Jump to content

My Mk5 -ZXZ-

Edy03

Postare recomandată

M am gandit sa mi prezint si eu masina, este vb de un golf V 1,9 TDI.

Am cumparat o in 2007 din Germania, si sunt f f multumit de ea.

Vara trecuta a suverit niste schimbari la exterior:

- jante pe 18"

- suspensie sport reglabila pe inaltime fatza-spate ( e reglabila cu filet, pot sa o sa cu o cheie speciala cat vreau si sa o ridic cat vrea; la suspensia fatza trebuie sa ridic masina cu cricu 15 cm si pot sa umblu la suspensie iar la roata din spate trebuie sa dau jos roata)

- folie llumar fata + spate ( pe cea din fata am dat o jos akm 3 luni, probleme cu politia (viteza) si n am mai riscat sa merg cu ea, dar o voi pune peste 3 luni inapoi)

- spoiler fatza GTI

- spoiler spate GTI

- finala sport

Akm voi pune niste poze dinainte de motificari, in timpu modificarilor si dupa modificari :)

post-17717-1246634324_thumb.jpg

post-17717-1246634367_thumb.jpg

post-17717-1246634379_thumb.jpg

post-17717-1246634397_thumb.jpg

post-17717-1246634429_thumb.jpg

post-17717-1246634449_thumb.jpg

Link către comentariu

Par cu talon mult prea mare anvelopele tale... ce dimensiuni au? adica diametrul total al rotilor mi se pare foarte mare...

Link către comentariu

Anvelopele sunt 225/45/18, am ales sa imi iau pe 45 ca stiam ca va scutura ca naiba de la jante si suspensie, dar in cea mai mare parte de la jante.

Iarna cand pun jantele pe 15 cu talon de 65 nici nu zici ca am suspensie sport, dar cand jantele pe 18 scutura rau masina :), daca mai alegeam si talon de 40 sau 35 era si mai rau.

Link către comentariu

Primele sugestii: vopseste fusta spate, bandourile laterale si manerele usilor in culoare caroseriei :lol:

In rest, masinuta e faina, imi place grila din fata :D

Multi km fara incidente iti doresc :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Pai aia va urma sa vopsesc fusta din spate, bandourile si manerele in culoarea masini, si etrierele in rosu.

Nu stiti la ce pretz as gasi un volan de GTI?

Link către comentariu
  • 6 months later...

Zilele astea am avut un eveniment cu masina, si trebuie sa mi inlocuiesc farurile, as fi vrut sa pun Hella Xenon Look dar diferenta e prea mare la pretz fata de cele originale si nu pot sa le cumpar pe casco si nici n as vrea sa pun eu diferenta.

Am gasit niste faruri la aproape acelasi pretz cu cele originale, oare sa mi pun dinastea, sau sa pun originale fara lupa cu interior negru cum aveam pe masina?

post-17717-1264774287_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

Frumoasa masina dar daca o sa ii pui farurile alea o sa ii strici tot aspectul.Nu o sa mai fie ''gti look'' si o corcitura intre bmw si gti look.Cat tea ajuns suspensia?ma cam bate gandu sa imi iau si eu..

Link către comentariu

suspensia a fost 16 mil, anu trecut.

Intre timp masina a fost resoftata, trage foarte frumos. Pun o poza editata cu ea :icon_thumright:

post-17717-1264776298_thumb.jpg

Modificat de Edy03
Link către comentariu

Frumoasa masina, aceleasi recomandari din partea mea ca si ale lui Riddler, dar cu mentiunea ca sa lasi partea cu difuzorul de evacuare nevopsita(doar arcada aia din mijlocul barii spate).

Referitor la faruri sfatul meu este sa le iei pe cele cu lupa, chiar daca au angel eyes, daca e anulezi alimentarea la inele si pui si xenon Aftermarket pe ele ca la lupa chiar merita(ca o comparatie intre cele normale si astea cu angel, in orice moment as alege pe cele cu lupa si interior negru neaparat).Vezi ca mai sunt modele de faruri Aftermarket si cu lupa care arata si mai bine ca astea ale tale si ca pret tot pe acolo la 200E se invart.

Recomand de asemenea si praguri de Gti vopsite in culoarea caroseriei, daca tot vopsesti bandourile si manerele usilor.

Link către comentariu

poti sa mergi pe o evacuare stanga dreapta.e mai bad.sau de ce nu ia o grila r32(mai ales ca ai masina albastra) si cu o evacuare pe mijloc si o sa ti para k vrea sa manance tot mai mult asfalt.

Modificat de exchange
Link către comentariu
Referitor la faruri sfatul meu este sa le iei pe cele cu lupa, chiar daca au angel eyes, daca e anulezi alimentarea la inele si pui si xenon Aftermarket pe ele ca la lupa chiar merita(ca o comparatie intre cele normale si astea cu angel, in orice moment as alege pe cele cu lupa si interior negru neaparat).Vezi ca mai sunt modele de faruri Aftermarket si cu lupa care arata si mai bine ca astea ale tale si ca pret tot pe acolo la 200E se invart.

M am gandit si cred ca o sa le iau pe cele cu lupa, si de ce fac asta, ptr ca pot sa schimb mult mai ushor pe cele cu lupa cu Hella Xenon Look la urmatoarea tamponare :icon_thumright:.

Referitor la spoilerul din spate, se vopseste ushor, sau preferabil ar fi sa il schimb cu unu gata pregatit ptr vopsit?

Cam asa ar arata cu farurile . . .

post-17717-1264802210_thumb.jpg

Modificat de Edy03
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!