Jump to content

Audi 80 B3 Quattro 2.0 CNVC

dymy

Postare recomandată

Salut.

Este foarte greu! Spun asta pentru ca in Romania daca vrei sa faci ceva pe cont propriu te lovesti de tot felul de lipsuri. Incepand cu banii pana la acest b3 care l-am luat din Valcea, incomplet desigur, inclusiv si la acte(ii lipseste cartea de identitate), si deci nu este inmatriculat...

Astea fiind spuse, sa ma prezint: ma numesc Cristi, sunt din Tulcea dar studentez la Bucuresti.

Pasiunea pentru masini o am probabil de dinainte sa ma nasc, iar pentru pilotaj de cativa ani buni, si intr-un final m-am hotarat, toti banii care ii am si ii voi face sa ii bag in pasiune, cu scopul de a face performanta.

Asa ca m-am apucat sa o operez, momentan am desfacut-o toata, de vreo 2 sapt caut teava laminata la rece, conforma cu normele FIA, si desigur nu am gasit asa ceva in tara(asta dupa ce am dat zeci de telefoane la diferite companii), aproape ca ma hotarasem sa cumpar rollbar-ul, care costa vreo 1100E, cand am gasit un tip din Timisoara care are asa ceva,si el pilot VTM(sau CNVC) urmeaza sa o procur si apoi sa ma apuc de construit. :)

Partea frumoasa in toata nebunia asta este ca sunt destui oameni pasionati de masini si care mi-au oferit ajutorul, vreau sa le si multumesc pe aceasta cale fratilor Beliciu.

Incerc sa fac(sa construiesc) cat mai multe eu(noi), si sa cumpar cat mai putine, din acest motiv am ales sa construiesc rollbar-ul, fac o economie de aproximativ 600-700 de euro, bani care pot sa ii bag in suspensie sau altele.

Am o mare problema, este vorba de o documentatie in care sa gasesc schema la instalatia electrica a masinii, am cateva manuale dar in nici una nu gasesc ce imi trebuie. poate e cineva care ma poate ajuta, masina este din 89, motor 1.8 DZ,quattro, rog ajutor.

In fine bag si niste poze. Cu timpul o sa vina si altele...

imgp6309resizeo.th.jpg imgp6312resize.th.jpg imgp6314resize.th.jpg imgp6316resize.th.jpg

imgp6317resize.th.jpg imgp6318resize.th.jpg imgp6322resize.th.jpg imgp6327resize.th.jpg imgp6329resize.th.jpg

imgp6330resize.th.jpg imgp6334resize.th.jpg imgp6336resize.th.jpg imgp6343resize.th.jpg imgp6346resize.th.jpg

p1010461resize.th.jpg p1010465resize.th.jpg

P.S. sunt cel in tricou albastru si blugi

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Salut,

Felicitari pentru ce vrei sa faci cu masina, mult succes si sper sa te vad la anu' la start la Rasnov.

daca imi dai seria de caroserie de la masina incerc sa te ajut cu partea electrica.

bafta multa

Link către comentariu

Multumesc pt incurajare, seria ti-o pot da, dar in elsawin nu gasesti nimic. Am cautat eu, au de la b4 in sus. Pt orice eventualitate uite si seria WAUZZZ89ZKA187616. Rog pe cei care mai citesc, daca cumva au manuale de reparatie ale acestui model si au si diagramele sa imi dea un raspuns.

FAC CINSTE.

Multumesc anticipat

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!