Jump to content

Jetta

buca_daniel

Postare recomandată

Undeva la inceputul mai, m-am hotarat sa imi iau masina personala (practic de weekend si de vacanta). ;) Incepusem sa ma satur un pic de masina de servici : un VW Jetta CL 1.9TDI 105+CP :lol: . Si totodata vroiam sa imi fac un cadou de ziua mea.

Ghiciti ce mi-am luat ???!!!

TOT UN VW JETTA, dar cu urmatoarea configuratie :

1.4 TSI 170CP M6

Pe langa dotarile standard mai are :

2. Alarma antifurt "Plus" - cu imobilizator electronic, senzor de supraveghere interioara, sirena back-up si sistem antiremorcare, cu deschidere individuala a usilor.

3. Faruri bi-xenon, inclusiv instalatie spalare faruri

4. Jante "Avignon" Volkswagen Individual- 4 jante din aliaj usor 7Jx 17, sterling silver, cu anvelope 225/ 45 R17, inclusiv suspensie sport si suruburi antifurt.

5. Lumini si vizibilitate III-oglinda retrovizoare interioara cu sistem automat antiorbire,lumini la picioare fata,functie Coming home/leaving home,senzor de ploaie,inclusiv lumini de drum permanente

6. Pachet confort - monitorizare presiune pneuri, pilot de parcare fata-spate cu avertizare acustica, tempomat

7. Pachet Design Volkswagen Individual- bare de protectie fata/ spate in culoarea caroseriei, cu design sport

8. Privacy - Glass - luneta si geamuri laterale spate in tenta verde cu pana la 65% absorbtie a luminii

9. Radio "RCD 510"cu MP3 ,10 incinte acustice,CD-changer pentru 6 CD-uri,VW sound system

10. Scaune fata incalzite-indicator bord pentru semnalizarea nivelului minim al lichidului de spalare,instalatie spalare faruri,duze pentru spalarea

parbrizului incalzite

11. Sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii - ESP (inclusiv ABS,EDS,ASR)

12. Volan multifunct.din piele in 3 spite,maneta frana de mana si levier schimbator de vit.imbracate in piele,comenzi pentru radio si tel.,computer de bord Plus,aer condit.Climatronic cu reglare pe 2 zone de temp.,scaun pasager regl.pe inaltime si complet rabatabil,sac de schi si snowboard,scaune fata incalzite,indic. nivel lichid spalare parbriz,instal.spalare faruri,duze spalareparbriz incalzite

Ce parere aveti?

post-15942-1245948383_thumb.jpg

post-15942-1245948388_thumb.jpg

post-15942-1245948393_thumb.jpg

post-15942-1245948396_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• buca_daniel

26

• rex

4

• vali_devill

4

• paul_e88

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte frumoasa masina...no comment...nu ii poti gasi defecte :lol: sa o folosesti cu placere si km cat mai multi fara probleme ;)

niste poze cu interiorul asteptam :)

Link către comentariu

Este adusa din state? Dupa locul prevazut pt numarul spate m-am gandit ... :D Frumoasa din toate punctele de vedere. O masina care merita lasata asa pentru ca le are aproximativ pe toate. Doar daca te pasioneaza, ti-as da o parere ce as face eu... jante pe 18 si o suspensie reglabila :)) Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Mai mult decat impecabila! Foarte frumoasa culoarea si pachetul sport,xenonul OEM,motorul cred ca merita si el un DSG7 dar aia e,e buna si asa!Sa o stapanesti sanatos!Sa ai grija de ea!

P.S Am vazut una identica cu a ta azi prin fata blocului meu ,condusa de o doamna. Asteptam mai multe poze si multe multe impresii (bune sper). :))

Link către comentariu

Frumoasa masina si extreme de dotata. Multi kilometrii fara probleme.

Vin si eu cu rugamintea sa faci si poze cu interiorul.

Propunere: Eu a-si pune mai degraba 1,4 TSI 170Cp in loc de 1.9TDi 105CP in semnatura :)) !

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!Am vazut una ca a ta pe alb,intr-adevar pachetul ala individual o face sa arate intr-un mare fel.Cati mai multi km fara evenimente neplacute!S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ghici care-mi place mai mult dintre alea 2? :)

Felicitari!

Cateva impresii despre motor?

Link către comentariu

intreb si eu .. era pt US?

felicitari pt motorizare!

... cumva are kit-ul Votex, sau ce e cu prelungirea aia bara fata? tare!

Link către comentariu

Super masina! Foarte tare motorizarea!

lucianwwl Fusta e cea stock de pe GTI ED 30 sau GTSport-ul din De

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Este foarte tare echiparea si motorizarea.

De curiozitate de ce n-ai luat tot diesel?

Link către comentariu
Super masina! Foarte tare motorizarea!

lucianwwl Fusta e cea stock de pe GTI ED 30 sau GTSport-ul din De

Mmm..nu e aia. Seamana, dar nu e, bara de jetta are bandourile deasupra farurilor de ceata, nu e ca la golf.

Dupa cum a zis si el in prezentare, are "Pachet Design Volkswagen Individual- bare de protectie fata/ spate in culoarea caroseriei, cu design sport", care face masina sa arate foarte bine, alaturi de jantele tot "Individual Avignon"..

Felicitari pentru masina, arata cam cat de bine poate arata o jetta, nu are rost sa-i mai faci nici o modificare, in locul tau as pastra si jantele, si suspensia..e un compromis destul de bun pt drumurile noastre, chiar daca putin in defavoarea confortului. Nu merita sa amplifici si mai mult rigiditatea masinii.

bravo :D

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Daca vorbesti de ceea ce e sub bara fata, respectiv de fusta fata (care la Jetta diesel din poza e neagra), atunci acea fusta este stock pe GTI ed 30 si Golf 5 GTSport in De. Da, este fusta fata de Design Individual...

Daca vorbesti de grile (acolo unde sunt farurile de ceata), intr-adevar nu sunt ca la Golf 5.

Modificat de rex
Link către comentariu

da, ai dreptate, acum am vazut ca fusta e separata de bara, si atunci e aceiasi ca si pe gti ed 30, chiar daca vine in pachetul individual :) ..nu trebuia sa ma pun cu un posesor de golf 5 :)

scuze de offtopic

Modificat de paul_e88
Link către comentariu
Este adusa din state? Dupa locul prevazut pt numarul spate m-am gandit ... :) Frumoasa din toate punctele de vedere. O masina care merita lasata asa pentru ca le are aproximativ pe toate. Doar daca te pasioneaza, ti-as da o parere ce as face eu... jante pe 18 si o suspensie reglabila :icon_thumright: Sa o stapanesti sanatos !

Jante pe 18" nu ii pot pune. In cartea de identitate am doar 16" si 17", iar in plus ma gandesc si la drumurile care sunt in Romania.

Spatiul pentru numarul spate : sa zicem IRONIA SORTII.

mersi frumos pt urari.

Mai mult decat impecabila! Foarte frumoasa culoarea si pachetul sport,xenonul OEM,motorul cred ca merita si el un DSG7 dar aia e,e buna si asa!Sa o stapanesti sanatos!Sa ai grija de ea!

P.S Am vazut una identica cu a ta azi prin fata blocului meu ,condusa de o doamna. Asteptam mai multe poze si multe multe impresii (bune sper). :D

Mersi frumos pentru urari. Iar privitor la DSG7, sincer nu sunt adeptul masinilor cu cutie automata. Pana nu "mestec eu in mamaliga " nu ma simt bine =))

Mersii frumos pentru urari. La fel la toata lumea....

Este adevarat ca pachetul Individual de la VW o schimba destul de mult, dar din pacate in unele locuri, daca te uiti atent, se vede ca aste din 2 bucati (bara+spoiler). Ma chinui totusi sa gasesc ceva asemanator dar dintr-o singura bucata. Am gasit ceva la Caractere, dar din pacate ar schimba-o mult prea mult.

Privitor la suspensie, si asa suspensia sport care o are in dotare mi se pare destul de rigida pentru drumurile noastre ...

Iar motorizarea este fenomanala... Pentru o "jucarie" de 1390cmc, echipata cu un compresor si 2 turbine, este foarte agil, si raspunde intr-un timp extraordinar de scurt cerintelor mele. La 130Km/h (reali), pe tempomat si pe autostrada, consumul mediu a fost undeva la 9.0l.

intreb si eu .. era pt US?

felicitari pt motorizare!

... cumva are kit-ul Votex, sau ce e cu prelungirea aia bara fata? tare!

Da, masina era pentru US, dar i s-au facut modificarile de rigoare (semnalizare rosu-galben). In rest aceeasi masina ca pentru Europa. In state totusi, au mult mai multe optionale, si de altfel 80% total diferite fata de cele pentru Europa. Iar ca pun pe ea optionalele de state, costa foarte mult.

Kitt Votex? Poti sa imi dai mai multe detalii? Prelungirea bara fata este Pachetul VW Design Individual.

Mersi frumos,

Cu stima.

Link către comentariu
Pentru o "jucarie" de 1390cmc, echipata cu un compresor si 2 turbine, este foarte agil, si raspunde intr-un timp extraordinar de scurt cerintelor mele.

Salutare :icon_thumright:.

In primul rand as vrea sa te corectez (daca imi permiti): Motorul tau are compresor si o singura turbina.

Ai spus ca masina era pentru state si vroiam sa te intreb daca are climatronic (din cate stiu eu climatronicul e optional numai pt CLI)?

Apoi as mai vrea sa te intreb: sunt mari probleme cu inmatricularea?

Sa o conduci sanatatos!

Link către comentariu

:icon_thumright:

E cumva cumparata de la GENERAL BUSINESS CAR?

Apropo, uite ce mai au astia:

http://acasa.mobile.ro/home/showDetails.ht...hicleType=false

Foarte interesanta toata partea frontala si mai ales interiorul :D o combinatie inedita intre G4 si G5.

Scuze inca o data pentru offtopic. Daca cineva din echipa de moderare considera ca acest post ar putea fi o reclama, se poate edita sau sterge.

Link către comentariu
Propunere: Eu a-si pune mai degraba 1,4 TSI 170Cp in loc de 1.9TDi 105CP in semnatura :( !

Din cate stiu eu TSI este de 102, 122, 160 si 200PS

Link către comentariu

S-a mai discutat de multe ori subiectul, 1.4 TSI apare in versiunile 122, 140, 150, 160 si 170 cai.

Link către comentariu
S-a mai discutat de multe ori subiectul, 1.4 TSI apare in versiunile 122, 140, 150, 160 si 170 cai.

Nasol...

Link către comentariu

;)

Din cate stiu eu TSI este de 102, 122, 160 si 200PS

NU exista TSI de 102 CP ! Ala de 102 CP e 1.6 MPI-ul :blah_:

Link către comentariu
;)

NU exista TSI de 102 CP ! Ala de 102 CP e 1.6 MPI-ul :blah_:

Asa e...e motor de 1.6...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit mi-am inmatriculat si eu masina .... IL-83-DNA

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!