Jump to content

Golf VI Trendline 1.6 102 CP

n3mur1t0r

Postare recomandată

Masina a fost achizitionata de la PBN, de pe stoc, pentru ca nu am mai avut rabdare sa astept inca 3 luni si chiar mi-a placut configuratia. Este un Trendline cu urmatoarele dotari optionale:

• Aer conditionat Climatronic-reglare automata pe doua zone,separat stanga/dreapta
  • Pachet Secure:cotiera fata,faruri de ceata cu lumina statica de virare inclusa

Nu am obtinut nicio reducere, deoarece deja exista una (oferta Golf Attractive, s-a mai discutat pe forum: in jur de 1000-1500 EUR reducere la toate Golfurile, indiferent daca sunt pe stoc sau comandate). In schimb, am primit trusa medicala, extinctor si covorase si bineinteles nelipsita sampanie :P Dupa cum se vede in poze, nu am apucat sa merg foarte mult cu ea, s-ar putea weekendul viitor sa fac o tura pana la Craiova. Din ce am condus pana acum, pot sa spun ca este tot ce mi-as putea dori de la o masina. Silentioasa, confortabila, practica si atat de puternica cat imi trebuie mie. Pe viitor as vrea sa vopsesc oglinzile si manerele in culoarea caroseriei (candy-weiss) si sa imbrac volanul in piele (daca tot merg la Craiova, poate vorbesc cu colegul forumist Hussi, am inteles ca se pricepe). In viitorul mai indepartat, poate niste jante. Climatronicul este excelent, in maxim 10 secunde dupa ce dau drumul se simte racoare, indiferent cat de cald ar fi afara. Sistemul audio (RCD 210), desi cel mai slab dotat dintre toate, isi face treaba neasteptat de bine.

Stie cineva unde as putea sa vopsesc oglinzile si manerele ? :)

m161yrx4hcf9vybj3e_thumb.jpg hc9dnhz5if834kkzqkmq_thumb.jpg l0um0j1fo4os03lyczp_thumb.jpg lpjeaarz8z2im79e2v4t_thumb.jpg 9f19oovfg4whunroxgt_thumb.jpg 6bgnjcpm4dj8l4id6ea_thumb.jpg 77f1cu6n7i4uavhtq_thumb.jpg

Link către comentariu

Vag ca se vinde mai bine Golf 6 cu 1.6 MPI 102CP decat generatia precedenta :lol:

Sunt curios cum o sa arate un astfel de volan imbracat in piele :)

In rest, s-o satapanesti sanatos si fara incidente in trafic :P

Link către comentariu

Multumesc pentru urari, pretul a fost identic cu cel din configurator, 15.269 cu tot cu TVA.

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari! Exact asta am facut inainte sa vin acum acasa. Mi-a placut la nebunie cum se descurca masinutza in conditii de ploaie, mai ales fata de ce am avut inainte (Tico).

Chiar nu stie nimeni unde imi pot vopsi oglinzile si manerele ? :biggrin:

LE: Am incercat sa activez incalzirea oglinzilor, dar nu am reusit sa rotesc tumburusul (sau cum se numeste) in acea pozitie, care se afla in dreapta sus. Singura pozitie in care a vrut sa stea (in afara de L, 0 si R) a fost in sus. Mentionez ca nu am oglinzile rabatabile electric, deci nu mai am niciun alt simbol in afara de acestea 4.

Modificat de n3mur1t0r
Link către comentariu

Fata de G5 asta chiar imi place. Motorul insa e cam nehalit si nu f fortos. insa isi face treaba si nu te lasa la nevoie(acelasi motoras am si eu). Sa nu te sperii insa are niste trepidatii f fine la relanti!

Asteptam cu nerabdare niste jante.

Numai bine,

Irinel

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Chiar imi place, mai ales culoarea. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si sa faci cat mai multi km cu ea :D

Ca o idee: Ai putea sa ii cumperi si niste jante de aliaj de 16" macar pentru vara si sa le lasi pe astea pentru iarna ;)

Bafta!

Link către comentariu

Arata bine si pe alb, nimic de zis. Dar nu inteleg de ce nu te-ai "certat" cu ei pentru un discount.

Uita-te si la topicul meu de pe sectiune sa vezi cat am dat pe ea.

Dar sa nu te amarasc, important e ca iti place.

Cat despre jantele pe 16 poate ca n-ar da rau, dar ce te faci cu cauciucurile nou-noute ?

Link către comentariu

Pai sunt multi care isi i-au jante pe 15" si o sa gasesti cui sa le vinzi :vaidecapulmeu:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In primul rand, sa te bucuri de ea si sa n-ai parte de neplaceri !

In al doilea rand, ma tot intreb, poate citeste sineva mai informat ca mine, la varianta Trendline ce o ai si tu, se poate aduga insertia cromata de pe volan prezenta la CL sau HL ?

Te-ai uitat cumva daca usile din spate au cablajul tras ? Din cate stiu RCD210 vine cu 4 difuzoare doar in usile din fata :vaidecapulmeu: iar unele modele s-ar putea sa nu aiva cablajul tras .

Sa o stapanesti snatos inca o data si sa ai grija de ea :)

Link către comentariu

Salut, multumesc pentru urari ;)

Probabil pentru insertia cromata de pe volan trebuie adaugat pachetul crom, ce mai contine (din cate stiu) insertii cromate in grila de la radiator si pe bord.

Usile din spate au deja locase pentru difuzoare, dar nu stiu nimic despre cablaj. Oricum, eu sunt foarte multumit de sistemul audio pana acum; sunt constient ca se poate (mult) mai bine, dar chiar am fost surprins cum se poate auzi cel mai slab sistem de la ei :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!