Jump to content

My weekend car...or my little beast

Razvan Gavan

Postare recomandată

Merci mult!

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

31

• Calin78

6

• unuser

6

• lucianwwl

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

legat de faruri, as alege o varianta gen golf 4 aniversar - doar lupele cromate, restul negru. fara drl sau angel eyes

Link către comentariu

Felicitari pentru bolid ! Macar aici o sa ai parte de niste comentarii serioase nu pertinente, pline de frustrari ca dincolo :icon_cry:.

Link către comentariu
Razvan Gavan

Ieri am curatat toate ornamentele cromate pentru ca erau patate si bordul si toate cele din interior.

01072009434.jpg

01072009436.jpg

29062009424.jpg

29062009425.jpg

29062009426.jpg

29062009427.jpg

29062009428.jpg

29062009429.jpg

29062009430.jpg

29062009431.jpg

30062009432.jpg

30062009433.jpg

Link către comentariu

foarte bine arata acum!

zi-mi si mie, cu ce ai curatat ornamentele cormate?

merci

Link către comentariu
Razvan Gavan

Pai pozele de mai sus sunt cu cele patate, inca nu am pus si rezultatul :(. Le-am curatat cu SONAX Chrome si mult frecat. O sa fac si o sa pun poze cu ele si dupa sa vezi rezultatul.

Link către comentariu

mi s-au parut mie cam murdare, dar am zis ca sunt pozele slabe! :(

in stanga valanului, sub blocul de lumini ce se afla? vad ceva diferit!

Link către comentariu

draguta masina !

singurul dezavantaj ca si la a mea , este greutatea ridicata...:)

Link către comentariu

Superba machineta, sa va stapiniti sanatosi! Dar fa ceva cu scaunele alea ca strica peisajul. Si daca ajungi pe la George poate ii aduci aminte si de problema mea.

Link către comentariu
Razvan Gavan
mi s-au parut mie cam murdare, dar am zis ca sunt pozele slabe! :(

in stanga valanului, sub blocul de lumini ce se afla? vad ceva diferit!

Banuiesc eu ca in Germania foloseste la apelarea rapida prin telefon a diferitelor servicii - salvare, asistenta tehnica, etc

Link către comentariu

spune-mi si mie de unde ai luat SONAX, eu tot caut pe net fara raspuns ...

Link către comentariu

Sonax gasesti la Real, au toata gama de produse.

@Razvan, inainte de a te apuca de liniute si accelerari 0-100, fa-i mai bine o inspectie tehnica. Si lasa masina asa cum e, nu te apuca sa-i faci modificari, arata bine asa cum e acum.

Modificat de Calin78
Link către comentariu
Le-am curatat cu SONAX Chrome si mult frecat. O sa fac si o sa pun poze cu ele si dupa sa vezi rezultatul.

Abia le astept! Pozele. Pt ca am folosit si eu produsul SONAX CHROME- & ALUPASTE si nu a facut nici o branza! :) Elementele cromate au ramas la fel de albe de la solutiile de spalat.

Le-ai dat cumva jos de pe masina ca sa le cureti?

Link către comentariu
Razvan Gavan
spune-mi si mie de unde ai luat SONAX, eu tot caut pe net fara raspuns ...

Dan Groza, importa sonax. Daca ai nevoie iti dau tel lui.

Sonax gasesti la Real, au toata gama de produse.

@Razvan, inainte de a te apuca de liniute si accelerari 0-100, fa-i mai bine o inspectie tehnica. Si lasa masina asa cum e, nu te apuca sa-i faci modificari, arata bine asa cum e acum.

Am facut inspectie, deja am comandat ulei, filtre, role, curele, 2 brate si cam atat momentan.

Abia le astept! Pozele. Pt ca am folosit si eu produsul SONAX CHROME- & ALUPASTE si nu a facut nici o branza! :blah_: Elementele cromate au ramas la fel de albe de la solutiile de spalat.

Le-ai dat cumva jos de pe masina ca sa le cureti?

Nu, dar au iesit impecabil dupa parerea mea. Iti recomand sa folosesti un servetel + pasta si multa frecare. Cu carpa nici la mine nu a dat rezultat.

Link către comentariu

merci pt info! incerc de dimineata la real!

ale mele sunt ALBE acum, nici urma de crom .. ciudat e ca doar cele de pe usi sunt afectate, cele pe caroserie sunt ca noi!

cat te costa distributia pt racheta? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Nu, dar au iesit impecabil dupa parerea mea. Iti recomand sa folosesti un servetel + pasta si multa frecare. Cu carpa nici la mine nu a dat rezultat.

Si cum ai facut sa nu "raschetezi" cu solutia aia, care e destul de abraziva, cum era tix-ul candva, si vopseaua de pe usi? Ai izolat cu banda adeziva cumva ornamentele cromate fata de usa?

Si eu tot cu o carpa am incercat, desi nu vad care ar fi diferenta intre carpa si servetel...

Link către comentariu
Am facut inspectie, deja am comandat ulei, filtre, role, curele, 2 brate si cam atat momentan.

comanda si amortizoarele fata

Link către comentariu
Razvan Gavan

Am izolat cu banda de hartie ce inseamna vopsea, si am frecat :lol: Uite rezultatul:

01072009099.jpg

01072009100.jpg

01072009101.jpg

01072009102.jpg

Link către comentariu

la real aveau pt piele, plastic, vopsea, etc ... numai pt crom nu! :)

au iesit bine ale tale!

Link către comentariu
Razvan Gavan

Dupa ce opresc motorul, clima inca sufla aer desi tot displayul este stins. Sufla aer abia sesizabil....E un feature de care eu nu stiu?

Link către comentariu
Razvan Gavan

O filmare de la prietenul Rosonic :icon_thumright: Foaaaarte frumos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!