Jump to content

OCTI II FSI

MIY

Postare recomandată

salut!

ma alatur si eu marii comunitati (e drept cam tarziu) de pasionati VAG

am avut si inca am in familie masini ale concernului, insa in prezent, detin de 2 ani o Skoda Octavia 1.6FSI Elegance, care de-a lungul timpului a devenit un pic mai aparte

sunt foarte multumit de masina in general si in cei aproape 60k km nu am avut nicio problema

in prezent arata ca in imaginile de mai jos, insa cum niciodata nu ne multumim cu ce avem... urmeaza si alte modificari

ca si planuri pt 2009 ar fi: pedale de GTI, plafoniera de Superb I, bara RS spate si stopuri de face-lift si noul CD cahanger Bolero tot de pe facelift

mai multe detalii despre marea majoritate a modificarilor, in semnatura... ;)

sper sa va placa

p10105591.th.jpg p10105641t.th.jpg p10105651.th.jpg p10105661.th.jpg

p10105771.th.jpg p10105611.th.jpg p10105621.th.jpg p10105681.th.jpg

p10105701.th.jpg p10105721.th.jpg p10105861.th.jpg p10105911.th.jpg

Link către comentariu

Mie imi place,cu toate ca nu sunt adeptul negrului pe jante si pe alte ornamente per total arata ok din punctul meu de vedere.Sa o stapanesti sanatos in continuare!Astept sa montezi Bolero..stii cumva cat costa?Pt ca ma gandeam sa imi pun si eu ;)

Link către comentariu
Mie imi place,cu toate ca nu sunt adeptul negrului pe jante si pe alte ornamente per total arata ok din punctul meu de vedere.Sa o stapanesti sanatos in continuare!Astept sa montezi Bolero..stii cumva cat costa?Pt ca ma gandeam sa imi pun si eu :(

mersi...in realitate sa stii ca intoarce multe capete din cauza jantelor negre! pe bune!

ti-am lasat PM

Link către comentariu

haha!

stau in dubii alex...nu e pe lista, dar cine stie de unde rasare si asta

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super faina masina si poze, insa eu cel mai curios sunt de motor :P

Poti sa pui o poza mai detaliata cu motorul?

Daca nu te superi, am sa pun aici 2 poze cu motoare 1.6 FSI (unul de pe masina mea si unul de pe un alt FSI din Ro). Exista o diferenta intre ele, sunt curios daca observi care si la fel de curios cu care din motoare seamana al tau :)

post-74-1247603086_thumb.jpg post-74-1247603099_thumb.jpg

Link către comentariu

Una nu are tubulatura de la filtru de aer,nu? Corectati-ma daca gresesc. :ceuameni:

Link către comentariu
Una nu are tubulatura de la filtru de aer,nu? Corectati-ma daca gresesc. :D

ba ambele au... in dreapta intre cutia de la sigurante cu cea de la baterie si motor

insa al meu este ca cel din dreapta (poza 2)

iar in legatura cu chestia aia care vine deasupra protectorului de la galeria de admisie este prima data cand vad asa ceva...la motorul 1.6 FSI

o sa ma interesesz sa vad despre ce e vorba

atasez o poza care este si mai sus, insa am sa fac una mai de aproape cu motorul :)

post-50088-1247639211_thumb.jpg

Link către comentariu

Si eu am constatat cu uimire ca la modelul romanesc (poza 2) lipseste (fata de masina mea, poza 1) o conducta de plastic care ia aer proaspat de afara si il baga sub tabla aceea care acopera evacuarea... habar n-am la ce foloseste, o fi ceva special pt piata germana :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.. Sa o stapanesti sanatos!! :)

Link către comentariu

Pai, eleronul de RS face toti banii ! Ar fi ideal sa ii pui si bara fata de RS :)

Link către comentariu

are bara fata de rs ... lipseste doar eleronul ca sa fie tot kitul ^_^

Link către comentariu

Ma nene, da nearga mai e :D ...mai spalo si tu' :)

Glumesc, faina, dar pacar lipseste ceva, dar nu`mi dau seama ce :lol:

A da, farurile dark look lipsesc :o

Multi km fara incidente iti doresc in continuare ^_^

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Ma nene, da nearga mai e :) ...mai spalo si tu' :)

Glumesc, faina, dar pacar lipseste ceva, dar nu`mi dau seama ce :)

A da, farurile dark look lipsesc :)

Multi km fara incidente iti doresc in continuare :)

mersi...mersi :D ma bucur ca iti place

da..si mie mi se pare la fel...insa nu ma indur sa desfac geamul de oala farului

am vazut la niste nemti folie pe far

si-a pus si unu' la mine in oras pe geamul farului la un Crossfire, insa la praful si pietricelele din Romania...se distruge

ramane de vazut, insa nu e o prioritate

Link către comentariu
  • 2 months later...

dupa ceva pauza... in curand am sa montez si bara spate de RS

este achizitionata insa astept sa termin si portbagajul, ca vreau sa ii scot emblema si sa-i micsorez lacasul numarului de inmatriculare

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Imi plac mult si jantele. :icon_thumright:

Poate nu ar strica sa pui folie pe geamuri.

Sa o conduci cu placere.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

mersi, ma bucur ca va place

jantele intorc ceva priviri cand e spalata :)

folie nu o sa-i pun din pacate, pt ca nu sunt adeptul

si plus d-asta, nu se mai vede interiorul crem in contrast cu masina

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta, si dotarile nu sunt deloc mai prejos. Poate ne explici si noua cum ai facut cu navi-ul. Mai exact cum ai reusit sa ti-l montezi acolo. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pai navigatia se poate monta pe parbriz, are un sistem mai altfel decat restul de pe piata

am sa pun poze ca sa intelegi cum e cu ea

in legatura cu jantele am vrut sa-i fac etrierele rosii si sa-mi pun dunga de motor peste ele... dar am ramas tot la negru

Modificat de MIY
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!