Jump to content

scartait geam

matzocu
 Share

Postare recomandată

sal. am o problema foarte enervanta la golfu meu. cand las geamul jos mai mult de jumatate, scartaie ingrozitor, am incercat sa pun burete dar degeaba. Va rog cei care atzi mai avut aceasta problema ...help. ms anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai incercat sa ungi macaralele?

Link către comentariu

da...am uns...dar nimic

Link către comentariu

aceiasi problema si la mine :(

am uns macaraua , am bagat pe la toate incheieturile cu o seringa ulei de drujba -- o vreme nu am mai scartait nimic

de cateva zile iara a inceput sa scartaie

din cate am vazut mi se pare ca e de la suportul care tine geamul ,pe bucatile alea de plastic :)

Link către comentariu

si la mine scartaie si nu i-am dat de cap ... nu stiu ce sa mai fac

Link către comentariu

cei de facut? ;)(

Link către comentariu

ms mult....maine ma apuc de desfacut

Link către comentariu

matzocu,ai redus geamu la tacere? :D sa stiu daca ma apuc si eu.

Link către comentariu

si eu sunt in clubul scaratiturilor de la geam. maine am de gand sa rezolv problema. desi am incercat cu un tub de cauciuc bagat in chederul de pe mijlocul usii ( de la oglinda pana la acul de la acuator). o sa revin cu rezolvarea la problema mea, pana atunci spor la scartz :blah_: :icon_thumright:

Link către comentariu

am facut si eu cum zicea colegul(danny) mai sus si merge perfect ,nu se ma aude scartaiala ,si pe deasupra am dat cu ceva ule si pe cablul ala de la macara de ridica/coboara geamul si parca merge mai binisor

Ideea: nu mai scartaie

Link către comentariu

deci la mine este cu totul alt sistem. nu am bucata aia de plastic de care sa intorc. suruburile sunt fixe. am dat cu un spray pe la toate incheieturile. vedem acuma daca mai scartaie, inca nu am mers cu ea. eu cred k a scartait de la garnitura de la geam. am dat cu spray pe ea si pare sa nu mai scartaie.acuma sa vedem.

Link către comentariu

problema rezolvata. ms pt sfaturi

Link către comentariu

daca voi ati rezolvat ar trebui sa rezolv si eu ... o sa ma apuc sapt viitoare, revin cu poze sa vedem

Link către comentariu

ma apuc si eu maine de ea.. sper sa rezolv ca si macaraua se misca cam greu...

Link către comentariu

E posibil să trebuiască curaţate doar chederele. C

Link către comentariu

exact sistemul ala il am si eu, doar k estre manual si nu electric.am un ce am uns, chedere...tot.. da vad k de ieri si pana azi, iar incepe sa scartaie. nu asa tare dar daca mergi fara muzica si esti atent....il auzi. pricum nu se compara cu ce o fost inainte. ideea este k vreau sa mai desfac odata si sa dau cu vaselina. ii mai sigur

Link către comentariu

Salut.

De cateva luni a inceput sa scartaie si la mine geamul din dreapta.Nu stiu daca si la voi face la fel dar al meu scartaie doar cand il ridic ca si cum s-ar rupe.Am verificat chederul de pietricele si nu am gasit niciuna,banuiesc ca e din cauza suportului geamului,nu e prins prea bine.Voi ce parere aveti?

Modificat de ByZ
Link către comentariu

te referi ca 'pusca' cand il ridici?

Link către comentariu

Se aude un zgomot ca si cum s-ar zgaria,s-ar sfarama...nu stiu cum sa explic.

Link către comentariu

ii de la garnitura... cand il inchiz si ii aproape sus geamu atunci face mia tare asai?

io miane tre sa fac si usa din drapta k si aia incepe sa faca figuri :)

Link către comentariu

@Matzocu : Face exact cum ai zis tu.Ce pot sa ii fac?

Link către comentariu

dai panoul jos, si scoti garnitura aia de la geam , aia interioara din plastic. ea normal intra pe usa printr-un canal. scoti garnitura si ungi bine canalul respectiv.apoi lasi geamul jos si ungi toate suruburile, in caz k ai geam manual, ungi si zimtzii aia in care intra manivela, si jos o sa ai 2 cqauciucuri in care este prins geamul...sa ungi si cauciucul ala. cam atata. cel putin asta iam facut eu si nu mai am probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!