Jump to content

My Golfy 1.6 16v AZD 2002

CT-08-HLW

Postare recomandată

L-am luat pe Golfy anul trecut in vara de la un prieten. Avea 84.000 km si am dat pe ea 7000E. Avea mici probleme pe care le-am rezolvat si am mai ramas cu cateva. Urmeaza sa ii cumpar un scut metalic , vreau sa ii pun filtrul normal deoarece are unul sport , dar imi mai trebuie o piesa de la capacul motorului , bandourile vopsite in culoarea masini , si i-as schimba scaunele cu altele negre (nu am stiut ca sunt asa greu de intretinut cele gri) , si o navigatie.

Sunt foarte multumit de ea. Am inchidere centralizata , oglinzi electrice , 4 geamuri electrice , incalzire in scaune fata , clima , esp , abs , suport pahare fata , cotiera spate , jante aliaj , mp3 player sony , boxe fata-spate Crunch iluminate , amplificator Crunch Powerzone .

Modificari - Am vopsit manerele din interior , de pe usi in culoarea gri si a iesit foarte bine. Acum ma gandesc sa le fac negre.

- Manerele de pe plafon si plasticele de la consola centrala le-am vopsit negre.

- Am schimbat toate becurile din interior cu leduri.

- Ma gandesc sa fac cam tot ce se poate negu , iar ledurile din bord sa le schimb cu unele albe si ceasuri de bord albe.

- De curand am cumparat stopuri normale , deoarece vreau sa le schimb pe acestea. Am avut noroc si am gasit unele bine intretinute , frumoase si ieftine.

hpim1458.th.jpg hpim1454.th.jpg hpim1448.th.jpg p1120549q.th.jpg

p1120552.th.jpg hpim1455.th.jpg hpim1459m.th.jpg dscf0667.th.jpg

Daca mai fac modificari o sa revin cu poze.

post-37360-1246304949_thumb.jpg

Modificat de WNS
Pt a posta pozele foloseste link-ul din caseta "Embed thumbnails ..."
Link către comentariu

Felicitari! O alegere buna ai facut. Imi place culoarea :blah_:

Link către comentariu

Faina masinuta :blah_:

Pune o poza cu navigatia mai de aproape. de ce vrei sa dai stopurile astea jos? Arata chiar bine, ti-as recomanda sa schimbi pleoapele cu unele drepte si mai discrete, sa pui un filtru ca lumea si sa-i cureti clapeta de acceleratie si sa-i faci schimbu de ulei si filtre, asta dupa ce pui filtru stock.

Bafta!

Link către comentariu

Imagini noi cu sistemul audio.

p1150554.th.jpg p1150556.th.jpg p1150547.th.jpg p1150544.th.jpg p1150550.th.jpg

p1150540.th.jpg p1150541w.th.jpg p1150543.th.jpg p1150549.th.jpg p1150551.th.jpg

Imi doresc ca pana la sfarsitul veri sa achizitionez o navigatie ca aceasta.

img2117z.th.jpg

Apropo, ramele de la consola centrala sunt vopsite de mine si sunt foarte multumit de cum a iesit. Initial le facusem gri cum sunt ramele de pe margine dar mai frumos se vad negre. O sa vopsesc si ramele laterale tot negre.

Modificat de WNS
Pt a posta pozele foloseste link-ul din caseta "Embed thumbnails ..."
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut. cum ai reusit sa dai jos toata "cutia" aia de plastic ce gazduieste sertarul cu CD player si suport pahare ? ca se face cam mare in spate si nu vad suruburi. eu am vopsit toate celelalte plastice care se zgariau dar au mai ramas cele 2 panglici de la consola centrala.vreun sfat? multam!(super masina )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!