Jump to content

VW Bora 1.9 TDI 90 CP

bonygy

Postare recomandată

Am cumparat aceasta masina in luna aprilie

acum are 95.000 la bord, e din 2005 (noiembrie), cand am luat-o avea 90.386

are deja schimbate toate la ea (distributie filtre...)

are DVD Akai deja montat... ma gandeam sa il schimb sa ii pun unul dublu, nu cu ecran rabatabil, dar mai astept

ma gandeam la un chip tuning... merita sau nu?

post-50182-1246458634_thumb.jpg

post-50182-1246458658_thumb.jpg

post-50182-1246458671_thumb.jpg

post-50182-1246458680_thumb.jpg

post-50182-1246458693_thumb.jpg

post-50182-1246458705_thumb.jpg

post-50182-1246458728_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumusica masina ta,imi place volanul,dar chestia aia de pe el mi se pare chiar urata,nu te supara dar e inestetica rau din punctul meu de vedere.Nu imi place nici CdPlayer-ul,cred ca ar arata mai bine cu o Navi OEM,n-ar fi rau sa cauti una,poate gasesti la un pret rezonabil.Kilometrii placuti in continuare!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Merita calutii .. fac diferenta contacteaza-l pe domnul Voinea in privinta asta .. nu o sa regreti :blah_:

Link către comentariu

Primul lucru care ar trebui sa il faci este un cip-tuning, la motorul de 90 de cp diferenta este destul de mare, masina va deveni cu adevarat masina, si vei putea sa o folosesti cum trebuie, eu am cip la ea de vreo 25k km, si nu a fost nici o problema, si crede-ma ca nu prea a fost menajata.

Ai putea sa ii schimbi jantele, eventual si suspensia, pentru ca in duetul standard din fabrica, suspensie stock plus jante pe 15", masina devine aproape sinucigasa, daca vrei sa te misti repede sau faci o manevra brusca, sunt sanse foarte mari sa ii blestemi zilele neamtului care a facut-o, este foarte foarte foarte moale si iti da rau de mare si in mers normal..eu zic ca ar merita o investitie, avand in vedere ca masina o sa tina destul de mult, chiar daca nu ai luat-o de noua, motorul e cunoscut ca fiind printre cele mai fiabile, si nici nu are multi km.

Bafta in continuare

Link către comentariu

nu este vorba de nici o problema tehnica, dar vreau un sfat, avand in vedere ca este vorba despre masina mea

se apropie termenul de schimbare a uleiului si filtrului, peste aprox 800 km

ce ulei si consumabile imi recomandati pentru aceasta masina?... rog cunoscatorii

schimbul sa il fac neaparat intr-un service autorizat sau se poate si in spatele blocului?

multumesc anticipat

Modificat de bonygy
Link către comentariu

nu cred ca e ortodox sa schimbi tu uleiul in strada.plus ca daca te vad comunitarii sa vezi ce amenda primesti

:offtopic: vezi la augsburg,ca fac treaba buna si-s priceputi

cat mai multi km si fara evenimente

Link către comentariu

salut :) felicitari pt masina

ulei: Mobil 1 10w40 filtre gasesti oriunde recomandabil e Mann iar unde ii faci schimbul chiar nu conteaza ideea e sal faci,

Numai bine

Link către comentariu

nu am reusit sa postez in alta arie, de aceea am scris aici

am ocazia de a cumpara un interior de piele de la un Golf IV distrus de accident

la scaunul pasagerului are o problema (in urma evenimentului) dar se rezolva cu autogenul sau cu argon

interiorul - scaunele, bancheta spate si spatarul arata foarte bine, imi cere 250 euro

intrebare pentru cunoscatori: se va potrivi pe Bora mea? sau il iau degeaba ca nici el nu a stiut ce sa imi spuna

Link către comentariu

Se potrivesc scaunele de pe G4 pe Bora :blah_:. Sunt useri care si-au pus si de pe G4 coupe si au mers; nu vad de ce nu ar merge astea ;). Daca nu esti hotarat poate-mi faci legatura cu persoana respectiva :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

cu precizarea ca banchetele spate de golf nu au sistem de inchidere cu cheie.

Link către comentariu
cu precizarea ca banchetele spate de golf nu au sistem de inchidere cu cheie.

si asta ce ar implica suplimentar?

Link către comentariu

Din ceea ce stiu eu nu implica nimic suplimentar, doar k nu le poti bloca precum blochezi torpedoul...e aproximativ acelasi lucru...nu cred ca te va incurca in vreun fel.

Cat mai muti km fara probleme!

Link către comentariu
  • 1 month later...

spunea cineva mai sus ca nu ii place playerul meu... acum nici mie nu-mi mai place...

a inceput sa faca figuri (nu mai primeste CD-ul), SD card slotul merge defectuos, USB-ul e ok, dar credeti ca imi ajunge?

am sa il schimb!!

am vazut ceva care m-ar putea satisface (Car PC), dar costa enorm... ma gandesc deocamdata la un alt DVD player

Link către comentariu

mai bine mergi pe OEM ca arata mai bine :( (gamma + dmc parca ii zice)

eu as da jos si coaja aia de pe volan :lol:

Link către comentariu

pentru citirea cd-ului , foloseste un cd special pt curatarea capului de citere , cred ca o sa mearga dupa , probabil este praf pe capul de citire si din cauza asta nu merge .

Link către comentariu

nu e vorba de citirea Cd-ului, nu il mai preia in interior... cred ca e ceva mecanic sau cine stie ce... oricum nu ma incantat de la inceput aparatul acesta

Link către comentariu

Mie imi place la nebunie culoarea. :blah_: Este pur si simplu superba. Sa te bucuri de ea cat mai mult. :D

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!