Jump to content

My weekend car...or my little beast

Razvan Gavan

Postare recomandată

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

31

• Calin78

6

• unuser

6

• lucianwwl

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

tie ti se pare asta o masina chinuita? este facuta pentru accelerari brutale....

Link către comentariu

Beton... dar chiar nu schimba nimeni titlul topicului(reloaded) ? :)

Link către comentariu

Impresionant..dar daca as fi in locul tau in loc sa fac filmulete as incerca sa rezolv eroarea aia de pe BC.

P.S Imi place volanul,nu-mi place capacul de AIRBAG :(

Link către comentariu

Ce eroare ?! :)

Calitatea filmului isi spune cuvantul, aia nu e o eroare ci e martorul pt proiectorul de ceata spate ;)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si benzina cat mai multa ca vad ca ai nevoie. Din ce an este? Si cel mai misto lucru este ca e un variant. Lumea habarnista zice ca uitel si pe asta cu hambarul dupa el si cand colo le face mucii nod la cravata (scuzati expresia), dar asta este sentimentul.

Link către comentariu
Ce eroare ?! :wub:

Calitatea filmului isi spune cuvantul, aia nu e o eroare ci e martorul pt proiectorul de ceata spate :)

Eu zic ca atentioneaza ca e ceva in neregula cu autolevelingul. Daca te uiti cu atentie are niste sageti si un semnul exclamarii in interior.Din punctul meu de vedere e o eroare.Nu am vazut martor de stop ceata care sa fie atat de mare.

Link către comentariu

E autolevelingul de la xenoane. Am un senzor in bara la care imi da eroare. Nu stiu exact cum sa il rezolv.

Link către comentariu

buna idee ;) dar intai trebuie sa stiu care e. unde e, ce cod are, cat ma costa...etc

Beton... dar chiar nu schimba nimeni titlul topicului(reloaded) ? :D

Ce ai tu cu titlul ca nu inteleg?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Azi a primit:

Filtre Mann aer, polen, benzina, filtru ulei + ulei Castrol RS, bujii, buduf planetare + capete planetare fata, senzor supensie pe stanga, placute fata+spate ATE si totul e ok :rolleyes:

Errors free :(

08092009479.jpg

Link către comentariu
O curba luata la 100km/h unde in zona Cheia- Valenii de munte. A se observa sunetul :D

http://www.youtube.com/watch?v=qonm45mdiJ4

Plecare de pe loc pana la xxx km/h

Audi S6 + Vw Polo GTI + Peugeot 307 :)

Traseu Cheia - Brasov :blah:

http://www.youtube.com/watch?v=XIMqmq4HTvY

Peugeot 307 + Polo GTI + Audi S6 :)

Banuiam ca am gresit forumul....acum sunt sigur

:D depasirile pe linie continua si remarca(impresiile) cum ca nu trebuia sa isi ia omu logan,ca ce o fost in mintea lui,spun multe despre proprietarul acestui minunat S6.pacat.

Link către comentariu
:icon_thumright: depasirile pe linie continua si remarca(impresiile) cum ca nu trebuia sa isi ia omu logan,ca ce o fost in mintea lui,spun multe despre proprietarul acestui minunat S6.pacat.

e roman mai...ce vrei??? sa mearga regulamentar ca si cum ar merge in strainatate??? aici e acasa;) super tare masina mai putin sunetu...parerea mea e sai schimbi evacuarea sa sune mai a V8 nu asa dubios cum suna acuma

Link către comentariu

Baieti aici se vorbeste despre masina omului, nu despre felul cum conduce..daca lui ii place sa depaseasca pe linie continua cand e liber treaba lui, ca doar nu va lua voua permisul. Cat priveste evacuarea eu cred ca suna perfect pentru un S6 4,2 V8

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Felicitari pentru masina, e intr-un mare fel, dar sunt curios cum dormi noaptea fara CASCO cu asemenea bolid in parcare?

Apropo, ai probleme cu afisajul BC, sau e de la poza?

PS. Baieti, haideti sa nu fim lupi moralisti, depasirea aceea pe linie continua a fost facuta prudent si RAPID (la asemenea monstru de motor, cred si eu).

Modificat de Ionutd
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!