Jump to content

My weekend car...or my little beast

Razvan Gavan

Postare recomandată

legat de evacuare mi se pare ca suna cam prea subtire pentru un v8....dupa mine un v8 ar trebui sa sune asa mai gros mai rau...

Link către comentariu
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

31

• Calin78

6

• unuser

6

• lucianwwl

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

;) depasirile pe linie continua si remarca(impresiile) cum ca nu trebuia sa isi ia omu logan,ca ce o fost in mintea lui,spun multe despre proprietarul acestui minunat S6.pacat.

Aceasta replica pe un forum unde se prezinta masini Vag este perfect potrivita. Consider ca ai postat pentru ca nu aveai ce face. Faptul ca eu depasesc pe linie continua este un lucru care probabil 80% din soferii din Romania il fac dar nu il recunosc niciodata. Am 10 ani de condus si nu am avut sau nu am cauzat nici un accident si depasirile care le-am facut le-am facut doar in zone de acest gen unde chiar sunt 100% convins ca nu pot pati eu sau altcineva ceva. Referitor la Logan, daca nu ai observat, mergea cu 40-50 la ora intr-o zona cu limita de viteza de 70km/h fara un motiv plauzibil. Referitor la proprietarul acestui minunat S6 te rog sa te abtii ca nu ma cunosti si nu e cazul sa judeci oamenii pe acest forum.

e roman mai...ce vrei??? sa mearga regulamentar ca si cum ar merge in strainatate??? aici e acasa;) super tare masina mai putin sunetu...parerea mea e sai schimbi evacuarea sa sune mai a V8 nu asa dubios cum suna acuma

Spre surprinderea ta, eu chiar merg regulamentar si nu am nici o amenda de viteza sau de depasiri sau mai stiu eu ce....Nu stiu in cate tari ai fost tu pana in prezent, dar cred ca nu stii despre ce vorbesti daca tu sustii ca in alte tari se merge regulamentar....Si da, sunt roman, la fel ca si tine, la fel ca si altii de pe acest forum insa nu are nici o legatura cu stilul de condus sau cu mentalitatea. V8-ul nu va suna niciodata ca un V8 american daca la asta te referi...Cei de la Audi nu au avut niciodata intentia sa imite sau sa faca un V8 american. Suna a S6e nemtesc.

Baieti aici se vorbeste despre masina omului, nu despre felul cum conduce..daca lui ii place sa depaseasca pe linie continua cand e liber treaba lui, ca doar nu va lua voua permisul. Cat priveste evacuarea eu cred ca suna perfect pentru un S6 4,2 V8 :P . Asa ca hai sa laudam masina omului nu sa blamam felul lui de a o conduce pentru ca la urma urmei e masina lui, permisul lui, banii lui >> nu cred ca e teribilist sa faca genul asta de depasiri la risc, cel,putin asa reiese din filmulete. Numai bine

Nu trebuie nimeni sa laude masina, are fiecare dreptul la parerea lui. Ai dreptate, nu sunt teribilist, cred ca dintre prietenii mei sunt singurul care nu am ramas niciodata fara permis...

Felicitari pentru masina, e intr-un mare fel, dar sunt curios cum dormi noaptea fara CASCO cu asemenea bolid in parcare?

Apropo, ai probleme cu afisajul BC, sau e de la poza?

PS. Baieti, haideti sa nu fim lupi moralisti, depasirea aceea pe linie continua a fost facuta prudent si RAPID (la asemenea monstru de motor, cred si eu).

Masina sta intr-un loc pazit. Bc-ul are niste linii moarte cand e cald afara...

Cata ipocrizie in posturile unora... n-au nimic de zis la subiect, dar gasesc ei sa comenteze ceva...

No comment...

Link către comentariu

Vinzi cumva bijuteria ? Oricum e o masina deosebita, de care ar fi pacat sa nu te bucuri , plus de asta ai tot respectul meu ,mai ales ca este o masina greu de intretinut, cu niste taxe destul de mari. Asa ca tu continua sa te bucuri de asfalt bun, si de herghelia de sub capota si nu pleca urechea la vorbele colegilor nostri care pur si simplu, critica fara a se afla intr-o conjunctura reala. ;)

Link către comentariu

Am avut intentia de a o vinde pentru ca nu prea ma bucur de ea, dar am decis sa o tin si sa o dau doar in cazul in care imi pot permite un RS6 sau RS4. Merci mult pentru urari.

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

Razvan felicitari pentru masina si intr-adevar este o masina de tinut iar daca proprietarul poate sa o intretina corespunzator poate ajunge de colectie sau de prezentat la auto-show-uri.

:) Sincer daca comiteam o ilegalitate nu o postam... :) aici ai gresit tu, nu cei care au comentat. No offence!

Multi km fara probleme!

Link către comentariu
legat de evacuare mi se pare ca suna cam prea subtire pentru un v8....dupa mine un v8 ar trebui sa sune asa mai gros mai rau...

In Europa exista norme de poluare fonica, in America nu. De aceea v8-urile americanilor suna mult mai puternic decat cele din Europa

Felicitari pentru masina, un sfat daca imi permiti: nu o vinde, e o masina pe care nu o vezi zi de zi. RS6 si RS4 tot mai vezi, dar eu personal nu am vazut multe S6 modelul tau

Link către comentariu

nui vorba ca e nemtesc...mercedesu e nemtesc si v8 de la ei suna mult mai gros decat asta al tau....cel putin asa am auzit eu.......

Link către comentariu

Daca bagi un ochi pe youtube vei vedea ca toate S6-urile suna asa ascutit. Dar daca esti pun pe critica nu cred ca vei percepe asemanarea

Link către comentariu

Ai schimbat amortizoarele fata?

De aceea v8-urile americanilor suna mult mai puternic decat cele din Europa

Suna frumos pt. ca majoritatea is motoare Hemi. Un motor V8 clasic nu va suna in veci ca un V8 Hemi.

Modificat de Calin78
Link către comentariu
Daca bagi un ochi pe youtube vei vedea ca toate S6-urile suna asa ascutit. Dar daca esti pun pe critica nu cred ca vei percepe asemanarea
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!