Jump to content

Flotila mea de MIG-uri...

migrosoft

Postare recomandată

Primul meu MIG:

IL_99_MIG.jpg

Al doilea MIG (tot al meu):

IL_89_MIG.jpg

Link către comentariu

Pune mai multe poze cu passatul :blah_:

Link către comentariu

Facă-se voia ta, dark_master!

... Dar să nu zică lumea că mă laud...

Nu știu c

Modificat de migrosoft
Link către comentariu

E culoarea aia "smechera" de tip cameleon :P ...la soare e maro, la umbra e negru :P ...oricum fain "MIG" :P

Intrebare, "placuta" aia de pe luneta scrie pe ea VWFORUM.RO sau WFORUM.RO ?! :D

Nu de alta, dar mi se pare interesanta :o

P.S.: Alti isi pun numele lor pe tableta aia...

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Ok ;)

Acum zi de unde il ai sau unde ti l-ai facut :mop:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

E frumoasa culoarea la passat. Nu pui si nite poze din interior?

Link către comentariu

@dark_master-O să mai pun poze, dar să le fuck mai

Link către comentariu

Apropo de tăblițele personalizate... Cine vrea, poate să-mi solicite și

Link către comentariu

@dark_master

La sugestia ta, revin si cu alte imagini:

1) Bordul, cu "elemente de tuning" :D (de sus in jos si de la stanga la dreapta):

- detector radar Cobra;

- iconita cu Doamne-Doamne;

- odorizant;

- tripla pentru bricheta;

- modulator FM cu flash-drive pt. MP3;

- incarcator tip USB.

bord.jpg

2) Spatiul dintre scaunele fata (fara tuning):

cotiera.jpg

3) Partea din spate (huse ieftine, cam naspa, nu pentru VW):

spate.jpg

4) Portbagajul, cu sisteme de ancorare a bagajelor si altor lucruri utile "made by migrosoft":

- cordele elastice (2 buc.), prinse de jur-imprejur (cele 2 urechi din fata si cele 2 din spate);

- folosirea eficienta a compartimentelor laterale (eu nu aveam niciun sistem de prindere, asa ca am improvizat: am decupat cu un cutter captuseala portbagajului dupa cum se vede in foto, apoi am introdus cate o chinga in fiecare parte; probabil era mai comod cu velcro/arici, dar nu am avut);

- folosirea eficienta a spatiului din interiorul rotii de rezerva (am confectionat o husa de forma cilindrica, gen canistra de benzina/rezervor GPL, cu fermoar si maner pentru scoatere, pentru a ascunde mizeriile pe care le pastram in roata de rezerva).

coarda.jpg

stingator.jpg

suport_stingator.jpg

trusa_scule.jpg

Acum, astept criticile voastre!

Link către comentariu

Critici:

- muta iconita respectiva pe un parasolar

- ascunde "tripla" pt bricheta in spatiul cotierei

- detectorul de radar poti sa-l duci sus deasupra oglindei si sa-l alimentezi de la plafoniera

- kit-ul Parrot pot sa-l pui in partea dreapta a volanului cam in dreptul comutatorului de lumini

Recomand:

- purtarea centuri calumea pt locurie din fata nu sa fie prinsa prin spatele scaunului :P

- achizitionarea de covorase OEM :P

- achizitionarea unei cotiere centrale :cool: (colegul Caat-Shto si-a facut ugrade-ul acesta)

- in caz ca esti dispus sa investesti, schimbarea Aerului Climatict cu un o unitate Climatronic + tubulatura aferenta

Atat :lol:

:P safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Critici

Mulțumesc pentru critici, sunt justificate! Voi ține cont de ele,

Link către comentariu

Sper ca nu ai luato in nume de rau sau altceva, este doar parere mea :)

Eu unu urasc sa am 4809234394390403940 de chestii pe bord :lol: :))

Link către comentariu
urasc sa am 4809234394390403940 de chestii pe bord

Cu parere de rau, dar nu ai dreptate! Eu am numai 4809234394390403939 de chestii... :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, intr-adevar, cam dezordonat bordul, dar ma rog, fiecare cu gusturile lui si cu timpul pe care il are pt a il aloca lucrurilor de genul asta. Husele in schimb sunt aiurea rau..

Link către comentariu

A mai crescut flotila de MIG-uri cu inca un exemplar! Pacat ca nu e din grupul VAG... Sper sa nu fiu off-topic cu asta!

IL_87_MIG.jpg

Modificat de migrosoft
Link către comentariu

frumoasa flota,dar mai ales passatul

PS: esti pompier ? sau ceva de genu' ?

Link către comentariu
esti pompier ? sau ceva de genu' ?

Da, ceva de genu'... :) Cum ti-ai dat seama? Da PM daca ne cunoastem!

Link către comentariu

nu,nu ne cunoastem, am scris pe google migrosoft si am vazut pe un forum cred ca al tau,discutii despre si cu pompieri,scz de offtopic,bafta :D

Link către comentariu

Cred ca singurul lucru care nu imi place la Passatul tau este cum ti-ai aranjat interiorul. Sper sa nu te superi dar husele sunt nasoale rau.Arata naspa.Bordul mult prea incarcat..asa arata masina pe care am facut eu Scoala de Soferi tot felul de chestii si chestiute atarnate pe bord.Sincer o strica rau incarcatorul ala si cu detector si cu modulator si cu Stick toate infipte acolo una peste alta.Ai putea sa iti cumperi un RCD 310 parca asa se numeste cu MP3 OEM si rezolvi treaba si nu te mai complici cu modulatoare FM,stikcuri si altele. De asemenea ai putea muta Displayul de la Parrot langa Icoana si sa incerci sa nu mai stea asa stramba.

Cum a spus si colegul de mai sus,cumpara-ti niste covorase speciale pt B6,gasesti chiar si pe forum la preturi bune zic eu si incearca sa-i pui cotiera pt ca e foarte practica.

Sper ca nu te-au deranjat criticile mele si poate tii cont de ele.

O zi buna tuturor!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Sper ca nu te-au deranjat criticile mele...

Ba m-au deranjat at

Modificat de migrosoft
Link către comentariu

:) umor ai, vad ca, insa de masina nu prea ai grija!E pacat sa strici aspectul la o asemenea masina.Spune-mi te rog ca nu ai gaurit bordul sa pui chestiile respective.

A fost o alegere buna cand ai luat passatul, insa ar trebui sa ai grija de ea!Culoarea este interesanta, imi place.

Nu inteleg ce cauta pe forum masini decat VAG, care este scopul?

Nu vreau sa fiu rau, doar sunt obosit!Drumuri bune sa ai, multa bafta si multi KM fara probleme!

Si sa ai grija de Passat :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!