Jump to content

scartait geam

matzocu
 Share

Postare recomandată

Si eu am niste pocnituri cand ridic geamul, zici ca se rupe si cateodata urca mai greu.Am desfacut mai demult si m-am tot uitat si am fixat geamul in suporti si cate am mai incercat,dapai nimic.O sa mai vad, poate ma mai indur si mai curat odata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

prima faza a fost intrducerea unui tub de cauciuc in chederuyl de la mijlocul portierei (unde tin "meseriasii" mana stanga si o flutura in vant) rezultataul e unul ff bun. in sensul ca tre sa dai bine in dropi ca sa mai scaratie geamul. o sa desfac si portiera sa vedem cu klemele acelel cum reusesc sa fac ceva. pana atunci, numa bine! :)

Link către comentariu

• 4 months later...
Tomoiaga Marius

apropo am umblat si eu pe la usi si am rupta folia aia alba de pe interior. ce fel de folie tre sa iau sa lipesc la usa?

apropo, inca ceva, la geamul dreapta fata am si eu o problema, coboara si se ridica in trepte, adica pe portiuni, am observat ca daca e ud geamul la coborare coboara in trepte dupa care cand il ridic se ridica fara probleme...... oare trebuie unse chederele ? ce solutie sa folosesc pt ungerea chederelor ?

Este necesar sa scrii pe trei topic-uri despre geamuri?

Modificat de taz21
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!