Jump to content

bora mea

roli_wrc

Postare recomandată

Am montat deja de ceva timp luminile la picioare si arata foarte bine. Sunt legate la lampile de citire (cele laterale la W8) si au avantajul ca daca aprind lampa din dreapta, se aprind doar led-urile de la picioare din dreapta, fata si spate. Asa cum ziceati si voi, pe langa astea e si avantajul stingerii la contact. Iti recomand si lumini la fetele de usa. E foarte simplu. Iei curent chiar de la acel bec. Gasesti la mine in topicul "Masina mea" un DIY. De asemenea va stau la dispozitie cu idei. :))

De ce vrei sa schimbi bordul? Ce vrei sa pui? Am vazut ca ai maxi-dot. As fi eu interesat sa il cumpar daca gasesti altceva.

Daca esti interesat de navigatie, am eu de vanzare, noua in cutie.

dscf3124.jpg

dscf3105s.jpg

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• roli_wrc

62

• B_U_T

13

• micnea

10

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

hai ca n-am mai facut poze aseara, dar o sa fac. bordul vreau sa-l schimb sa pun tot cu maxi, dar sa aiba cadrane argintii:) navi e ok pare interesanta, dar ce sa zic are aspect prea nu stiu sa nu te superi de jucarie, insa ce bani vrei pe ea:)?

Link către comentariu

Partea buna la navigatie e ca se incadreaza bine in bord si vine cu sisteme de prindere identice cu cele originale. Luminile de la butoane sunt rosii, are Logo-ul de VW, e compatibila cu comenzile de volan, isi moficica lumina cand aprinzi pozitiile etc. Le-am vandut pana acum la 2000 de RON dar daca esti interesat pot sa ti-l dau la 1800. Mai am una care are o lamela metalica rupta, lamela de la sistemul de prindere. Se poate face alta fara probleme. Nu afecteaza deloc functionare. Asta o dau cu 1700.

Link către comentariu

pfff mult nu are fi la cate functii are, dar pe prafurile astea:( si de 17 mil as pune xenon si jante si folie :Driver:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru cei interesati imi vand ceasurile de bord. Dupa cum bine stiti sunt perfect functionale, insa le-am spart geamul acela de protectie din fata.Pentru cei care aveti ceasuri vdo schimbati masca si gata. Ceasurile sunt de masina pe benzina si functioneaza perfect. vreau pe ele 2.5 mil

Link către comentariu
  • 1 month later...

imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum in ultima vreme, insa voi reveni cu noile modoficari aduse masinii..

in primul rand ceva ce nu se vede am schimbat buchsile de la puntea spate.ce sa zic destul de costisistor si munca multttaaa ca abia au iesit cele vechi. pretul era undeva la 60 de ron bucata , dar in final au ajuns la 135 ron bucata + manopera am ajuns pe la 450 ron in total. am schimbat din nou ceasurile de bord, am pus argintii cu maxi dot desigur :)

Link către comentariu

Ai o poza cu ceasurile de vanzare?

E cumva poza de pe pagina a treia? Ziceai ca e sparta sticla, nu? As vrea sa o montez pe 1.4 benzina. Ma gandesc ca ar trebui sa mearga. Ultimul pret? :)

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

salut, varul meu are o masina k a ta. si pur si simplu sunt indragostit de ea :D sa o conduci sanatos! :) safe

Modificat de michael s
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

multumesc mult pt. urari

Pai ce sa zic ceasurile nu mai sunt de vanzare, deoarece am rezolvat problema dupa cum am spus mai sus. Am gasit alte ceasuri fara computer, dar care aveau cadrane argintii adica cum a fost dupa 2003 sau si 2002. Le-am demontat bucati si am pus in ele circuitul meu cu maxi-dot. Practic acum am ceasuri cu maxi-dot si cadrane argintii nichelate. O sa atasez poze :( Mi-am pus xenon pe masina, insa pe farurile stock direct. Probabil ca ii supar pe ceilalti participanti la trafic, insa finantele si-au spus cuvantul. Am vrut sa-mi pun lupe si sa fac aceiasi miscare ca si colegul circo, insa....ce pot sa spun este ca in sfarsit am si eu lumina. recomand mai ales ca pretul este de 2,5 o instalatie bi-xenon H4

din punct de vedere tehnic am schimbat la masina bucsele de la puntea spate operatiune descrisa mai sus, axul volan, deoarece am avut o problema, alte bucse pe fata, uleiul de la cutie, si vreau sa zic ca diferentel sunt incredibile. nu ma intrebati de preturi .urmeaza sa polisez farurile, folie, jante..

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu
  • 1 month later...

Poate niste poze noi n-ar strica si aici :icon_cool:. Cu bordu nu ai pus, cu xenonul nu, jantele nu ... daca vrei le pun eu :8:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Buuun

Dupa o lunga absenta am revenit pe topic pentru va prezenta ce am mai adus nou masinii mele.

In primul rand o sa incep prin faptul ca magazia de cd-uri care o aveam in bord s-a stricat. O luasem second, dar era perfect functionala. Nu stiu daca de la frig desi eu asa cred mai exact de la gerul cumplit care a fost iarna aceasta chiar si -22 bratul care trage si schimba cd-urile s-a strambat sau mai exact s-a curbat putin, orice reparatie fiind de prisos. Asa frumos dupa 2 luni de asteptare am reusit sa fac rost de alta magazie tot in pretul celei vechi. Tot pentru interior montasem un set de bandouri cu led sub picioare dupa cum v-am spus ceva gen audi, insa am renuntat la idee, desi erau puse pe lumina de la plafoniera si nu ramaneau aprinse decat atunci cand deschideam sau inchideam usa/masina. Am cojit toate plasticele de pe care se ia vopseaua aceea cauciucata si le-am revopsit negru mat. Volanul de asemenea l-am revopsit deoarece incepuse sa se cojeasca, caracteristica specifica la cele din piele dupa cum am observat eu. Cam atat pentru interior.

La motor am schimbat distributia cu tot cu role curea si pompa de apa iar ca si mecanica am schimbat bucsele de la bratele de fata si cele de bara stabilizatoare deoarece iarna aceasta si drumurile si-au spus cuvantul.

O sa revin mai tarziu astazi sau maine cu pozele la partea estetica si astept pareri..

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Dupa cum am spus si mai devreme revin cu poze.

Ca si modificari de exterior au aparut un set de jante Zender pe 16". Nu sunt foarte spectaculoase, insa mie imi plac foarte mult mai ales ca se vad discurile, care din pacate nu sunt mai mari putin. Am vopsit capota de la motor ca era groaznica, dar si prelungirile de la bari, insa nu au iesit asa cum am vrut eu, cred ca si din cauza culorii inchise nu este efectul care il asteptam. Acum am pus niste colant peste faruri un fel de pleoape sa zic asa sa vad daca imi place ideea si se pare ca da. De obicei sunt foarte sucit si nu stiu daca peste cateva zile or sa-mi mai placa, asa ca mai las colantul acela putin si arat oleaca penibil pe strada, insa trebuie sa ma conving eu..

Si acum pozele promise

post-37568-1272534449_thumb.jpg

post-37568-1272534464_thumb.jpg

post-37568-1272534475_thumb.jpg

post-37568-1272534485_thumb.jpg

Link către comentariu

salutare ,

Interesante schimbari de cand nu ti-am mai vazut topicul :))

Imi plac mult jantele , o prind foarte bine :offtopic: , insa atocolantul acela nu prea merge , dupa parerea mea , iar prelungirea de bara vopsita zic ca i da un look mai fluent , mai clean , eu zic ca e ok . :) iar stickerul din spate e tare :))

Succes in continuare , si multi km fara probleme :)

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri. Da mi-a placut extrem ideea cu marul. NU AM VZ LA NIMENI:D

referitor la colant nu va ramane acolo si ori vor fi pleoape ori nimic. nu stiu inca sunt in teste sa zic asa.

trebuie spalata masina ca au spalat strada de dimineata si ..ma rog:( da impresia de vechi acum

Link către comentariu

In sfarsit stergi praful pe topicul asta. ^_^ A iesit bine, sa-i faci un set de poze "artistice" :o

Link către comentariu

Omule fugi si pune mana sa dai jos scociul ala de pe faruri...si stickerul apple la fel, nu-ti strica masina. "pleoape" din alea au loganurile de pe taxi din Sibiu...lasa-i pe ei sa improvizeze, noi avem alte pretentii. Pe bune da-le jos ca strica masina. Jantele sunt foarte frumoase, ai facut o alegere buna.

Bafta!

Link către comentariu

pai asta am si spus ca o sa dau jos colantul acela, in nici un caz nu va ramane asa. sunt inca in perioada de teste am zis in care sa ma decid 100% daca vreau pleoape sau daca nu vreau deloc. Marul acolo ramane :icon_thumright:

Poze mai artisitce da sper si eu sa reusesc, insa trebuie sa merg cu masina sau sa ma gandesc la niste locatii mai bune in pitesti unde sa reusesc. Urmeaza sa-i cumpar un eleron cat de curand si niste stopuri clare. O sa aleg cred cum are colegul circo, insa fara LED ca in parcare unde tin eu masina se joaca mingea destul de des si ma gandesc sa nu ajung la alte discutii. O sa-i pun cauciucuri de 215 latime pe 16 pentru stabilitate. De fapt o sa optez pentru R16 205 55 fata si pe spate R16 215 55, adica putin mai mari. Vreau sa-mi vand magazia de cd-uri si sa pun ceva cu stick, de fapt as face schimb tot cu una OEM cu un singur cd pentru a pastra look-ul original si de diferenta pe care sper ca as reusi sa o obtin as cumpara un DMC, deoarece si cu muzica acum imi place ceva si peste 2 minute nu. Nu vreau mp3 pentru ca si daca am mp3 tot track vor fi cd-urile datorita claritatii ridicate

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Inca ceva am testat toate prostiile de becuri cu LED pentru pozitie, ma rog numai prostii si in final am ales sa revin la ceva clasic adica philips blue vision. Este BEC BEC si se vede alb..o singura problema ar fi ca in pitesti am cautat in ABSOLUT tot orasul si NU gasesc..

::: cam asa arata

post-37568-1272556718_thumb.jpg

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Frumoase modificari.

Pleoapele din autocolant le inteleg pentru obisnuinta, dar nu pentru mult timp. Daca CHIAR vrei ceva la faruri, fa-ti o prelungire de capota. Pleoapele alea din fibra, lipite pe faruri sunt o tiganie. Ca si cum nu ti-ai pemite sau nu ai fi destul de hotarat sa faci o prelungire de capota.

La roti ai putea incerca eventual niste distantiere sa iti scoata rotile mai in afara. Asa iti creste si stabilitatea, si arata mult mai bine.

La partea cu muzica, eu as lua o navigatie cu de toate. Poti lega si magazie de cd daca chiar vrei, dar in principiu tot USB-ul si SD Card-ul sunt cele mai practice metode de ascultat muzica in masina. Si, sincer nu stiu ce instalatie audio ai tu in masina, dar sincer, nu stiu cat de bine poti tu face diferenta intre un cd audio si un mp3 la 192 sau 320 kbs. Abia se simte intr-un studio pe monitoare profesionale. Nu cred ca in masina chiar simti diferenta. De latura practica cu USB-ul ti-am mai zis, da? :icon_thumright:

Ziceai ca ai renuntat la led-urile de la picioare. De ce? Nu ti-a placut? E un lucru foarte practic si arat foarte bine. Iti recomand sa iti pui led-uri (daca nu ai deja) in toata masina, plafonierele toate.

De ce nu te gandesti la niste stopuri cu led-uri? Crezi ca poate un copil cu mingea sa le sparga? Si pe cele originale nu? Nu prea cred. Unele modele chiat au plasticul mai gros. Nu mai spun cum arata si ce practice sunt led-urile. Totusi, sa fii atent sa iti alegi un model frumos.

Varianta fara led:

9EL963561-80.jpg

Cu led:

Sonar:

de44b72464f9416af185fb393ce9b094.jpg

sau de la Dectane:

RV07LLB.jpg

Link către comentariu

Da referitor la muzica acum am varianta OEM..adica gamma+ magazie de 6 cd-uri. Am avut pe vechea masina un alpine 9815 RB pe care se putea regla cam orice..sa cauti pe net modelul este foarte tare si cu un set de difuzoare focal..deci mereu simteam diferenta dintre audio si mp3 pe acel aparat. Acum poate ca am si ramas eu asa putin dezorientat sau mai mult cu o parere a mea care desigur se poate schimba.

Distantierele vor veni pana in iunie 100% poate chiar si mai devreme.

In interior sunt de acord cu ledurile, insa in far vreau sa nu mai aud..caut de nebun acele becuri philips

Chestia este nu de spart la lampi ci de zgariat.. adica atunci cand trece mingea aia cu nisip in forta si eu stiu ca am dat 9 mil pe stopuri si mi le zgarie un tanc de 10-12 ani imi vine sa o iau razna..poate sunt si putin paranoic dar......Ma gandeam la acest model insa fara LED-uri dupa cum a zis

post-37568-1272564195_thumb.jpg

Link către comentariu

Mult mai bine parerea mea fata de cele fumurii. Eu sunt adeptul personalizarii masinii mai ales daca este de strada, iar stopurile astea dau un aspect curat masinii. Restul cu stopuri negru cu crom si genul asta de "tuning/ciuning" le privesc dar nu pot sa zic ca mi le doresc. Eu as merge pe varianta amintita de tine si nu pentru ca am si eu :)

Link către comentariu

a am si uitat sa pun o poza cu o nebunie a mea.. un 2din de audi care mi-a placut extrem de mult cum vine in bord dar nu se incadreaza si am fost nevoit sa renunt

post-37568-1272573328_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai sincer, la faruri iti recomand modelul Depo / FK. Sunt cele mai ok din ce am avut pana acum: originale, Sonar si Depo. CU o instalatie de xenon, ti se ve schimba viata. :D Poti sa pui ce becuri vrei, nu o sa se apropie niciodata de lupa cu xenon.

La stopurile cu LED iti zic sigur ca nu ai de ce sa iti fie teama. Nu sunt mai sensibile decat cele normale, ba chiar avantajul ca nu mai ai bec ars la pozitie / frana. Mie mi-a zgariat un camion stopurile, cand mi-a infundat si aripa, si la service au scos zgarietura in 5 minute cu niste pasta de polish 3M. Si erau zgarieturi serioase. Deci, nu prea vad cum ar putea o minge sa iti zgarie stopul atat de tare. Eu zic sa-iti iei inima in dinti si ia-ti stopurile cu led. Va arata masina total diferit. As merge pe negru, fumuriu. Da o nota de discret / elegant masinii. Nu atrage atentia asupra stopului ca cele rosii sau cromate.

Link către comentariu

salut.

felicitari pentru tot ceea ce ai facut ... multi km fara probleme ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!