Jump to content

Primul meu G5 4motion

Spartak

Postare recomandată

Incep prin a va saluta pe toti :D de curand am achizitionat si eu primul meu vw, care este un Golf 5 din 2007, 58000km in momentul cumparari din germanica , 1,9 tdi 105 cp, 6 trepte, 4motion...cam astea sunt detalile ( 6 trepte, 4motion ) care m-au facut sa renunt la skodita mea octavia 2 din 2005 cu acc motor si dotari elegance, 100.000 de km si sa mai adaug 1500 de euro si sa achizitionez aceasta mica fiara :ceuameni: ...la suma de achizitie in prima zi sa mai adaugat 700 de euro ce-au insemnat noile cauciucuri Good year eagle F1 pe 16 si jantele din linkul urmator:

http://www.anvelopele.ro/o_categorii/832.jpg

http://www.msw-wheels.com/wheels/30-10-gen...-full-polish/en.

masina are urmatoarele dotarii si poate ma ajuta si pe mine cineva sa imi spuna ce nivel de echipare are ...: k nu inteleg are climatronic dar nu are CB :(

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice incalzite heliomate

-10 air-baguri

-dublu climatronic

-inchidere centralizata, servo..

-abs/esp

-cd original (fara mp3 :()

-ornament praguri GTI

-cauciucuri de iarna noi michelin alpin cu jante tabla pe 15

o sa urmeze maine sau azi niste poze cu ea ...

miscarea urm : cruise control by cil :scratch:

bara fata gti by kalu :)

senzori si xenon...revin daca termin astea intr-o luna sunt smecher...:)

astept pareri despre masina eu sunt f multumit de ea...

Link către comentariu

Felicitari si asteptam cu interes pozele. Jantele par frumusele, acum depinde si cum se vad pe masina, planurile care le ai cu ea sunt bune, dar la faza cu "mica fiara :D "m-a bufnit un pic rasul, dar cine stie cu ceva modificari la motor mai ales ca ai avantajul 4motion o sa o transformi si intr-o fiara.

Spor la modificari si cat mai multi km fara evenimente nedorite "smechere" :ceuameni:

Modificat de Auras
Link către comentariu

Au venit pozele sunt cu telefonu sper sa se vada ceva :icon_thumright:

merci cip

auras asa o alint eu sper sa devina o fiaraaa...merci

post-49717-1246012319_thumb.jpg

post-49717-1246012346_thumb.jpg

post-49717-1246012382_thumb.jpg

post-49717-1246012396_thumb.jpg

post-49717-1246012405_thumb.jpg

post-49717-1246012416_thumb.jpg

post-49717-1246012424_thumb.jpg

post-49717-1246012442_thumb.jpg

post-49717-1246012453_thumb.jpg

Link către comentariu

jantele alea le-am vazut pe un passat de pe langa piata dr taberei, pe el dau super bine si ele in sine mi se par belea. acum sa vedem cum vin la tine.

dupa scaune pare TL nivelul de echipare.

Link către comentariu

Ti-am trimis un pm pentru extrase ... Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Misto culoare :D

Oare masina ta si a mea sunt "surori" la codul culoarii ?! :D

Ca si colegul mandelu, cred ca gama de echipare e TL, de aia nu ai tu Bord Computer :D

Climatronicul este o dotare optionala, deci nu poti sa considerii dupa el, ce echipare are o masina :)

Ca sa lamuresti exact problema, uitate in portbagaj la compartimentul rotii de rezerva sau in cartea masina ca trebuie sa fie un sticker lipit cu niste coduri PR si vei afla nivelul de echipare :cool:

Infara de lista ta de modificarii, ti-as recomanda sa vopsesti bandourile de pe usi in culoarea caroseriei

Iar daca tot iti pui bara fata de GTI incearca sa-ti pui si prelungirea spate tot de la GTI, dar nevopsita ca sa vina se fie in ton cu pragurile ^_^

Oricum sa o stapanesti sanatos, sa NU ai parte de incidente cu ea si bafta la modificari :icon_thumright:

:D safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Echiparea este Trendline.

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. Ramane sa mai discutam despre upgrade-ul la Cruise Control, poate chiar la BC+. Mai intai trebuie sa afli ce cod are calculatorul coloana volan!

Keep in touch!

Modificat de Cily
Link către comentariu

Pai sa-i puna vag-ul pe ea si va vedea imediat ce cod are calculatorului ala :D

Link către comentariu

cil ma vad cu alex miercuri cred pt coduri el nu e in romania si maine plec si eu si ma intorc miercuri :D multumesc pentru urari la toata lumea ;)

merci riddler de fapt vopsitu bandourilor si oglinzilor o sa il fac prima data uitasem sa il trec :) iar in spate nu stiu cum sa fac imi place cum vine fusta aia si sfarsitul de la esapament cred ca e schimbat de proprietar sau pus peste ...

Link către comentariu

Echiparea este clar trendline, iar fusta spate si evacuarea asa sunt din fabrica pe 4motion.

Jantele nu arata rau deloc, dar parca e cam puternic contrastul de la negru de pe interiorul lor si spitele polishate-sau poate mi se pare mie de la poze.

Pune mana si muta de pe mansonul de la schimbator si plasticul de pe tunelul central braduletul ala ca s-ar putea sa plangi dupa ce o sa iti manance plasticul.

Link către comentariu

pe aceasta cale tin sa ii multumesc f mult lui Mad cow pentru extrasele trimise pe email ....sunt f de folos..si o intrebare ce inseamna spre exemplu:

-speed-relatedvariable steearing assist?? si W/o??merci ink odata

Link către comentariu

Spune ca directia e asistata iar forta necesara rotirii variaza in functie de viteza de deplasare.

Link către comentariu

aha e tare asta un sistem destul de bun :) merci cda si mad ink odata

Link către comentariu

Am o curiozitate: cum fuge in comparatie cu Octavia? Asta tinand cont de motorizarea identica, insa tractiunea integrala fura din puterea motorului.

Link către comentariu

sincer nici nu stiu ce sa zic parca la demaraj e mai iute dar dupa nu prea...

Link către comentariu

si uite asa revin dupa o calatorie mai lunga, aseara stateam eu pe un site de licitatii si am gasit pachetul foliatec la pretul de 60 ron am sunat am luat unul galben :Driver: asta mi-a placut am vruut sa fie contrast si dupa 4 ore uite ce a iesit, mentionez k este prima oara cand fac asta si am facut totul singur .. nu stiu ce a iesit va las pe voi sa comentati :D

post-49717-1246620058_thumb.jpg

post-49717-1246620065_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine etrierii vopsiti! :)

Din ce a fost compus pachetul foliatec cumparat de tine doar cu 60 RON? Chiar sunt curios sa aflu, pentru ca eu am dat 120 Ron impreuna cu un coleg de pe forum.

P.S Da si tu telefon cand ai timp sa-ti spun cateva lucruri referitoare la ce am discutat noi pe messenger in legatura cu acel upgrade.

Modificat de Cily
Link către comentariu
Arata bine etrierii vopsiti! :)

Din ce a fost compus pachetul foliatec cumparat de tine doar cu 60 RON? Chiar sunt curios sa aflu, pentru ca eu am dat 120 Ron impreuna cu un coleg de pe forum.

P.S Da si tu telefon cand ai timp sa-ti spun cateva lucruri referitoare la ce am discutat noi pe messenger in legatura cu acel upgrade.

pai avea in el un spray pt curatat, o cutie cu vopsea si una mai mica cu o solutie galbuie transparent..si un pliant care iti spunea cum sa faci..baiatu cumparase mai multe din germanina si nu avea ce face cu ele am dat 60 ron :D mai are 2 cutii cred argintii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!