pot sa fac stanga. As face contestatie insa as vrea mai multe pareri va rog..

poza

post-37568-1273001533_thumb.jpg

Link către comentariu

:icon_cool: Daca pe acolo unde ai fost tu erau 2 sensuri de mers, atunci ai facut bine. Daca nu, nu.

Si in Cluj este o intersectie asemanatoare si chiar trebuie sa mergi pe unde ai mers tu. Dar, din nou, depinde daca acolo sunt 2 benzi, 1 pentru fiecare sens.

Tind sa cred ca nu sunt 2 benzi pentru ca altfel nu are rost marcajul discontinu de mai sus. Verifica pentru a fii sigur.

Modificat de rex
Link către comentariu

Am mai modificat putin desenul tau. Parerea mea e ca daca sunt doua benzi pe unde ai intrat tu poti castiga, insa daca ai intrat pe interzis nu ai nici o sansa.

Contestatia e gratuita...nu stii niciodata, poate castigi.(plus ca pe durata contestatiei, inca beneficiezi de dreptul de a conduce)

Bafta!

post-35366-1273002865_thumb.jpg

Modificat de steffan
Link către comentariu

Subscriu la cele spuse de colegu rex. Eu in locu tau nu semnam procesu verbal, si completam acolo la sectiunea aceea din procesul verbal nemultumirile si punctul meu de vedere. cu putin noroc, dosarul mergea in instanta, unde politia nu trimitea reprezentant (asa se intampla in 95% din cazuri, stiu ce vorbesc) si ii castigai. Plus ca aveai prioritate daca acela este al doilea sens de mers, pe care vroiai sa intrii tu. Explicatia data de politist mi se pare copilareasca. Trebuia sa astepti tu sa iese el din intersectie ca sa te incadrezi? sa fim seriosi. Mergi mai departe, dar studiaza inainte detaliile si profita de drepturile pe care le ai, nu te lasa!

LE: el iesea spre stanga sau spre dreapta? sau ce facea? ca n-am inteles prea bine

Modificat de h3llboy
Link către comentariu
Publicat (modificat)

pai pe unde iesea el este decat un singur sens, insa acest lucru este marcat din locul unde vine el cu sageata la dreapta. Eu nu am voie sa intru dar mie nu-mi spune nici un semn din strada ca este sens unic acolo ci chiar am sageata la stanga si linie punctata.asta practic s-a facut ca intra in mine sa ma sperie pentru ca i s-a parut ca am intrat prea aproape dar nu si-a dat seama si chiar a intrat.apoi a luat picioru de pe frana si masina a luat o la vale deoarece este si putin rampa si a intraat si in oglinda mea si atunci m-am dat jos ai a intervenit haousul si cred ca oricine se enerva la asa ceva

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

Dupa ce am stat acasa 2 saptamani mi-am recuperat permisul :D

Am tot bibilit la masina am lustruit la ea in parcare si i-am facut poze

post-37568-1274630806_thumb.jpg

post-37568-1274630814_thumb.jpg

post-37568-1274630819_thumb.jpg

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Super .. :icon_thumright: dar de curiozitate cum ti-ai recuperat asa repede permisul? :beerchug:

Link către comentariu
octavia 4ever

Cine se "pricepe" la contestatii il rog sa imi dea un PM .

Link către comentariu

felicitari ptr permis ca l`ai luat inapoi,totusi ce ai facut de l`ai luat asa de repede ? :beerchug:

Link către comentariu

contestatie :)

in fine este foare placut sa fiu la volan din nou

Link către comentariu

de astazi nu mai am "bora mea" pentru ca s-a vandut. masina cred ca o veti vedea in craiova undeva. imi pare rau de ea, ca am bagat ft multi bani in partea tehnica, insa asta este

Link către comentariu
alecsandru19

Pff...ce pakt k ai vandut-o :( chiar era o bora foarte frumoasa si cred k ti-a fost foarte draga :ceuameni:...dar asta e sper sa ne-o prezinti si pe viitoarea masina :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

stiu ca nu este locul potrivit pentru a posta un anunt, insa imi vand magazia de 6 cd-uri OEM, dat fiind ca am dat masina. are cablu si este sony japan. se poate pune si pe golf 5 passat b6, b5.5, golf 4, sharan, bora...numarul de telefon il gasiti la profil pentru cei interesati. pretul este accesibil fara probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!