Jump to content

Jetta

buca_daniel

Postare recomandată

DNA ?! :D

Ai tangente cu domni de pe-acolo ?! :blink:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• buca_daniel

26

• rex

4

• vali_devill

4

• paul_e88

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

DNA ?! :lol:

Ai tangente cu domni de pe-acolo ?! :blah_:

Absolut niciuna... Scuzati absenta...

Frumoasa masina si extreme de dotata. Multi kilometrii fara probleme.

Vin si eu cu rugamintea sa faci si poze cu interiorul.

Propunere: Eu a-si pune mai degraba 1,4 TSI 170Cp in loc de 1.9TDi 105CP in semnatura ;) !

Mersi frumos pentru urari.... Am modificat... :)

Salutare :).

In primul rand as vrea sa te corectez (daca imi permiti): Motorul tau are compresor si o singura turbina.

Ai spus ca masina era pentru state si vroiam sa te intreb daca are climatronic (din cate stiu eu climatronicul e optional numai pt CLI)?

Apoi as mai vrea sa te intreb: sunt mari probleme cu inmatricularea?

Sa o conduci sanatatos!

Mersi frumos .... mai ales pentru corectare ...

Da, masina are si climatronic... iar privitor la inmatriculare : cu exceptia faptului ca in romania nu se pot face numere la comanda (ma refer la dimensiuni), am fost obligat ca pe spate sa iau din acela pentru jeep-uri sau tir-uri. la partea de jos este cu vreo 2-3cm mai mare si "atarna" un pic...

:D

E cumva cumparata de la GENERAL BUSINESS CAR?

Apropo, uite ce mai au astia:

http://acasa.mobile.ro/home/showDetails.ht...hicleType=false

Foarte interesanta toata partea frontala si mai ales interiorul :blink: o combinatie inedita intre G4 si G5.

Scuze inca o data pentru offtopic. Daca cineva din echipa de moderare considera ca acest post ar putea fi o reclama, se poate edita sau sterge.

Masina este cumparata de la Midocar....

Nu ai fost off topic... chiar vreau sa primesc si alte pareri...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Fratilor..... in sfarsit m-am hotarat sa ii fac cateva modificari... am nevoie de ceva sugestii pentru ai marii puterea. Ma gandeam la intecooler, blow-off valve, evacuare... HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLPpppp

Link către comentariu

Poi in primu rand felicitari pentru bijuterie!! In al doilea rand , zic sa "incepem" cu o incalzire usoara, si anume cu un soft bun. Stii tu la cine... Castigi cam 30 de cp si mai important niste Nm seriosi.

Eu cam asa as incepe... dupa care niste modificari hardware daca nu esti multumit, desi ma indoiesc... :)

Radu

Link către comentariu

imi poti recomanda un soft bun? din punctul meu de vedere as avea doar doua posibilitati : abt sau revo.

nu-ti mai ajung 170 de caluti, deja? :)

se spuna ca chiar daca ai .... tot ai vrea mai mult =)) :D

ce parere aveti?

post-15942-1251964168_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu cred ca tot timpul voi dori mai multi cai :lol:.

Referitor la poza: arata mai bine stock :P.

Referitor la soft sfatul meu e sa intrebi in cat mai multe locuri. Eu sunt extrem de multumit de ce firma am ales (Revo) si nu as alege alta, dar e bine sa nu te iei dupa X sau Y si sa te interesezi cu adevarat, iar apoi sa iei o decizie.

Modificat de rex
Link către comentariu
  • 1 month later...

Si eu conduc o masina de servici, Jetta Comfortline 1.4TSI/170CP DSG6... Deja am aproape 12.000 km cu ea (e si masina de drive test) si tot ceea ce pot spune este ca masina isi merita fiecare banutz. Chiar aseara mi-am dus 2 prieteni prin oras (Alba Iulia) care au fost foarte impresionati de cum merge... (o puteti vedea pe weltauto.ro)

VW scoate acum 1.2TSI/105 CP - va echipa Golf-ul VI si Noul Polo... Apropo de Noul Polo - Polo GTI va avea motorul 1.4TSI/170CP. L-am vazut acum 2 luni la Wolfsburg si e super tare masinutza.

Apropo de masini tari, Noul Touareg (2011) va fi foarte reusit, la fel si Noua Jetta si Noul Passat.

Toti cei care indragiti marca asta, asteptati-va numai la lucruri bune si foarte bune.

Modificat de erider
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, cand imi cautam si eu ma uitam si la Jetta :vaidecapulmeu:

Despre soft si eu iti recomand cu caldura REVO :) Este o firma top si o sa ai suport technic tot timpul si la orice ora pentru eventuale modificari ulterioare :biggrin: Nu stiu cum e la motorul 1.4 TSI dar la 2.0 TFSI downpipe-ul este foarte restrictiv. Oricum sunt convins ca daca o sa schimbi evacuarea integral va fi o diferenta mare :biggrin: Spor la treaba

Link către comentariu
  • 2 months later...

Hello tuturor ...

Primele modificari estetice ...

Astept parerile voastre ....

Stima ....

post-15942-1262951320_thumb.jpg

post-15942-1262951326_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pt masina, ai luat o configuratie super, dar nu imi place eleronul ala, mai bine incercai cu un eleron bagheta subtire. Bafta la modificari si cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Eleronul este original VW ... si este singurul model care il au pentru jetta ... saptamana viitoare cand o scot din service o sa iti pot da si codul ...

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, iar motorul de 1.4 este o bijuterie :D

Daca vrei sa te apuci de ceva modificari incearca sa te axezi pe unele chestii zic eu destul de importante:

- daca vrei sa-i faci un tuning exterior pune accentul pe jante, suspensie (eleronul e ok insa cu suspensia stock arata nasol ca e ridicata de fund), incearca sa faci niste simulari intai sa vezi cum vine si apoi apuca-te de treaba, oricum important e sa-ti placa tie :)

- daca vrei sa-i faci niste modificari la motor schimba admisia,un BOV nu stiu cat e de recomandat pt 1.4, un downpipe+evacuare completa apoi un soft bun.

Eu unul asa as proceda :) Just my opinion !

Spor in continuare la modificari

Link către comentariu

cu ce ai colorat stopurile? men masina ta e bestiala, motorul e de vis si apreciez ca e mauala, dotari la discretie, daca mai era si neagra sau alba era geniala masina

Link către comentariu

Ti-au furat emblema? :)

Stopurile aratau mult mai bine daca erau un pic rosiatice,nu mi se pare ca se potrievsc cu masina..cred ca mergea mai bine un eleron lamelar ..fiecare cu gusturile lui,dar a pierdut din eleganta pe care a avut-o atunci cand era noua..

P.S De ce nu ii pui leduri si in stopurile de pe portbagaj?Mai ales acum ca abia se mai vad..

P.S 2 In Ploiesti am vazut o Jetta cu numere de America care avea stopuri cu becuri normale,iti pun o poza poate cauti pe E-Bay daca iti plac. In realitate sunt f interesante! :D

post-20287-1262982531_thumb.jpg

post-20287-1262982608_thumb.jpg

post-20287-1262982691_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Felicitari pentru masina, iar motorul de 1.4 este o bijuterie :D

Daca vrei sa te apuci de ceva modificari incearca sa te axezi pe unele chestii zic eu destul de importante:

- daca vrei sa-i faci un tuning exterior pune accentul pe jante, suspensie (eleronul e ok insa cu suspensia stock arata nasol ca e ridicata de fund), incearca sa faci niste simulari intai sa vezi cum vine si apoi apuca-te de treaba, oricum important e sa-ti placa tie :)

- daca vrei sa-i faci niste modificari la motor schimba admisia,un BOV nu stiu cat e de recomandat pt 1.4, un downpipe+evacuare completa apoi un soft bun.

Eu unul asa as proceda :) Just my opinion !

De unde pana unde e ridicata de fund? are suspensie sport din fabrica, sta foarte bine pe roti..

In legatura cu modificarile, ea arata foarte bine din fabrica, nu stiu daca ai fi avut ce sa ii faci, deja incepe sa para exagerat cu eleronul. Insa daca tie iti place, nu conteaza.. In legatura cu jantele, nici sa nu te gandesti sa le schimbi. :icon_thumright:

Modificat de paul_e88
Link către comentariu
cu ce ai colorat stopurile? men masina ta e bestiala, motorul e de vis si apreciez ca e mauala, dotari la discretie, daca mai era si neagra sau alba era geniala masina

salut. stopurile au fost lacuite si bagate in cuptor, in service la VW. mersi. neagra nu stiu daca mi-ar fi placut, alba am mai vazut, dar niciuna bej modificata.

Felicitari Dani ptr . masina . E superba .

Sarut mana pentru urari. Si totusi inca nu e gata.

Felicitari pentru masina, iar motorul de 1.4 este o bijuterie :Driver:

- daca vrei sa-i faci un tuning exterior pune accentul pe jante, suspensie (eleronul e ok insa cu suspensia stock arata nasol ca e ridicata de fund), incearca sa faci niste simulari intai sa vezi cum vine si apoi apuca-te de treaba, oricum important e sa-ti placa tie :unsure:

Eu unul asa as proceda :D Just my opinion !

Salut si mersi pentru urari.

- jantele nu o sa le schimb, in schimb as vrea sa le polisez pe partea interioara sau complet si sa le vopsesc in culoarea masinii sau o tenta mai inchisa.

- suspensia este deja sport din fabrica, si este destul de rigida pentru drumurile noastre. Ridicata de fund nu este.

Recomanzi vreun kit de admisie, si ceva date despre un downpipe si o evacuare?

Mersi si :( safely!

Link către comentariu

Downpipe si evacuare clar de la Milltek. Se gaseste pt. G5 1.4 tsi 170, deci cred ca ar trebui sa se potriveasca si la tine :( Admisie pentru Tsi de 170bhp nu stiu daca este ceva dedicata, bolt on, dar sigur se paote adapta o tubulatura si un filtru bun. Si apoi soft..stage 2 :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

si cam asa arata acum ...

urmeaza un sistem audio de la focal ... si o insonorizare dynamat ....

post-15942-1264944712_thumb.jpg

post-15942-1264944720_thumb.jpg

post-15942-1264944726_thumb.jpg

post-15942-1264944731_thumb.jpg

post-15942-1264944738_thumb.jpg

post-15942-1264944745_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

te rog daca poti sa imi dai si mie toate detaliile privind trebsoara de la kufatec.ce face si cati bani este...am aceeasi motorizare ca si tine si ma roade rau.interesant ar fi fost sa gasim o treaba cum aveqa voinea de vanzare pt tdi uri.afisa caii putere folositi in momentul respectiv si nm.multumesc de orice info,aici sau pe pm.brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!