Jump to content

golfuletul meu

icon

Postare recomandată

Pai ce sa zic .. Felicitari ! :icon_thumright: Pune mai multe poze .. si cu interiorul .. :P

Modificat de Sergiu.B.
Link către comentariu
  • 1 month later...

kit Rieger

jante OZ Hydra

imagine007.th.jpg

imagine009.th.jpg

post-44687-1249211328_thumb.jpg

Modificat de icon
Link către comentariu

Interiorul este frumusel ....dar la exterior mai este de lucrat ...parerea mea

Bafta si multi km fara probleme :)

Link către comentariu

Deci este GTI sau nu? :-S Ca pe spate scrie GTI si la descriere scrie 2.0i ......;)

Link către comentariu

Buna,

Fara suparare, dar din aceste poze mai greu dau seama, daca imi place masina sau nu!

In fata ai schimbat grila ai pus nuste fata-spate, interior OK, vad ca volanul s-a decojit rau, cea ce inseamna ca masina teoretic (daca vreun proprietar nu a lucrat la constructii) are peste 275.000 km reali - poate gresesc

Eu zic ca ar fi foarte fain sa faci o prezentare normala, cum face toata lumea,

-cum a ajuns la tine, cand...

-motor

-interior

-modificari

-modificari pe viitor

-etc...

...ca sa avem la ce holba.

"pozele de obicei fac totul" - probabil, dar nu aceste poze.

Asa ca asteptam mai multe poze!

Milioane de km fara probleme!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O sa pun niste poze noi sper pe saptamana viitoare, deoarece mai fac niste modificari/adaugiri la masina.

"badge"-ul de GTi nu e pus taraneste, modele de Gti mk4 sunt: 1.8 i, 1.8T i, 2.0i. Pentru cine e interesat aici gasiti putina lectura: http://uk.cars.yahoo.com/car-reviews/car-a...k4-2004795.html .

Ca si kilometrii masina are ~160.000km adusa din germania la 110.000km(pana acolo are trecuta in carte ultima revizie).

Volanul nu e chiar asa uzat, dar poza a fost facuta dupa ce am schimbat placutele si discurile, nefiind la garajul meu oricat m-as fi sters cu carpa tot am murdarit volanul :D.

Motor: AQY 2.0i 85 kw

consum: - 7/100 mers calm, linistit, pe muzica de Bach (schimbat viteza in 3000rpm)

- 10/100 mers agitat, grabit, spre serviciu, claxonat, nervi, indiferent de muzica (schimbat viteza 4500rpm)

- 13/100 naste nevasta, fugarit de politie, dat in spectacol (nerecomandat incepatorilor), numai la muzica nu mai esti atent (schimbat viteza in 6300rpm, primele 2 trepte, apoi 6000rpm)

viteza maxima: 210 km/h benzina 99 petrom + aditiv, altfel 200

toba: Pilot, final: Borla (se aude foarte frumos, ca un choper la ~2000rpm si ca o hayabusa la >3500rpm)

exterior: kit Rieger (fuste fata-spate, praguri, eleron, grila fata)

jante: Oz 17" Hydra, cu cauciucuri 225/45/17

Stopuri cu leduri FK, nu mai tin minte numele modelului

Amortizoare Sachs sport pe gaz

Discuri fata perforate si ventilate Zimmerman

interior: climatronic, volan 3 spite, scaune Recaro

Cat despre modificarile pe viitor... daca fac o sa pun poze...:D asa cum sper sa apara si cele de saptamana viitoare.

66 JOK, daca ai ai niste ideii despre exterior...trecele in randuri aici si daca sunt frumoase poate or sa apara...eu sunt deschis la ideii de modificat :D

Link către comentariu

frumoasa masinuta ta...dar mai pune poze si cu interiorul mai multe si eventual niste poze din lateral. sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente

Link către comentariu
  • 10 months later...

Cum a zis colegu dreamar, e "senzatie" masina. :vaidecapulmeu: Spor la modif. in continuare si multi km fara problm.! :blah:

Link către comentariu

Frumoasa masina,ii sta foarte bine in alb.

Doua sugestii am pentru tine:

- Colanteaza stalpi cu folie neagra

-Vopseste/colanteaza plafonul tot cu negru

O sa arate senzatie.

PS: vad ca ai schimbat si bara fatza,pare mai agresiva

Link către comentariu

Ma gandeam sa ii fac plafonul negru, la stalpi nu ma gandisem...

O vand pentru ca vreau sa incep alt proiect ;), dar nu ma pot abtine sa nu mai modific si la golfulet ceva pana o dau, e o boala ;)

post-44687-1279635907_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!