Jump to content

VW Golf Sportline 1.9 TDI DSG

mariuslm

Postare recomandată

Salut,

Sunt nou pe acest forum si ca atare spun bun gasit intregii comunitati.

Sunt viitorul posesor al unui golf 5 (Golf Sportline 1.9 TDI DSG). Nu sunt asa mare cunoscator de masini. E cineva doritor, eventual cineva care are o asemenea masina, sa imi zica cateva cuvinte despre ea?

Va multumesc.

Modificat de mariuslm
Link către comentariu

Ti-am trimis un mail cu ce ai pe masina. Numai bine si sa o stapanesti sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

Merci Mad Cow. Astept sa se termine actele la leasing si sa ma duc sa o iau :icon_thumright:

Modificat de mariuslm
Link către comentariu
  • 10 months later...

Ma pote ajuta si pe mine cineva cu 2 informatii:

1. De unde pot cumpara si eu o trusa de ustensile si chei pentru golf 5. Vreau sa dau usile jos si aripile fata, iar suruburile au o forma mai ciudata. As dori sa cumpar chei corespunzatoare pentru asta.

2. Exista vre-un material de izolare a spatiului dintre tabla. De exemplu am probleme cu aerul care intra prin fata, se transmite pe sub aripa din fata si ajunge la usi. Zgomotul este foarte mare si ma gandesc sa izolez cumva acel spatiu de sub aripa; eventual de sub fetele usilor.

Multumesc.

Link către comentariu
lucian_90tud

Pentru 1. iti trebuie chei numite TORX. Gasesti oriunde pe la magazinele de piese auto sau de ustensile. Vezi doar sa fie Crom-Vanadium ca sa fie de calitate, ca daca nu o sa le invarti degeaba in suruburi ca se tocesc.

Link către comentariu
vasi hurghis

Eu mi-am luat o trusa ca asta post-21055-1274848894_thumb.jpg, post-21055-1274848873_thumb.jpgpost-21055-1274848988_thumb.jpg la 100 euro si am tot ce imi trebuie

Link către comentariu

Frumoasa trusa. Da si tu mai multe detalii :)

Are cumva si cheie M12?

Link către comentariu
vasi hurghis

kirkus , am cam tot ce se foloseste uzual, am luat-o de la ATU din Germania ,e chiar nemteasca ,cu 2 ani garantie . :) Sincer ,nu stiu la ce te referi ,nu stiu ce e M12 ,desi mai mesteresc.Are vreo 126 de piese , si mai este atata loc in trusa sa pun un compresor ,ceva cabluri de dat curent, un cablu de tractare si chestii din astea ce iti trebuie la drum ( nu se stie nicidata) :biggrin:

Link către comentariu

@lucian_90tud merci de info. O sa dau o fuga pe la magazinele de piese auto.

@vasi hurghis frumoasa trusa, pacat ca nu pot ajunge in Germania. Daca stie cineva pe la noi de pe unde as gasi o asemenea trusa, poate ne spune si noua.

Link către comentariu
vasi hurghis

Vorbeste cu cineva care merge in Germania , gaseste la orice magazin ATU

Link către comentariu

Am gasit. Se numesc SPLINE.

TORX sunt cele cu 6 colturi la stea.

Link către comentariu
lucian_90tud

Si tu la portiere nu ai TORX ? Eu suruburi in stea cu 6 (pt torx) am la toate portierele/cotiera/consola centrala...etc.

SPLINE ai la volan, de exemplu.

LE: am gresit eu cred, nu m-am uitat la suruburile de la portiere si aripi. Posibil sa fie SPLINE. Am crezut ca vb de cele de la fetele interioare de la usi.

Numai bine si scz daca te-am informat gresit.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!