Jump to content

bora mea

roli_wrc

Postare recomandată

am o problema..ma rog mai exact o nelamurire

cand am luat masina avea capota de la motor schimbata si vopsita..insa nu PROST GROAZNIC, astfel incat s a cojit vopsaua cam 30 % din suprafata acesteia. Restu masinii este ok, insa capota arata foarte urat. Acum as vrea sa vopsesc capota, insa unii ma tot invata sa aplic un colant gen carbon, dar eu sunt cam impotriva acestui colant, oricat de bine ar da si cat de bine ar fi aplicat. Oricum ar trebui sa am si niste jante sa fac chestia asta sa dea bine

astept pareri si sugestii, daca merita sa pun colant sau sa o vopsesc..eu personal inclin spre partea cu vopsitul

Link către comentariu
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• roli_wrc

62

• B_U_T

13

• micnea

10

• h3llboy

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

mi-am vandut magazia de cd-uri pentru portbagaj, deoarece v-am zis este putin incomoda. O sa mai tin putin alpine-ul, pentru ca am ceva in cap, adica o magazie de bord cu 6 cd-uri originala vw si desigur gamma sa fac bordul complet si sa scap de golul acela. Am gasit magazia cu 5 milioane la un tip, insa urmeaza sa vad daca definitivez tranzactia astazi. acum cobor la masina sa desfac bordul sa trag fire pt secondary display de la gamma la ceasuri..munca munca munca nervi stress...vecini insistenti, dar .....

capota o voi vopsi. am mai vb cu cineva si mi-a zis ca se exfoliaza colantul acela si in + se strange la soare si la spalatorie si se face foarte urat. totusi o sa mai astept, deoarece vreau magazia aia :D

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Foarte bine ca ai ales sa vopsesti capota decat sa o colantezi, va arata mult mai bine asa! Ti-as sugera sa iti faci si stalpii centrali dintre usi negri...ii schimba cu mult aspectul! :))

Link către comentariu
andrei.toledo

Abia acum am vazut topicul si mi-am amintit de discutia de pe YM legata de Maxi-Dot.

Ce pot sa spun , felicitari pentru masina.Interiorul este de milioane.

Spor la treaba sa ii faci tot ce iti doresti!

Link către comentariu

Am modificat o poza asa cat am putut ca sa vezi cu i-ar sta cu stalpii negrii si bandouri vopsite cu banda cromata! :)

post-27170-1247233993_thumb.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

banda cromata nu stiu dar stalpii o sa ma ocup de ei sigur sigur sa-i fac cu negru

acum stiu ca nu este o asemanare foarte buna, insa asa are loganul 16v nu??

mi-am achizitionat magazia cu 6 cd-uri de bord :icon_thumright: maine dau alpine-ul jos si pun gamma+magazia cred ca o sa arate marfa. am tras si firele spre maxi-dot si sper sa se faca lumina si pe parte de sus a afisajului. apropo m-au disperat vecinii astazi ce-i faci aoleoo o mai faci la loc si cate si mai cate..

P.S multumesc tuturor pentru sfaturi si aprecieri

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Frumoasa! La fel cum au zis si colegii interiorul desi e greu de intretinut, e splendid :icon_thumright:

Si eu te sfatuiesc sa vopsesti capota si sa lasi colantul deoparte ca nu e ca vopseaua niciodata. montajul BC-ului mi-a dat de gandit si mie :Driver: si eu am tot cum aveai tu inainte (de ala mic) si parca mi-as dori unul mare dar din lipsa de cunostinte despre schimbarea asta nu am demarat nicio modificare inca.

Bafta in continuare!

Link către comentariu

men ce sa zic schimbarea acum daca ma gandesc mi se pare foarte usoara, insa atunci cand nu stii cum eram si eu la inceput zici ca vb despre OZN-uri.

da m-am decis capota o voi vopsi.

sa va mai pun niste poze sa vedeti ce a facut un nebun pana la ora asta:))))

mi-am facut afisajul in partea de sus.mi-am tras fire si dupa am reusit sa le dau de cap. cu ajutorul redfighter si cuiuda mi-am facut si codingul. aaa era sa uit mi-am pus si magazia de cd-uri pt bord si se aude foarte bine chiar foarte bine.am scapat de vecinii curiosi noaptea

::: poze :::

post-37568-1247262105_thumb.jpg

post-37568-1247262120_thumb.jpg

post-37568-1247262129_thumb.jpg

post-37568-1247262138_thumb.jpg

post-37568-1247262148_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos domle frumos. Arata cu totul altfel cu magazia in bord si cu casetofonul original! Sa schimbi CD-urile in magazie sanatos si fara probleme! :icon_thumright:

Link către comentariu

si eu sunt multumit de ceea ce am facut hai bine un pic mai mult dkt multumit.va recomand sa opriti muzica oem la toti care aveti si care nu sa o puneti la loc. Chestia e ca am avut 5 mil si ii puteam da pe un dmc, dar lasa k e mult mai bine asa.ma bate gandul sa dau inscriptionarile bora si 1.6 jos

Modificat de roli_wrc
Link către comentariu

Meserie, chiar imi place! Linistit poti da jos literele cromate si cilindreea de pe spate, eu le-am dat si nu regret, e mult mai clean si mai ok acum :)

Link către comentariu

Jos cu inscriptionarile, si eu le-am dat jos pe ale mele, si intradevar arata mult mai bine, si mai clean cum spunea si h3llboy! ;)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Eu le-am dat jos foarte usor si fara urme. Am taiat o bucata de nilon (pescaresc) si am taiat siliconul dintre litere si caroserie foarte usor cu miscari sus-jos dupa care am indepartat ceea ce a ramas pe masina foarte usor cu mana, fara nicio solutie, cu rabdare si grija se face usor :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu m-am hotarat.Nu-ti mai citesc topicul..ma apuca nervii cand vad ca o modifici exact asa cum as fi modificat-o si eu :lol:

Deci..computerul de bord cu partea de sus e dementiala.Magazia + Gamma.Cea mai buna varianta in afara de Navi OEM care sunt sigur ca va venii in timp ;) . Dar un singur lucru nu-mi place la masina asta (in afara faptului ca nu e a mea)..butoanele alea de langa avarii..nu te supara dar arata groaznic :) . Sper sa vii cu o scuza buna pt butoanele alea inestetice.Sa nu-mi zici ca chestia aia "beculeste" noaptea sa iti tina bateria buna ca imi iau campii ;)

Link către comentariu

men crede-ma ca eu de cand am luat masina incerc sa scap de butoanele alea ca ma scot si pe mine din minti da nu am gasit un buton cu ESP sau macar o oarba sa o pun acolo. Erau puse de fosta proprietara a masinii, pt alarma. Alarma nu mai este ca a fost legata in scurt de desteptii care au montat-o si s-a ars si odata cu ea si niste relee si fire de la masina, care au fost inlocuite ulterior. Daca mintea aia creata a lor ii ducea oleaca isi dadeau seama ca orice vw care are cheie briceag automat are si alarma OEM, care functioneaza mai mult decat OK. Apropo eu am activat-o :) si mi-am activat pe bord si martorul de centura de siguranta, care la golf4 si bora nu este.

Am vb cu cineva pe forum care vinde o navi MFD pt bora. Tipul este din Suceava, insa urmeaza sa vad daca ma inteleg cu el, deoarece i-am propus o combinatie cu alpine-ul si magazia mea de cd-uri. Chestia este ca nu stiu sigur daca vreau asta, pentru ca sunt multi bani si nu prea ma incanta si in + am inteles ca nu citeste decat dvd cu navigatie care pe romania este inutil si radio, adica ar trebui alta magazie de cd-uri si alti bani nu mai dau nici sa ma bata cineva

Link către comentariu

am fost sa ma plimb si eu cu masina prin orasu asta de 2 lei unde au lasat niste jegosi de muncitori o gaura astupata cu pamant ca un fel de limitator de 10-15 cm care luata in plin la 50 la ora ca era noapte si ploua am zis ca mi-a ramas acolo o roata ceva. cred ca o sa-mi schimb toata bucsaraia fata si bieletele antirului, asta in functie de ce or gasi defect, insa la ce bun ca maine mai apar 10 gauri ca asta

Link către comentariu

nu nu a patit, insa treaba cu bieletele antiruluiu chiar vroiam sa o fac

Link către comentariu

aaa nu nu e pe bara masina este super ok ca am fost cu ea astazi la un mecanic priceput, unde o fac eu mereu, deoarece are service particular si sta de mine cat si cand am eu chef. Radea ( ce crezi ma ca asta e de plastilina?) , nici macar directia nu s-a descentrat, bucshile a zis ca sunt putin crapate da nici vorba de schimbat, iar bieletele antiruliu sunt pana intr-un milion, si au f putin joc, deci este ok..chiar sunt fericit.

poze cu rezervorul gol:) si martorul aprins

post-37568-1247410680_thumb.jpg

post-37568-1247410685_thumb.jpg

Link către comentariu

am vb cu tipu cu navi si am tras urmatoarele concluzii:

desi arata bine chiar foarte bine in bord navigatia nu functioneaza pe romania orice ai face, antena nu are si sa o poti folosi ai nevoie de DVD de navigatie in ea si in plus magazie de cd-uri obligatoriu deoarece nu citeste nici macar cd-uri audio, deci pentru radio eventual. Pretul final mi-a cerut tipu 300 de euro fix fara antena, fara DVD navigatie , fara magazie. ce sa zic cred ca ar trebui sa fiu defect la minte sa arunc atatia bani aiurea pe geam, doar pt design..asa ca MOMENTAN cade. Asa am gasit navi de touareg. care are ecranu de 2 ori mai mare, are si antena citeste si mp3 si culmea merege si pe romania, dar trebuie sa tai marginea bordului, iar asta as face-o numai daca as gasi in dezmembrari o alta margine de rezerva ca atunci cand mi se ia de ea sa pun gamma+ magazia mea la loc. Tipul cere 400 de euro si este dispus la orice fel de combinatie cu mine..adica magazia mea + alpine-ul care v-am zis de el si tot asa. Poate fac ceva daca nu trebuie sa mai dau bani diferenta ca nu mai am nici un leut si daca gasesc in dezmambrari ceva, dar si asta cred ca pica.

mi-am facut programare sa-mi spal interiorul cu asiprator cu apa si cu abur cu o substanta care il intinereste si il face ca nou. O sa dau cochilia de la volan si de la schimbator jos, deoarece s-a cojit cauciucul ala si ma enerveaza, asa ca o voi vopsi negru mat la service...costa sub 40 ron

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!