Jump to content

Noul Passat - Impresii

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

- in oras imi consuma intre 9 - 10 , cand merg mai sportiv......cand merg linistit intre 8,5- 9.

- afara v-am spus cat consuma si am mai spus ca o sa si demonstrez............. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DANNY VW

36

• bigman

16

• Michael

15

• Vlad MHL

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

in aproape 9000km am o medie de 8,6 cu o viteza medie cam de 35 km/h (conteaza foarte mult si cu ce viteza medie mergem) si cam 240 h .

Cum ai reusit sa tii computeru de bord sa iti arate peste 99 ore? :) Ca la mine dupa 99 ore (si cam 7800 km) s-a autoresetat... :)

am facut constanta - vatra dornei; viteza aprox. 150-160 (suceava - buzau) combinata cu 40-50 (munte); consum 6,4.

Da-mi voie sa nu te cred ca ai avut consumul asta in conditiile descrise de tine.

Link către comentariu

cam deplasata ultima afirmatie... cu 150-160 la ora si consum de 6,4

Link către comentariu

pentru ca l-am resetat la 3600 fara sa vreau si aveam 8,6 si in jur de 90 de ore , apoi inca cam atat si mi l-a resetat fii-miu din greseala si cam tot atat aveam si acum pe 2000 de Km am 8,7 si am in jur de 50-60 de ore

Si le-am adunat si cam atat....Acu e bine?

Link către comentariu

Da-mi voie sa nu te cred ca ai avut consumul asta in conditiile descrise de tine.

aveti dreptate (si tu si maximusx_r) sa-mi sariti in cap, nu m-am exprimat corect.

reformulez: ".. in conditiile in care am mers cu viteze intre 40 (munte) si 150-160 (unde se putea) pe suceava-buzau (nu de la suceava la buzau). viteza medie a fost undeva peste 80km/h.

pt 1,9-le meu, consum in oras putin peste 8, in afara in jur de 6 (conduc tarisor si cu climatronicul 24/24). concluzie: sunt multumit :P

Link către comentariu

Si le-am adunat si cam atat....Acu e bine?

Pai nu e bine, ca eu tot nu stiu daca numa la mine se da peste cap computeru de bord cind ajunge la 99 de ore... :P

justi >> acum e altceva, ai devenit credibil... :P

Link către comentariu

ca va mai place la noul apassat? :lol:

sta foarte biene pe sosea... mai ales cu cauciucuri pe 235 si 17". dar si mai bine in combinatie cu 4motion.

sunt multe sosele in S pe drumurile noastre care le simti fantastic accelerand si vazand cat de stabila este masina si practic musca din asfalt.

p.s. atentie la radare ca le activeaza in momentul in care vad masini cu viteza. eu am patit-o la saftica in S cand aveam 172 si a venit dupa mine...

Modificat de duroterm
Link către comentariu

Bineinteles, consumul e foarte bun, am inteles ca Vw are cel mai economicos motor diesel raportat la putere.

Mie-mi place, cand am un pasager in dreapta, si ma apropii de masina pe partea-i. Si femeia urata devine frumoasa. A draq iluzie...

Link către comentariu

Pai nu e bine, ca eu tot nu stiu daca numa la mine se da peste cap computeru de bord cind ajunge la 99 de ore... :Driver:

justi >> acum e altceva, ai devenit credibil... :Driver:

Se pare ca , chiar nu ai inteles.....Si la mine se reseteaza la 99 , dar eu nu am ajuns pana la 99 de ore cu un trip. Am facut media mai multor tripuri....Acu e bine? Imi pare rau dar nu pot desena.

Link către comentariu

cam multe neintelegeri aici.......

ce mai imi place este "cheia masinii ( formatul si utilitatile ei )"

Link către comentariu

Imi place la nebunie sistemul de keyless, bixenoanele, autohold-ul, consider ca pntru o limuzina are destula forta (dar nu-mi place ca mananca ulei - inadmisibil dupa parerea mea), si imi place aspectul exterior din orice unghi m-as uita. Imi plac foarte mult stopurile .

Link către comentariu

Pt mine masinuta asta nu are cusur. Arata bine, consuma super bine (nu conduc f sportiv in afara asa ca scot si 4,6%), motorul meu papa prea putin ulei ca sa ma plang (1l / 15000km), muzica beton si nu am decat RCD300, Stabila in curbe, ce mai , periculos de seducatoare, pt ce sa dau eu o caruta de bani pe un Mertan cand ma simt f bine cu Passat-ul meu?

Modificat de Ten2
Link către comentariu

Imi place enorm ca e deosebit de silentios. Inclusiv la rece. Cand motorul este cald si ai peste 40 km/h este aproape la fel de silentios ca un benzinar. Surprinzator pentru mine. In comparatie cu Audi A4 1.9 TDI de 130 cp consider ca B6 este de departe mai bine antifonat. Imi mai place ca masina este foarte rigida, se simte in special pe viraje.

Ah, sa nu uit, finisajele ma multumesc pe deplin pentru banii platiti si consider ca Passat B6 are de departe cel mai bun raport calitate/pret. Nu veniti sa imi spuneti ca renault are acest raport si mai bun ca pentru mine renault nu are calitate deloc ci doar pret. :Driver:

Deocamdata sunt foarte multumit de alegerea facuta.

Modificat de adi76
Link către comentariu

• 1 month later...

Greu mi-a fost sa plasez acest film si poze, dar sper sa merite, un B6 2.0 TFSi pe un circuit improvizat :Driver: :lol:

post-1756-1173807663_thumb.jpg

post-1756-1173807667_thumb.jpg

post-1756-1173807672_thumb.jpg

Link către comentariu

• 6 months later...

nu cred ca o sa apara niciodata in forma asta. ar fi copie fidela dupa mercedes ... nu cred ca se preteaza VAG la plagiat.

pozele sunt simple fictiuni ale unui cunoscator de photoshop fan mercedes.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut prieteni! De-abia am intrat si eu pe forumul asta. La cat iubesc si eu masinile, mi-a trebuit cam mult sa va gasesc. :icon_thumright: Sunt pe moment in State, dar in curand ma voi intoarce in tara, asa ca voi avea nevoie de o masina acolo. Ma tot gandesc ce sa iau. Mi-ar trebui o masina spatioasa, cu portbagaj mare, destul de puternica, care totusi sa nu-mi manance urechile la consum. Ma gandeam la un Passat, ca am mai avut vreo 2, modelele mai vechi si mi-au placut. As lua masina de aici, ca sunt preturi bunicele, dar nu gasesti decat benzina. Pot lua Passat din 2007 cu vreo 10.000 de mile(16.000 Km)la bord, motorul 2.0 TFSI, 200 CP, piele, jante aluminiu, clima, xenon, scaune incalzite,etc, cu vreo 19.000 $,plus transportul vreo 2000 $.Ar iesi la vreo 15.000 de euro adusa in tara. Am vazut ca identica pe mobile.de costa vreo 28-29.000 euro, deci pretul n-ar fi rau. Ma interseaza cat de reusit e modelul cu motorizarea asta,daca merita luat in considerare. Daca aveti ceva informatii, v-as ramane recunoscator daca le-ati impartasi si cu mine. Cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!