Jump to content

Tuning golf 2

Emilz

Postare recomandată

Sal de luni ma apuc de desfacut la golfuletul meu ( 2 ) o sa primeasca vopsea nou aici am o mica problema nu ma pot hotari ce culoare inclin spre negru mat dar nu pot s-mi inchipui cum va arata ( nu am imaginatie :lol: )

ori cum va fi stil clean adica fara bandouri fara clante la usi fara numar,stergaror,spate aripi putin expandate in rest faruri stopuri semnalizatoare, piele interior si atat deocamdata de marti poze.

Link către comentariu

exista o masina ca a ta vopsita negru mat chiar la mine pe starda ...daca vrei suna-ma si iti zic unde ....daca vrei sa ai idee cum iese .....

in rest multa bafta

Link către comentariu

Uite asa o sa arate...sper sa iti fie de folos :angry:

Sau poti incerca si asta :lol:

Poza cu G-ul ala verde din cate vad e G1 dar nu cred ca e mare diferenta la cum o sa stea culoarea.....pe G2-ul tau o sa dea la fel ca pe asta.....asta daca te-ai gandit si la verde :angry:

post-39005-1246666443_thumb.jpg

post-39005-1246667061_thumb.jpg

Link către comentariu
Uite asa o sa arate...sper sa iti fie de folos :)

Sau poti incerca si asta :)

Poza cu G-ul ala verde din cate vad e G1 dar nu cred ca e mare diferenta la cum o sa stea culoarea.....pe G2-ul tau o sa dea la fel ca pe asta.....asta daca te-ai gandit si la verde :P

Sal, pune niste poze cu el, poze cu mk-uri negru mate sunt pe aria mk1/jetta1-mk2/jetta2, eu am vazut live negru mat si e misto, doar ca e cam greu de intretinut din cate am inteles.

Golful verde e mk2 , nu mk1.

Iti dau un link de unde sa te inspiri mai departe http://vwforum.ro/index.php?showto...p;#entry1040372

Link către comentariu

si eu sunt curios sa o vad,asa ca urca pozele :icon_thumright:

Link către comentariu
Sal, pune niste poze cu el, poze cu mk-uri negru mate sunt pe aria mk1/jetta1-mk2/jetta2, eu am vazut live negru mat si e misto, doar ca e cam greu de intretinut din cate am inteles.

Golful verde e mk2 , nu mk1.

Iti dau un link de unde sa te inspiri mai departe http://vwforum.ro/index.php?showto...p;#entry1040372

Man...masina nu este a mea :) eu doar l-am ajutat pe emilz cu niste poze.....eu nu am nici o treaba cu masina :P chiar nu inteleg ce vrei sa spui :P

Link către comentariu
Uite asa o sa arate...sper sa iti fie de folos :P

Sau poti incerca si asta :)

Poza cu G-ul ala verde din cate vad e G1 dar nu cred ca e mare diferenta la cum o sa stea culoarea.....pe G2-ul tau o sa dea la fel ca pe asta.....asta daca te-ai gandit si la verde :(

Merci tare mult pentru poze sincer cred ca culoarea este cea mai grea decizie de luat in legatura cu masina in rest stiu exact cum vreau sa arate

Ori cum mai astept sugesti se pare ca numai pe saptamina viitoare o sa mearga la vopsit deoarece vopsitorul este plecat in Germania dupa o cabina de vopsit noua asa ca mai am putin timp. :P

momentan masina arata asa ...............

post-13226-1246734373_thumb.jpg

post-13226-1246734409_thumb.jpg

Link către comentariu

Spate naked, vopsita intr-o singura culoare, fara briz-brizuir, suspensie 60/60, jante late pe 14 sau 15 ca Steffan sau BBS si cam atat.

Ceva in genul DUB style, cauta pe google DUB sa vezi idei.

Link către comentariu

Masinuta arata foarte bine :P ....din cate vad eu...si cum spunea si BAD_MF suspensie 60/60 :blink: :icon_idea: si in rest ce sa mai zic....cand te apuci de ea sa nu uiti sa scoti proiectoarele :blah_: da foarte bine fara proiectoare :D si fao cat mai simpla dar sa aibe si ceva unicat :D......te-ai gandit bine la clean...fara bandouri....manere usi.... e ceva :rolleyes: felicitari pentru proiect si multa bafta!!!! Deja vad o mica fiara :D :rolleyes:

Asteptam poze :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!